Board index Arhiva Košarka

Kup Radivoja Koraca 2012. Nis

Re: Kup Radivoja Koraca 2012. Nis

Postby Otac Makarije » 20 Feb 2012, 00:52

feanorlfc wrote:Ja bas obratio paznju na duel Macvan - Subotic i videh da je ovaj drugi igrao odlicnu odbranu. Macvan nije mogao nikako da ga ugura pod kos, stalno se izvlacio na neke teske suteve. Stoji naravno da je Macvan u losoj formi, ipak, izdominirao bi on da je imao prostora.

Sa drugim delom posta se naravno potpuno slazem. Najveci problem je pozicija 1, to jest zamena za Bojana Popovica. Napisah to odavno. Mi ne mozemo da dobijemo ako Filip odigra katastrofalno, cim je pruzio makar solidne partije (Radnicki, Cedevita) i tim je delovao bolje. Na cetvorci se krpimo, ali su bar borbeni momci pa ne trpimo preveliku stetu. Na petici smo dosta tanki, mada nisu bas izdominirali Raduljica i Katic. Mi smo ovaj mec izgubili na bekovskim pozicijama. Osim Popovica, niko nije dao doprinos. Andjusic je razbio Milutinovica, Lazic i Nedovic katastrofalni. Kecman i Bozic poentirali kada je trebalo. U ovakvoj utakmici, ne moze se bez poena spolja.

Istina, a razlog je neiskustvo vasih spoljnih igraca u ovakvim mecevima, dok kod nas i Andjusic napreduje brze uz prekaljene Kecmana i Bozica. To mnogo znaci, pa i mecevi EL. Filip jeste relativno iskusan, ali nema utakmice najviseg nivoa u rukama, a nije ni taj kvalitet, selekcija suteva mu je ocajna. Popovic jeste igrao ozbiljnu ligu, ali ne bas u timovima sa maksimalnim ciljevima plus sto su ga povrede isekle. Milutinovic i Nedovic su potencijal, ali jos ne kvalitet za ovakve utakmice. Tako dobijas ovakvu nemoc u napadu kao veceras.
A kad ode Tole , publika će da se vrati, oživeće srpski fudbal, Grobari su svi Hrvati !
Otac Makarije

Postby feanorlfc » 20 Feb 2012, 00:55

Napredpartizan wrote:
feanorlfc wrote:Inace kod Zvezde,mene je razocarao Milutinovic,nije se video..

I mene, tu smo izgubili mec. Milutinovic se nije video, Nedovic nije mogao ulaz da pogodi, a kamoli sut. Na bekovskim pozicijama smo razbijeni. Pod kosem smo bili jednaki, Na pleju Popovic ok, Covic bolje da nije ni igrao.
feanorlfc

Postby irriducibili » 20 Feb 2012, 01:04

feanorlfc wrote:I mene, tu smo izgubili mec. Milutinovic se nije video, Nedovic nije mogao ulaz da pogodi, a kamoli sut. Na bekovskim pozicijama smo razbijeni. Pod kosem smo bili jednaki, Na pleju Popovic ok, Covic bolje da nije ni igrao.

Klucni faktor je ipak bilo zaustavljanje Thomas-a, on je jedini igrac u KKCZBGD Diva :okk: koji donosi razliku...
irriducibili

Postby kojotppp » 20 Feb 2012, 01:07

partizanovi najbolji defanzivci su na krilnim pozicijama tako da ne cudi sto tomas i milutinovic nisu imali dobru utakmicu. nama su startni plej i krilni centar igraci koje ste vi oteralii. to dovoljno govori o tome kolika je razlika u kvalitetu.
kojotppp

Postby Odin » 20 Feb 2012, 01:09

Humska1 wrote:Citam postove zvezdasa sa drugih foruma i verovali ili ne ima ljudi koji tvrde da je realna razlika izmedju KKP i KKCZDIVA 6-8 poena :lol:

"nema sta da se velica partizan, igrali smo egal mec do par minuta pre kraja kad je bilo minus 5, 6 , to jer dostizno veoma lako, veoma lako sa igracem tipa rakocevic ili neki slican
tj , da smo mi njega imali, mi bi davno pre 4/4 imali prednost"

"partizani ne mogu bolje od ovoga, gomila promasenih suteva i sa njihove strane, dzejms je smesan igrac, stranac koji baca air lopte i gubi iste, ne moze da probije igraca koji ga cuva, neka hvala, bpopovic je daleko bolji igrac od njega"

:P

Svakakvih bolesnika ima!
Odin

Postby feanorlfc » 20 Feb 2012, 01:10

Uh, sad se setih necega kad Irr pomenu puno ime kluba za koji navijam. Kad sam se vratio na forum, neko napisa' da smo mi navijaci Zvezde sizofeni i da ne znamo za koga navijamo. E, pa navijaci Partizana ne znaju protiv koga njihov klub igra. Skandirase i vredjase Zvezdu, cigane, pa FMP, pa opet Zvezdu. Zabavno bese. :laugh:
feanorlfc

Postby Zlaja » 20 Feb 2012, 01:13

pa po jedna pesma za igraace i navijace...
Zlaja

Re: KK Partizan 2011/12

Postby AirBall » 20 Feb 2012, 01:57

Vratih se iz Nisa... Nezaboravan dan koji ce ostati duboko urezan u mom navijackom pamcenju...

Braco, Avangardisti, obraz naseg foruma je ostao svetao, jer nas je bilo i u Nisu... :D Cinjenica, ovaj put vrlo malo, ali dobro, neki put mora i tako da bude...

Dosli smo u Nis negde oko 4 i uputili se u Kazandzijsko sokace ne bi li probali te nadaleko poznate specijalitete kod Rajka... Medjutim, Rajko je zakljucao kafanu, pretpostavljam preventive radi, jer bas ispred njegove kafane se okupljaju Zvezdini navijaci... U tom trenutku prolazimo pored kafane i nailazimo na Tegeltiju koji se raspravlja sa njima... On im objasnjava kako za 3 godine nece postojati, a neki od vidjenijih Delija mu dobacuju ''Jel ti mislis da cemo mi to da dozvolimo'' :D

Razmisljam da pridjem i da odvedem coveka odatle, al razmisljam, on je novinar, a meni cigla ne gine ako se umesam... :D

Dobijamo od Ridjisa preporuku da odemo u Staru Srbiju, kafanu koja se nalazi 30-ak metara od Rajkove i tu tek nastaje kulminacija... Ulazimo unutra, a tu se sabrale Delije ko Lazareva vojska pred Kosovski boj... Za jednim stolom Marko Ultra Boys, za drugim Pedja Belgrade Boys, za trecim neke Piro Delije, za 4. Brigate, za 5. Red Devilsi... Nema koga nije bilo, a ja kao prase u Teheranu, svi cigani sem mene... Jos i Poaro i Prenko koji su krenuli sa mnom kazu ma ne brini nista, ajd da jedemo cevape...

Cevapi su bili odlicni moram priznati i onda smo se zaputili ka Cairu... Tu smo se sreli sa nekim prijateljima sa bivseg foruma, navijacima Zvezde koje moram da pohvalim, jer su bili u ogromnom broju... Fotografisali smo se za zajednicku uspomenu i onda svako na svoju tribinu...

Zelim jos jednom javno da se zahvalim nasem forumasu 7:70 koji mi je dao kartu, jer je do iste bilo nemoguce doci, cak je ni tapkarosi nisu imali tako da je Poaro morao da gleda mec iz jednog stana...

O igri ste verovatno rekli dosta, za mene su highlight utakmice role Andjusica i odbrana Cakarevica na Thomasu... Crni biseri danasnjeg meca su mi bili Macvan i Raduljica koji su se upleli kao pile u kucine...

Za sada toliko, jer sam mrtav umoran, mozda vise informacija sutra, ako nekog bude zanimalo...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Otac Makarije » 20 Feb 2012, 02:02

Odin wrote:
Humska1 wrote:Citam postove zvezdasa sa drugih foruma i verovali ili ne ima ljudi koji tvrde da je realna razlika izmedju KKP i KKCZDIVA 6-8 poena :lol:

"nema sta da se velica partizan, igrali smo egal mec do par minuta pre kraja kad je bilo minus 5, 6 , to jer dostizno veoma lako, veoma lako sa igracem tipa rakocevic ili neki slican
tj , da smo mi njega imali, mi bi davno pre 4/4 imali prednost"

"partizani ne mogu bolje od ovoga, gomila promasenih suteva i sa njihove strane, dzejms je smesan igrac, stranac koji baca air lopte i gubi iste, ne moze da probije igraca koji ga cuva, neka hvala, bpopovic je daleko bolji igrac od njega"

:P

Svakakvih bolesnika ima!

To pricam, strasno koliko ima ljudi koji povrsno gledaju kosarku. Da na klupi tog tima nije Pesic koji sto se kaze "od g...a pravi pitu", bili bi veceras razbijeni bez problema sa 20 razlike, jer sto kaze Irrudicibili, tu jednostavno nema igraca koji moze da igra utakmice sa KKP i da donosi nesto u kontinuitetu izuzev Tomasa. Potpuno je smesno tvrditi da ova czbg moze da uzme trofeje Partizanu.
A kad ode Tole , publika će da se vrati, oživeće srpski fudbal, Grobari su svi Hrvati !
Otac Makarije

Postby irriducibili » 20 Feb 2012, 02:14

Humska1 wrote:Potpuno je smesno tvrditi da ova czbg moze da uzme trofeje Partizanu.

To je tacno, samo sto se ja ne bih kladio, da ce oni borbu za kljucni trofej docekati u istom sastavu...
irriducibili

Postby Otac Makarije » 20 Feb 2012, 02:35

irriducibili wrote:
Humska1 wrote:Potpuno je smesno tvrditi da ova czbg moze da uzme trofeje Partizanu.

To je tacno, samo sto se ja ne bih kladio, da ce oni borbu za kljucni trofej docekati u istom sastavu...

Da zakrpe najmanje 3 rupe u timu? No way Pedro...
Otac Makarije

Postby irriducibili » 20 Feb 2012, 02:38

Humska1 wrote:Da zakrpe najmanje 3 rupe u timu? No way Pedro...

Ne verujem ni ja u tri, ali tipujem da ce bar dve...
irriducibili

Postby MorningGlory » 20 Feb 2012, 02:41

Dodjoh i ja nekako...Bio na zvezdinoj tribini i bilo je jako zanimljivo :D (Inace kad god sam gledao derbi sa odredjenom ekipom uvek smo dobijali tako da je moj deo mantre ispunjen :P )

Odlicna atmosfera i jednih i drugih navijaca, utakmica prava muska! Odusevljen sam! Pravo finale i mislim da niko nije zazalio ko je dosao u Nis na ovaj spektakl.

Nemam snage sada da mnogo komentarisem igru. Ukratko, mislim da smo odigrali defanzivno sjajan mec ali ofanzivno lose i da smo mogli mnogo bolje i lakse da dobijemo ovo veceras.

Izdvojio bih sjajnog Cakarevica,Andjusica i Kecman...Kako je cakarevic samo cuvao Tomasa :blue:

Sa druge strane Lazic i Bojanus objasnili u odbrani.

Nadam se da su se svi lepo proveli koji su imali prilike da bude ovih dana u hali Cair :)
Djumicu mars iz svetinje
MorningGlory

Postby Monsieur Poirot » 20 Feb 2012, 02:50

Ajd' da i ja prozborim koju, mada vas je Air pocastio bitnijim :biggrin: detaljima..

Pre svega, lepo druzenje koje ce baciti u zaborav cinjenicu da nisam mogao da prisustvujem utakmici. Ipak, to je znacilo da cu malo moci trezvenije da posmatram utakmicu, a ono sto sam video me i nije bas ohrabrilo. Mozda ce neko reci da smo mi sada bili konkurentni 30 minuta(to smo bas i usput komentarisali), a da smo pre dva meseca bili deset, ali ja ovakvu nemoc u napadu odavno nisam video, pogotovo me je izludelo nasih protracenih 5-6 kontranapada, koji su ili zavrsili na autu, na obrucu ili u rukama rivala. Sada bas procitah da je Pesic spomenuo po 20 izgubljenih lopti sa obe strane, ali koje je Partizan bolje iznevelisao jer je svoje ukradene lopte bolje koristio, dok smo mi svoje bacali u bunar. Nas sut za tri, tacnije broj izgradjenih pozicija za isti je za ne verovati, kao i cinjenica da nam jedinu trojku ubaci Mile Ilic(pri kraju se sad ni ne secam na +12 +13 da li smo dali jos neku). Brz ulazak Partizana u bonus u trecoj, kao i probleme sa faulovima plejmejkera takodje nismo materijalizovali, cak je ispalo da je taj problem sa faulovima Bozica i Dzejmsa izbacio na povrsinu Andjusica. Ono sto jeste bilo dobro je odbrana, pogotovo na Macvanu i Kecmanu, cak i skok nije bio toliko problematican, ali sa onakvim napadom se nije moglo vise. Previse prilika na -1 i -2 u trecoj cetvrtini je bilo protraceno. Naravno, svaka cast i Partizanu na odbrani, sto u kombinaciji sa nasim neiskustvom/neznanjem/nemanjem velikih utakmica u nogama je donelo ovakav rezultat.

Spoiler: pokaži
Cevapi na kajmaku bejahu odlicni, Tegi u konstrutivnom razgovoru sa Delijama, a Air mnogo voli turske sofere pa voli da im se priljubljuje :triprsta:

Laku noc
"If anyone could've drunk the poison cocktail, it could've been me..

H.P. "And there is a possibility even more terrible, mademoiselle.. IT COULD'VE BEEN ME...
Monsieur Poirot

Postby MorningGlory » 20 Feb 2012, 02:56

IMO Sudjenje - 52-48 % za Crvenu Zvezdu ali bez ikakve tendencije. Jednostavno kada se sve oduzme i sabere bilo je 2-3 sudijske greske na nasu stetu.

Navijacima zameram izostanak zvizdanja kada je Zvezda imala posed.
Djumicu mars iz svetinje
MorningGlory

PreviousNext

Return to Košarka