stihl wrote:Партизан је државни клуб.
Сви знамо гдје је проблем, али свака конфронтација са државом води нас не до Синадиновића, него до гашења.
Шта је рјешење?
fighter wrote:Pekmen nije sadio drveće, pa znamo kako je to izgledalo.
fabricio wrote:Ostaje taj finansijski deo, nek obezbedi pristojan budzet i nek napadnu taj EK, da li je realan ili ne uopste nije vazno, to je Partizanovo jedino legitimno takmicenje kroz koje moze da se plasira u EL i proba da se stabilizuje potpuno, na papiru.
Tamo ih nece niko potkradati, niti moraju da se sklanjaju nekome niti bilo sta sto je vezano za vansportske aktivnosti.
fabricio wrote:Ukucani su mi SNS (politicki opredeljeni), komsije, prijatelji, grad, drzava cela... Sve je SNS. Ti koji ovo citas, sutra da ti zagusti pod noge, prodaces se verovatno njima. To tako ide.
Ne znam cemu toliko iscudjavanje? Odes u opstinu, katastar, banku, postu, prodavnicu, salon, fakultet... SNS pripadnici, svuda. Okupacija sa svih strana, a odbrana ne postoji.
Pre neki dan zakazujem diplomski, a profesor u penziji koji mi je predavao na osnovnim studijama me srece i tokom razgovora dolazi do zakljucka "diplomu u ruke i pravac stranka neka, SNS po mogucstvu, nema leba u ovoj drzavi drugacije".
Tegla je lepo srocio. Moguce da u regionu za nas nema spasa jos neko vreme (mada i tu se preteruje mnogo) i saradnici mu jesu ocito budaletine neke i svi vidimo da je seljak, da je duhom postidjeni srednjoskolac koji bi svima da pomogne, a ni za osnovne stvari nije sposoban u ovoj sferi od sebe da krene.
Ostaje taj finansijski deo, nek obezbedi pristojan budzet i nek napadnu taj EK, da li je realan ili ne uopste nije vazno, to je Partizanovo jedino legitimno takmicenje kroz koje moze da se plasira u EL i proba da se stabilizuje potpuno, na papiru.
Tamo ih nece niko potkradati, niti moraju da se sklanjaju nekome niti bilo sta sto je vezano za vansportske aktivnosti.
Druge nema, moz da vrtite po ceo dan price, nit sta mogu navijaci da promene, niti ce se ista menjati u drzavi jos neko vreme.
Mozda najbolje da zaboravite na to, nek gleda ko hoce, ko nece nek ceka druga vremena iz opravdanih razloga, ovo prosipanje po internetu bas zamara, a vodi otprilike nicemu, svi isto vide, a mogucnost da se nesto preduzme ne postoji.
bwa wrote:Micko Talijan
СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Users browsing this forum: Claude [Bot], Semrush [Bot], Trendiction2 [Bot] and 0 guests