Rächer wrote:Koliko god mi bili nezadovoljni Kecmanom,kada bolje i realnije sagledas celokupnu sliku u klubu on i zasluzuje u ovom momentu da bude trener KKP....
White Mamba wrote:Koliko ljudi je proslo kroz nas klub za poslednjih trideset i kusur godina..
Koliko ih je steklo afirmaciju u nasem klubu..
Gde su sad..
Neeemaaa..
Skafi wrote:Čanak ima znanje, ali nema harizmu.
mudrovsukilo wrote:Rächer wrote:Koliko god mi bili nezadovoljni Kecmanom,kada bolje i realnije sagledas celokupnu sliku u klubu on i zasluzuje u ovom momentu da bude trener KKP....
![]()
on ako je naplatio svoj dug kao pomocni trener treba da dobije otkaz i da se ne osvrce kao i njegov zamalo pa prvi trener pre toga
jer kako ono bese dzikic smenjuje pomocnog trenera jer mu na ledjima pise vujosevic ,tako i svi duletovi saradnici odlaze a ne nasledjuju ga kao sto bi bilo itekako logicno da je duleta zamenio pomocnik gasic koji je izuzetno potcenjen trener ,ne svi odlaze bez razloga bivaju rasterani a sad cemo mi da dajemo kecmanu sansu da vodi samostalno ekipu a bio je pomocnik saradnik najvece trenerske prevare u 21 veku![]()
iako je i canak brat grobar totalis ni on nije opcija jer ebiga
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot], Claude [Bot] and 0 guests