Board index Arhiva Košarka

КК Партизан 2018/2019 - "Кошарка, то је Партизан"

Re: КК Партизан 2018/2019 - "Кошарка, то је Партизан"

Postby cinci linci » 28 Jun 2019, 09:56

Jebi ga. Ta para i prodavanje obraza za novac je i sahranilo ovu drzavu od jebene 1918. i pravljenje vestacke tvorevine pa sve do 2019. godine. Expresno se gasimo, sve nas je manje. A cije ovce, toga i livada. Izuzev ako nisi sila da jednim dugmetom poravnas agresora.
Da se vratim u kk. Klub u kome se pita i u sluzbene prostorije sme da udje jedan kijanovic npr, ne podseca na uredjenu skupstinu stanara koja broji 5 stanova, a ne na ustanovu koja se zove kosarkaski klub Partizan. Dokle god su u klubu i oko njega prostaci sa kupljenim srednjim skolama, a onda i šatro "fakultetima"-poput pomenutog, nesportisti dovedeni kao telad, lončari i njima slicni koji bi tatu prodali za soma evra, nema napretka niti zdrave sredine. KK je bolestan kao i FK. Ali sve to mene ne može oterati. Ne dozvoljavam da me bagra udalji od onoga sto volim.
cinci linci

Postby stihl » 28 Jun 2019, 10:21

Партизан је државни клуб.
Сви знамо гдје је проблем, али свака конфронтација са државом води нас не до Синадиновића, него до гашења.
Шта је рјешење?
stihl

Postby Golden Warrior » 28 Jun 2019, 10:24

Sada najozbiljnije pitanje koja je razlika hipoteticki da li cemo dok ova kuga ne predje da prezivljavamo sa 3 miliona ili 50.000 eura budzeta?

Sa ta 3 miliona se samo sramotimo i dajemo legitimitet ovom cirkusu.

Jedina razlika je sto ovako kao igramo taj Euro u kojem posle 2. kola sluzimo za nabijanje kos razlike.

Nama ne daju da napravimo zdravu pricu, opet cemo dovesti neke zakrpe i Frenkije Robinsone da se borimo za pobedu vise i sluzimo kao Miskov ispusni ventil.
Golden Warrior

Postby Han Solo » 28 Jun 2019, 10:46

stihl wrote:Партизан је државни клуб.
Сви знамо гдје је проблем, али свака конфронтација са државом води нас не до Синадиновића, него до гашења.
Шта је рјешење?

Sportski je boriti sa da pobediš, pa makar te ugasili. Nije sportski da po direktivi pustiš odlučujuće utakmice šefovoj ljubimici da bi dobio mrvice.

Rešenje je da se limar vrati limarskim poslovima a da za predsednika dobijemo nekog ko se bori da Partizan osvaja titule - nekog ko nije sadio drvo sa Vesićem i ko se ne zahvaljuje za novac poreskih obveznika.
Han Solo

Postby fighter » 28 Jun 2019, 11:00

Pekmen nije sadio drveće, pa znamo kako je to izgledalo.
fighter

Postby fabricio » 28 Jun 2019, 11:33

Ukucani su mi SNS (politicki opredeljeni), komsije, prijatelji, grad, drzava cela... Sve je SNS. Ti koji ovo citas, sutra da ti zagusti pod noge, prodaces se verovatno njima. To tako ide.
Ne znam cemu toliko iscudjavanje? Odes u opstinu, katastar, banku, postu, prodavnicu, salon, fakultet... SNS pripadnici, svuda. Okupacija sa svih strana, a odbrana ne postoji.

Pre neki dan zakazujem diplomski, a profesor u penziji koji mi je predavao na osnovnim studijama me srece i tokom razgovora dolazi do zakljucka "diplomu u ruke i pravac stranka neka, SNS po mogucstvu, nema leba u ovoj drzavi drugacije".

Tegla je lepo srocio. Moguce da u regionu za nas nema spasa jos neko vreme (mada i tu se preteruje mnogo) i saradnici mu jesu ocito budaletine neke i svi vidimo da je seljak, da je duhom postidjeni srednjoskolac koji bi svima da pomogne, a ni za osnovne stvari nije sposoban u ovoj sferi od sebe da krene.

Ostaje taj finansijski deo, nek obezbedi pristojan budzet i nek napadnu taj EK, da li je realan ili ne uopste nije vazno, to je Partizanovo jedino legitimno takmicenje kroz koje moze da se plasira u EL i proba da se stabilizuje potpuno, na papiru.
Tamo ih nece niko potkradati, niti moraju da se sklanjaju nekome niti bilo sta sto je vezano za vansportske aktivnosti.

Druge nema, moz da vrtite po ceo dan price, nit sta mogu navijaci da promene, niti ce se ista menjati u drzavi jos neko vreme.

Mozda najbolje da zaboravite na to, nek gleda ko hoce, ko nece nek ceka druga vremena iz opravdanih razloga, ovo prosipanje po internetu bas zamara, a vodi otprilike nicemu, svi isto vide, a mogucnost da se nesto preduzme ne postoji.
A sta ti radis kada ne poklanjas jogurte?
fabricio

Postby Han Solo » 28 Jun 2019, 11:49

fighter wrote:Pekmen nije sadio drveće, pa znamo kako je to izgledalo.

Otvarao je košarkaške terene sa Vesićem i Božom Maljkovićem, to je otprilike isto. I nije propuštao priliku da se zahvali.
Han Solo

Postby jupol » 28 Jun 2019, 11:56

fabricio wrote:Ostaje taj finansijski deo, nek obezbedi pristojan budzet i nek napadnu taj EK, da li je realan ili ne uopste nije vazno, to je Partizanovo jedino legitimno takmicenje kroz koje moze da se plasira u EL i proba da se stabilizuje potpuno, na papiru.
Tamo ih nece niko potkradati, niti moraju da se sklanjaju nekome niti bilo sta sto je vezano za vansportske aktivnosti.

:okk:

Uz EL bismo verovatno lakse nalazili igrace, ali je veliko pitanje da li bi ti igraci dolazili da sede u EL izlogu ili da se bore da osvoje ABA sa Partizanom (jer u EL ne bi imali za sta da se bore osim za statistiku). Videli smo na primeru Buducnosti kako to moze da izgleda. Ako nista drugo, ovako bar imamo dva takmicenja za koja nemamo opravdanje da ne budemo konkurentni. Da sam na Ostojinom mestu i da hocu da gledam samo svoje dupe, ne bi mi palo na pamet da rizikujem ovo sto se desilo sa WC. Iako klub sustinski nista nije izgubio (osim ako su uludo podmazivali nekoga parama iz budzeta), za kredibilitet uprave je veliki udarac.
PKAŠ
jupol

Postby Golden Warrior » 28 Jun 2019, 11:58

fabricio wrote:Ukucani su mi SNS (politicki opredeljeni), komsije, prijatelji, grad, drzava cela... Sve je SNS. Ti koji ovo citas, sutra da ti zagusti pod noge, prodaces se verovatno njima. To tako ide.
Ne znam cemu toliko iscudjavanje? Odes u opstinu, katastar, banku, postu, prodavnicu, salon, fakultet... SNS pripadnici, svuda. Okupacija sa svih strana, a odbrana ne postoji.

Pre neki dan zakazujem diplomski, a profesor u penziji koji mi je predavao na osnovnim studijama me srece i tokom razgovora dolazi do zakljucka "diplomu u ruke i pravac stranka neka, SNS po mogucstvu, nema leba u ovoj drzavi drugacije".

Tegla je lepo srocio. Moguce da u regionu za nas nema spasa jos neko vreme (mada i tu se preteruje mnogo) i saradnici mu jesu ocito budaletine neke i svi vidimo da je seljak, da je duhom postidjeni srednjoskolac koji bi svima da pomogne, a ni za osnovne stvari nije sposoban u ovoj sferi od sebe da krene.

Ostaje taj finansijski deo, nek obezbedi pristojan budzet i nek napadnu taj EK, da li je realan ili ne uopste nije vazno, to je Partizanovo jedino legitimno takmicenje kroz koje moze da se plasira u EL i proba da se stabilizuje potpuno, na papiru.

Druge nema, moz da vrtite po ceo dan price, nit sta mogu navijaci da promene, niti ce se ista menjati u drzavi jos neko vreme.

Mozda najbolje da zaboravite na to, nek gleda ko hoce, ko nece nek ceka druga vremena iz opravdanih razloga, ovo prosipanje po internetu bas zamara, a vodi otprilike nicemu, svi isto vide, a mogucnost da se nesto preduzme ne postoji.

Poslusaj ti lepo profesora i cim diplomiras pravac po knjizicu...

Pusti nas da palamudimo i mastamo o tome da budemo kosarkaski klub sa nekim smislom a ne vreca govana u koju se upumpavaju pare samo da bi bio sparing partner.
Golden Warrior

Postby fabricio » 28 Jun 2019, 12:08

Ne znam cemu taj komentar kad sam vas istomisljenik, pokazano kroz prethodni komentar i kroz mnogo drugih tokom bitisanja na forumu.

Poenta je da od tog palamudjenja nema nista.
Ovde se palamudi vec godinama, a korist kakva?
Jel se menja stanje u klubu/drzavi od tolikog palamudjenja?

Glas treba da se cuje, javno... a ne da se provlaci po forumima iza anonimnog nika i avatara.
Nije ovo "moj tata je jaci od tvog", vec ozbiljna politika. Politika koja je uzela maha i vise ne moze nista da je obuzda. Mediji su korumpirani kao najvece javno glasilo i ne postoji sansa da se nesto preduzme. Videli smo onu saku jada Sergejevu kako je prosla. Zamajava se narod od izbora do izbora, a onda krk, 55% za Vucica.

SNS je odradio takav posao da ce jahati jos dugo i dugo.

Kad se nesto konkretno desi od tolikog pisanija javite mi, bicu srecan kad svojim forumskim komentarima promenite situaciju u klubu/drzavi kao N.N. lica.
Beskorissno utroseno vreme.
A sta ti radis kada ne poklanjas jogurte?
fabricio

Postby СрбинПодгорица » 28 Jun 2019, 13:02

95% грађана Србије навија за нас или комшије и то ниједна власт неће пустити да буде ван контроле, а то што су на власти само њихови је друга прича. Разумијем људе који бојкотују, али мислим да то није добар види борбе. Лако им је мешетаририти када дође мали број људи.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby Golden Warrior » 28 Jun 2019, 13:07

@Fabricio

Onda tako mozes da kazes da je svaki post na forumu cist utrosak vremena jer eto ne menjas nista sto delimicno i jeste istina ali ponavaljem toga tek dolazi do banalizacije.

Na kraju nebitan je i taj Vucic gori su neprijatelji Partizanu ovi sto trenutno sede u klubu.

Ne znam kako plasticno objasniti ovu situaciju, kao kad neka lepa devojka zavrsi fakultet i sad ima 2 opcije:

1) Nadje neki posten posao za sitne pare, krpi se, prezivljava ali barem gradi kakvu takvu karijeru i ima porodicu uz sebe.

2) Postane Mimi Oro, neko joj plati da ugradi sise i usne, ima stan i jebe se za pare. Sto je takodje legitimno, zivi u nekom kvazi luksuzu ali mora da trpi sto Arpi i FMP odradjuju golden shower po njoj. Porodica ce je se naravno odreci ali je boli uvo jer cilj opravdava sredstvo...

Recimo ja sam govorio od starta da je bolje da se ugasimo (znajuci da stoka iz vrha to nikad ne bi dozvolila) Air je recimo tada bio za to da "prezivljavamo". U poslednje vreme je i on promenio misljenje jer je ubrzo shvatio cemu ovo sve vodi...
Golden Warrior

Postby Zlaja » 28 Jun 2019, 13:20

To ne bi imalo apsolutno nikakvog efetka. Kao kada bi se neka sekta bolesnika od par stotina dogovorila da popije otrov i na kraju popije ga samo jedan.

Situacija u sportu je raspostranjena na sve ostale društvene, privredne, političke... sfere.

Da bi se postigao efekat potrebno je ili ugasiti sve ili ih sve izlečiti.

Praćenje Partizana se ne razlikuje od odlaska u pozorište, kupovinu, plaćanja poreza, uživanja u provodu, generalno zivota u Srbiji.

Ono što se radi je selektivna primena nekog bunta, da li na deo koji nas najmanje interesuje, ili na deo koji nas najviše boli.

Sve u svemu, ne postoji jasan put za sportske klubove i rešavanja problema neće krenuti od sporta, tako da ne vidim svrhu.

Ljudi će platiti kartu ili prenos i uživaće kao u svemu ostalom.
Zlaja

Postby teglica » 28 Jun 2019, 13:23

Sem sns kritike limara...koja je suplja...malo ko da iznese pravu prozivku...ko mu je u klubu...oko njega...koliko ljakse voli da se prsi...slika...daje izjave...umesto da ćuti ...radi...

Najsmesniji su oni koji ga pljuju...a uzdaju se u žabara...pa ljakse ga je doveo...platio...hteli ste trenera...doveo ga vam je...

A Trinki vas vise vacari nego ljakse... namazan ..provali vam 2-3 partizanske fore...i kolektivno svrsavanje...kao Dule sa Kadinjacom i slicnim ...na koje čobanija žvalavi...seče se...

Za to vreme se prave sranja na koje cutite...od Gegica zbog kojeg je Sani sklonjen...pa Pusicom...pa biseri sa Sijem i Ledejlom...drkanje Trife i Pecarskog...budalastina sa Tanaskovicem...koji nikad nece biti igrac...sklanjanje Brauna...

Nastave li on i Loncar ovako...nema leba... u ekipu se uslo pred majstoricu polufinala aba...limar to nije znao...kada je krenuo da reaguje...dobio je po tamburi...

On mora da ćuti... da se snalazi na sto nacina...ali niko od nas ne...
Jel napravljen neki pritisak...prekid u Pioniru... ?
Pa Deleon se šeta po hali...sudije kradu komotno...Juras poziva na ferku jos...i sta ???

Sta ste uradili...vi koji prozivate prvi...ili bojkotujete kao...neko ce drugi za vas ? Ahaa...

A tek to moralisanje oko kluba...kakav bi trebao da bude...

To sto vi mislite da cinite neki faktor je najsmesnije...kao vasa podrska da nije vreca govana klub...pa i 8 hiljada pretplatnih ne placa trenera i ozbiljne igrace...svi rade za kintu...DV posebno...

Koga bi vi to gledali na klupi...ili terenu za dz ?....

Dajte dosta vise sa baljezgarijama...partizanstinama...kadinjacama...i sl... bez love nema nicega...

Mogla se lova mnoooogo pametnije utrositi...a ne samo kriti iza sns...

Prozivate druge da cute...oni to rade iz interesa...a vi...mi...u hali...kao cupi najgore...ukljucujuci bojkotase...svi cekate nekog drugog...a nista niste preduzeli...sem kenjaze ovde...sa kojim pravom....
KEBINO POREKLO I MORAL SEVERINE
ODLIKA JE ĆOKIJEVACA SA SEVERNE TRIBINE
teglica

Postby Radonjaa » 28 Jun 2019, 13:39

Što misliš da Tanasković neće biti igrač?
bwa wrote:Micko Talijan

СрбинПодгорица wrote: Кунем вас се ову сезону преживјети нећу
Radonjaa

PreviousNext

Return to Košarka