domingo wrote:Ne treba kriviti trenera , zatrpali su nas sponzorima od koji svi zajedno daju koliko jedan zvezdin i to onaj sto se vrti na reklami pored tribina .. Drzava nas je unistila i trenutno zivimo samo da bi SD Crvena Zvezda imala rivala ..
Kad jedan Novica koji igra sa pola duse mora da ti bude najbolji igrac jer nemas novca za bolje o cemu pricamo..
Kad 3 sezone moras da gledas Mihu Andrica koji ne moze bolje a ti nemas novca za bolje o cemu pricamo , kada ti Gagic igra prvog centra a jedino moze da bude zamena , kada moras da dovodis Djoku Salica,Cakarevica ... Kada ti veciti rival otima igrace koji njima sluze kao dopuna na treningu a tebi bi predstavljali zalog za buducnost o cemu prcamo ?
Kada moras da dovodis Brajmu ,Sija i Vona ,a komsije imaju pare za Rocestija i Feldina o cemu pricamo ?
Krivica je uvek na treneru ali istina je malo drugacija , kada ti u fudbalu rasprodaju 4 najbolja igraca iz prosle sezone i jedino sto vredi Milenkovic,Djurdjevic,Leonardo i Everton a dovedu ti JSL livadara Ozegovica i prevaru Sumu o cemu onda da pricamo ? Dok kod komsija jedan Donald ,Le Talec igraju vec 3 sezonu ..
Ali nisu najveci neprijatelji ovog kluba Vuvic ,Iliev ,Vazura itd vec navijaci koji frustracije i neobjektivnost iskaljuju na jadnim trenerima koji u ostalom i nisu tu svojom voljom..
DV je gubio titulu i EL sa Bofanom ,Milossvljevicem ,Lovernjom ,Bertansom itd a sta mi konkretno ocekujemo da Canak ili bilo ko drugi uradi sa Gagicem ,Vonom,Salicem,Andricem ,Marinkovicem ...
Previse se daje vaznosti treneru sto samo steti klubu i prikriva pravi problem , dal bi Radonjic uradio ono sa Zvezdom sto je uradio da mu nisu doveli Kalinica,Jovica reprezentativce da mu niwu menjali preskupe strance po zelji da mu niwu doveli Marjanovica kao najboljeg centra Aba lige ...
Mi smo nekada kupovali najbolje iz nase lige sada skupljamo otpadke.
Da li zbog toga treba kriviti Canka ,Ostoju ... U drzavi gde drzava sve odlucuje pa i o tome koji ce klub privatna kompanija finansirati ? Onaj koji nam je ucinio najvece zlo u istoriji i koji je odgovran za sve ovo se ne pominje a na pokusaj pominjanja njeogovg imena sevaju samari od placenih ljudi na tribini ..
O cemu mi pricamo to nije problem partizqna nego drustva ,drzave svi mi pijemo tu gorcinu svakoenevno na poslu u prevozu , na salteru .. Srbija to je nasa zemlja nepravedna , neprijateljski nastrojena prema svim normalnim sugradjanima ,nepravedna , ne moralns ,degerativna , sklona samounistenju ...
Nazalost tu smo gde smo imamo i volimo taj Partizan slomljen urusen , pogazen ,ponizen , bacen na konopce da se bori za zivot dok sudija u proticnickom dresu sedi i navija da padnemo ..
Nije ovo borba za trofeje ovo je borba za ponos,opstanak ovo nije Krstaska nego Isusovsks borba ,stradanje na pravdi boga ,raspece kao cin laganog i mucnog odumiranja jer zlo nikad ne spava..
I sta ostaje samo nada u bolje sutra , neka vera u pravdu ksda razmisljam o voljenom klubu osecaj se kao vernik ,a ne navijac jer jedino sto mogu je da se pomolim za njega .
Svako dalje raspravljanje o takticki ,treneru , marketingu osecam mucnim ,bespotrebnim i necim cime se umanjuuje tortura koju trpimo i stavlja akcenat na to da smo zapravo mi krivci ...
To mi je sve jednako mucno kao i prica zasto nismo u EU , Briselski sporazum gde nsm kao daju neku mogucnowt izbora u kojoj se svaki zibor svodi na nasu stetu ..
noni wrote:Pozdrav raja, novi sam clan. Posto nema u ABA ligi moje ekipe, simpatizer sam Partizana. Nadam se dobrom druzenju.
Pit Bull wrote:Dobrodosao, u fudbalu kapiram da navijas za Zeljeznicar?![]()
Rajs wrote:Ostoja obrisao onaj tvit od sinoc.
Kakav je lik amater.
Nema nama spasa ljudi. Navikavajmo se polako da smo treci klub u Srbiji.
Znas da ce ti CZ biti rival za titulu, imas volju da dovedes igraca i ti dovedes lika i on ne odigra ni minut u odlucujucoj utakmici.
Amaterizam.
AirBall wrote:Sve odise populizmom...
Citam negde na netu da postoje indicije da se Lukovic vrati u KKP, price o grobarstvu i ne znam cemu...
Ne trebaju nama u timu grobarcine vec top igraci, sto se mene tice mogu da navijaju i za Radnicki iz Nisa...
Plasim se da ukoliko na ovaj nacin udju u sastavljanje ekipe da ce nam jos jedna sezona propasti jos u avgustu...
To sto neko voli Partizan ne znaci da moze da pije, pusi, banci po citavu noc...
I ove sezone smo imali fizicki nespremne neke bitne igrace upravo zbog vanterenskih aktivnosti, valjda cemo jednom izvuci pouku, ili necemo..
Gagić, Si, Aleksandar Aranitović i Marko Pecarski, a pod ugovorom su još Đoko Šalić i Strahinja Gavrilović.
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 0 guests