@Golden,
ne trebaju ti plasticni primeri. Nisi ovde od juce, odavno te citam, znam na sta ciljas kad pises.
Delim politicko msljenje uglavnom sa tobom. Ja nisam zdusno u istoj, valjda jos uvek i zbog godina, ali nisam glup da ne vidim sta se desava.
Izuzev jedne stvari sa kojom se ne bih slozio,
Deliti misljenje o sportu i politici su dva sveta.
Mozemo ovde da razmenjujemo misljenja na konto sporta, da komentarisemo klubove za koje navijamo,... ali to ne zelimo da menjamo, vec da uzivamo u tome. Sprdnja tako reci.
Politiku pak zelimo da menjamo sa druge strane, tu su nasi zivoti na talonu, buducnost kako nasa tako i zemlje.
A ako se nas glas u takvoj situaciji ne cuje dalje od foruma, onda to ni nema smisla nekog, pisa se niz vetar, na jedno uvo udje, na drugo izadje. A kome? Par ljudi sa foruma to cuje.
A svedoci smo da dalje od interneta ni "ne sme" da se cuje, iako je "opoziciji" to jedina alternativa.
Ozbiljna masinerija stoji iza SNSa da to bude tako.
To je jedini razlog zasto na politiku tako gledam.
Ovde, na tviteru ili portalima... mislim da joj nije mesto. I to kao sto vidis, nema veze da li smo politicki istomisljenici (jer jesmo, to je najmanji problem) vec da li se taj glas daleko cuje i koliko vredi u tako bitnoj situaciji. Jer niko ovde ne pise gluposti, vec ozbiljne stvari, ali te stvari ipak moraju da se cuju negde. A ako posle toliko godina nikog nije briga za njih, pocnu da gube vrednost.
A glas sa foruma, portala ili tvitera... ne vredi pisljiva boba.
Dela, ko koliko i na koji nacin moze, a na reci.