Malterego wrote:Sledeća sezona će donijeti mnogo odgovora za Lakerse. Mislim da će se backcourt pokušati zatvoriti u krugu Russell-Clarkson-Ball (ako ga draftuju) uz nekoga poput Nwabe da krpi kada nema ko drugi. Mislim da će se tražiti odgovor za budućnost na poziciji centra. Sve ide u tom pravcu da se Zubac isforsira i vidi koliko se može od njega očekivati. Mene je iznenadio u finišu sezone, odigrao je zaista dobro neke utakmice, ima kov za ovaj nivo, samo mu treba još vremena i rada. Randle bi se trebao forsirati na četiri i dalje, na njemu je da poradi malo na sebi, do sada se gotovo sve svodilo na silu i zaletanje u reket pa šta bude. Počeo je pomalo da širi distancu svog šuta, radi na driblingu, ulazu, vidjećemo kako će to da se prenese na utakmice. Ingram ostaje misterija, on mora ovu sezonu da odigra na visokom nivou da bi opravdao zvanje drugog picka. Prva sezona mu je bila bust poprilični. Mislim da je ključno pitanje upravo na poziciji tri, tu će se on gurati i čekaće se ljeto kada je PG13 free agent. Mislim da će se bekovske pozicije dobro zatvoriti, imam povjerenja u Juliusa da će odraditi svoj dio na četvorci, a Nance da pokrije ostatak. Nekako mi je prirodno da PG potpiše sljedeće ljeto, posebno ako ekipa pokaže značajan napredak tokom ove sezone. Moramo ići na 35+ pobjeda ove sezone. Opet, ključno je pitanje kako riješiti centarsku poziciju za godine koje dolaze.
Mozgova i Denga se treba riješiti kako god znaju.
gambino wrote:Srecan Rodjendan Delgi da dogodine u ovo vreme proslavljamo titulu![]()
Vidi ga Mambole sto je osvojio Holdenovu namestenu ligu i nece ni da casti![]()
Budi covek ne budi Mamba.
mudrovsukilo wrote:
ima raznih al ovaj holden najludji
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 0 guests