jupol wrote:kocha popovich wrote:Imali smo mi te ljude i ranije, pa je njima brisan patos.
Slazem se da diktator nema direktnu moc da nas ubaci u EL, ali ima dovoljno moci da nas je godinama drkao i zavlacio zbog dugova. O tome koliko je partizanovaca ubedio da su Dule i PSD pokrali i unistili klub da ne pricamo. I sad kad smo se malo podigli, podigli smo se zahvaljujuci finansijama koje je ovaj aminovao ne bi li kupio malo socijalnog mira. Svakako nije limareva genijalno menadzerstvo i osecaj za marketing dovelo tim prosle godine.
U ovoj, kako kazes, ciganskoj zemlji se sve prelama kroz jednu kancelariju i jednu politicku ambiciju.
Nije svako u prilici uvek da uradi sve sto moze, ali je vazno da se u teskim trenucima nadje bar neko ko moze... Slicno ovome sto je uradio Zeljko su uradili i Divac i Danilovic 2000te, u istoj ciganskoj drzavi u kojoj su se Delijama delile revolucionarne plakete, a Grobari terali u Kinu zajedno sa Milosevicem... i to je bila pozivnica... i u jesen 1991. je bila pozivnica...
U svakom slucaju, sto bi rekao Trinkijeri, mi moramo da odlucimo sta zelimo da budemo... Ako cemo samo da glumimo zrtvu i da naricemo nad zlom sudbinom, onda za to postoje odgovarajuca mesta, koja nisu hale i stadioni...
EL nije cilj, nego sredstvo... Sredstvo koje je Covic preoteo na silu, koristeci strast bolesnog vodje, a vezujuci ruke Duletu kada je ovaj ostao bez saveznika i podrske... Da li je jedini nacin da svi Grobari budu zadovoljni da preotmemo to sredstvo Covicu, valjajuci se u njegovom blatu? Je l' to ono sto treba da postane Partizan? Da budemo ponosni sto se koljemo u tudjem svinjcu?
Naricati necemo, ali necemo im ni zaboraviti. Ni coravom i njegovoj falangi, ni usranom Djordiju i njegovoj kravi muzari.
Sto se ovog poslednjeg tice, odustanje od KLS je najbolji moguci potez KKP. Kamo lepe srece da smo i ABA oterali u kurac kada je dozvoljeno da tu igraju dve ekipe istog vlasnika i jedna menadzerska ergela.
Partizan je sinonim za ovaj sport. Mi nikada nismo bili pravljeni po uzoru na ruske tajkunske timove. Nas cilj je samo jedan - da budemo Partizan. Od toga cilja se ne sme odustajati kao sto se odustalo kad je Dule najuren.