Bogun wrote:Za sada koliko vidim dug nije značajno veći nego u trenutku u kojem je došao u klub.
Ako se dobro sećam, u trenutku dolaska je bio oko 6.5 miliona evra (ili je to bilo kada je Pekmen došao u klub, a Limar kada je preuzeo je bio 7.5 miliona evra), sada je po nekim procenama oko 8 miliona evra.
Očito da imaju smernicu da ga ne povećavaju, ali i da ga ne smanjuju. Mada to sve može da se promeni u roku od odmah, ako stigne drugačija direktiva, za par sati možemo da nakrcamo ceo jednogodišnji budžet duga.
A to šta političar u pokušaju priča ne zanima me, znam da laže ili spinuje.
Ne pravdam ga i ne branim ga, zanima me samo Partizan u celoj toj priči.
Plasim se kada ovi sidju sa vlasti, da ce nasa dugovanja biti 10+ miliona...a to je kao omca oko vrata...
Da smo u prethodnih 4 ili 5 sezona, koliko je posumljeni tu i koliko imamo kakav takav sns budzet, samo 500 hiljada manje ulagali u tim, a na racun toga vracali dugove, rezultati bi bili slicni, ako ne i isti, a mi bi smo imali izmedju 2 i 2.5 miliona manje obaveza.
Ali za to je potrebna strategija, a mi funkcionisemo populisticki...kao i sve sto je vezano sa sns masinerijom...
A to ce kad tad da nas kosta!
Plasim se da za nas tek idu crni dani i da ce razmere unistavanja celog sportskog drustva Partizan od strane Kurcica, da se vide tek kada on ode sa vlasti...