feanorlfc wrote:Ja bas obratio paznju na duel Macvan - Subotic i videh da je ovaj drugi igrao odlicnu odbranu. Macvan nije mogao nikako da ga ugura pod kos, stalno se izvlacio na neke teske suteve. Stoji naravno da je Macvan u losoj formi, ipak, izdominirao bi on da je imao prostora.
Sa drugim delom posta se naravno potpuno slazem. Najveci problem je pozicija 1, to jest zamena za Bojana Popovica. Napisah to odavno. Mi ne mozemo da dobijemo ako Filip odigra katastrofalno, cim je pruzio makar solidne partije (Radnicki, Cedevita) i tim je delovao bolje. Na cetvorci se krpimo, ali su bar borbeni momci pa ne trpimo preveliku stetu. Na petici smo dosta tanki, mada nisu bas izdominirali Raduljica i Katic. Mi smo ovaj mec izgubili na bekovskim pozicijama. Osim Popovica, niko nije dao doprinos. Andjusic je razbio Milutinovica, Lazic i Nedovic katastrofalni. Kecman i Bozic poentirali kada je trebalo. U ovakvoj utakmici, ne moze se bez poena spolja.
Istina, a razlog je neiskustvo vasih spoljnih igraca u ovakvim mecevima, dok kod nas i Andjusic napreduje brze uz prekaljene Kecmana i Bozica. To mnogo znaci, pa i mecevi EL. Filip jeste relativno iskusan, ali nema utakmice najviseg nivoa u rukama, a nije ni taj kvalitet, selekcija suteva mu je ocajna. Popovic jeste igrao ozbiljnu ligu, ali ne bas u timovima sa maksimalnim ciljevima plus sto su ga povrede isekle. Milutinovic i Nedovic su potencijal, ali jos ne kvalitet za ovakve utakmice. Tako dobijas ovakvu nemoc u napadu kao veceras.