Tegi putem Instagrama: "Zasto niko ne obavesti Marinkovića da je produzio ugovor sa Partizanom, pa da okači na instagram, kao i Lukovića da je zavrsio sve."
Tegi putem Instagrama: "Zasto niko ne obavesti Marinkovića da je produzio ugovor sa Partizanom, pa da okači na instagram, kao i Lukovića da je zavrsio sve."
" Останком у Партизану, Маринковић ће добити оно што до сада није имао, континуитет рада са истим тренером."
Gordan #21 wrote:Po meni, Marinkovic je top potpis. Ne znam zasto ga ljudi toliko hejtuju. I te price, kao boli ga k za odbranu, ovo ono... Uzivo sam gledao momka kako se bar 3x ove sezone bacio za loptu u Pioniru. Verovatno i vise od 3x, a neki nisu ni jedanput. Uz sve to imao i par brutalnih rampi. Prosle, nedavno zavrsene sezone, 37% suta za 3, uz prosecno preko 2 trojke pogodjene po mecu. Videlo se sad protiv Zvezde koliko nam on fali, koliko je znacajan za nasu igru, u oba pravca. Siguran sam da bi dobili bar mec broj 2 sa njim. Vanja svake godine pravi iskorak u svakom smislu. Pogledajte mu samo telo u sezoni 16/17 i ove 17/18 - ozbiljan upgrade.
Tutankamon22 wrote:Ako vanjin potpis znaci da otpada todorović,onda jbg
Todorovicev bilbao je ispao,on sam je nesto lošije odigrao 2/2 sezone,mogli bi to iskoristiti
Uz to je grobar do koske
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot], Claude [Bot] and 0 guests