pick&roll wrote:Ne znam za smo, ali pitam se otkad je na ovom forumu dozvoljena ovolika količina zajebavancije na glavnoj temi.
Момчић се нуди за модератора данима.
Има ли неко да види овај труд.
pick&roll wrote:Ne znam za smo, ali pitam se otkad je na ovom forumu dozvoljena ovolika količina zajebavancije na glavnoj temi.
Jon_Bones wrote:Kada je klub nikad veca sprdnja, kako biti ozbiljan...
didaBbs wrote:MilijaFarm wrote:Neko je pitao da li biste uzeli godisnju da dodje Zeljko.Evo ja postavljam sad ovo pitanje, koje je po meni bas gadjanje u metu.
Znate da vec neko vreme pisem o BG izborima i nekim stvarima na ovoj temi koje se iskljucivo ticu politike.Znam da postoji tema politika na ovom forumu ali za KK Partizan temu je jedino vredno pisati o politici.Sve ostalo je mlacenje prazne slame. Zato i postavljam ovo pitanje svima vama.
Da li biste glasali za Vucica da dodje Zeljko Obradovic?
Ili pak neka blaza verzija pitanja:
Da li bi iskulirali BG izbore i ne biste glasali protiv Vucica jer on ipak ne ubija KK Partizan, jer je Zeljko dosao?
Da se razumemo, mislim da sanse nema da Zeljko dodje u Partizan.Nikakve!
Druže mislim da mašiš pitanje skroz, samim tim i suštinu. Kakve veze ima Željko sa Vučićem ili Ostojom? Ljudi su prolazni, klub ostaje i posle tih ljudi. O predsednicima ne treba trošiti mnogo reči, uglavnom su na neki način povezani s vlastima i uvek će tako da bude dokle god budemo državni klub. Željko i ako dođe dolazi jer mu je profesionalni izazov i lični hir da vodi Partizan. Drugi način da dođe ne vidim. Bar se nadam da ne postoji drugi način za njegov dolazak. Prvi bih voleo da vidim Ostoji leđa, ali i svim narednim Ostojama koje nam vlasti budu nametale. Vučića ne bih glasao nikad u životu, ali bih Željka u Partizanu voleo da vidim sad više nego ikad. Naravno, slažem se da je tako nešto gotovo nemoguće, ali ne treba od toga sad praviti podele i lepiti etikete ljudima da su Vučićevci ako bi podržali Željka u Partizanu. Meni lično, takvo etiketiranje izuzetno smeta. Ne zameri, ništa lično prema tebi, ali mislim da si pomešao babe i žabe.
Dr Arslanagic wrote:Боље да не долази ако ће и он да се захваљује председнику.
didaBbs wrote:@MilijaFarm- uplićeš se kao pile u kučine sa ovom temom. Ne treba ti to, batali se praznih priča i pravljenja podela. Dozvoli ljudima da iznose svoje stavove i pokušaj da ih što bolje razumeš. Svako ima neki svoj stav oko kluba, ne znači da je jedan ispravniji od bilo kog drugog. Ono što nas sve veže je da navijamo za isti klub, ali razlike u razmišljanjima će uvek da postoje i treba da postoje.
White Mamba wrote:Najveci, vreme je
Sve verujem Nedji
Dexi wrote:Jedino u čemu su oni bolji to je taj individualni kvalitet njihovih igrača
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 0 guests