Board index Arhiva Košarka

KK Crvena zvezda 2019/2020 - Tamo gde nam je i mesto !!!

Re: KK Crvena zvezda 2019/2020 - Tamo gde nam je i mesto !!!

Postby Lucarelli » 04 Jun 2020, 13:53

mentoli iz milana imaju toliko para, a zele da dovedu divljaka pantera.
Lucarelli

Postby Baxter Stockman » 04 Jun 2020, 13:54

Upravo sam pošao da napišem to.
Pu, bogatuni, sve će nam uzeti.

Ne daj se Kevine.
#teamPunter
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Lucarelli » 04 Jun 2020, 13:55

nadam se da sale nece dozvoliti da mu covic istovari kamion nekih domacih polutana, na celu sa nedovicem, vec da ce sam birati tim.
Lucarelli

Postby Bivši gost » 04 Jun 2020, 14:27

Samo da vas pozdravim .Uglavnom sam kao gost pratio ovaj forum ali nova politika foruma , nova odluka . Ionako cigana baš nema previše .Hvala Pitu za pomoć oko registracije
Bivši gost

Postby Raoul Duke » 04 Jun 2020, 14:31

Добро нам дошао и пиши :biggrin: Мало нас је, ал' се не дамо :smoke:
Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу.
Raoul Duke

Postby Bivši gost » 04 Jun 2020, 14:39

Raoul Duke wrote:Добро нам дошао и пиши :biggrin: Мало нас је, ал' се не дамо :smoke:

Hvala , potrudiću se :biggrin: Redovan sam u Pioniru , Areni , skoknem i do Fmp Arene . :roll:
Bivši gost

Postby Lucarelli » 04 Jun 2020, 15:06

Pit Bull wrote:Sa tog aspekta mi je recimo interesantno da je u Albi za cetiri sezone osvojio cak tri Kupa Nemacke, a stigao samo jednom do finala lige. U konkurenciji gde su jedino Bajern i Bamberg bili realno rivali. Mada tad je Trinkijeri uzimao titule sa Bambergom (poslednje dve godine Obradovica).

Sa Lokomotivom je dosao do finala Evrokupa bez poraza (20-0 skor) i bio trener Evrokupa te sezone. Ali opet zakazao u finalu protiv doduse objektivno puno puno boljeg trenera.

I prosle sezone sa Monakom je izgubio majstoricu finala u Francuskoj.

Obicno mu taj poslednji korak uvek nedostaje.

sad sam proverio, ima titulu prvaka nemacke sa kelnom i prvaka ukrajine sa donjeckom. to sam prevideo, tako da mu cv ipak nije prazan sto se tice osvojenih titula.
Lucarelli

Postby Pit Bull » 04 Jun 2020, 16:14

Baxter Stockman wrote:Pite, baci par linija o tome šta možemo očekivati od Saleta.

Hoćemo li gledati Štimca, Ristića i takvu drvenariju, šta možemo da očekujemo od pojačanja i nešto o igri, ako te ne mrzi :biggrin:

Ja sem par utakmica Albe i finala sa Dačkom nisam nešto gledao njegove ekipe...

Pa znas kako, pisao sam vec da sam ovde na forumu vodio diskusiju jednom sa nekim oko njegovih kvaliteta, mada sam tad zagovarao teoriju da ne spada u krem evropskih trenera, dok je neko tvrdio suprotno. Tu pod krem sam mislio da nije kapacitet da vodi top evropske klubove... Mislim da je tada bio u kombinaciji da li za nekog grckog evroligasa ili Makabi, nisam siguran. Razlog je njegov karakter, cesto je ulazio i u sukobe sa svojim igracima. Takodje, tada sam pisao, a i sada smatram da ni u Albi on nije ostvario ne znam kakav uspeh, bas zbog toga sto za cetiri sezone nije osvojio titulu. Osim one sjajne sezone u Evroligi kada je bio na korak od cetvrtfinala, nije blistao ni u Evropi.

Opet, kao trener za Zvezdu je po meni idealan. Za taj "hardcore" stil koji on gaji, preduslov je da ima podrsku uprave (ili navijaca) iza sebe i da igraci znaju da ce oni najebati, a ne trener ako ga ne budu slusali. Ono sto je karakteristicno za sve njegove ekipe, to je odlicna odbrana. Lokomotiva je retko primala 70+ u Evrokupu, a ni protiv Monaka se ove sezone nije naigralo mnogo ekipa.

Igraci su u svakoj utakmici jako dobro spremljeni, zna se sta se trazi i principi se postuju.

Napad mu nije uvek mastovit, zna tu biti i divljanja u nedostatku ideja, ali organizacija postoji. Nece se desiti npr. da igrac tipa Branko Lazic opali preko ruke i slicno u ranoj fazi napada... Za to sleduje kucanje na klupu. Zna se kojim igracima je dozvoljeno da ponekad predju tu granicu, a kojima ne, mada to opet zavisi od trenera.

Generalno gledano, kad se podvuce crta, svi treneri na tom nivou odlicno znaju kosarku, po mom misljenju, razlika je samo u autoritetu i ideji. Cim trener nema autoritet, ni ta ekipa nece napraviti rezultat, a pogotovo je danas tesko na tom nekom vrhunskom nivou drzati sve pod konac kad su igraci postali mega zvezde i vise se pitaju nego ikad... Niko ne trpi vise izdrkavanje na treninzima i slicno, a kod Obradovica su treninzi dosta jaki npr... Mada opet, kao bivsi igrac kluba i nacionalni reprezentativac, sigurno ce imati podrsku navijaca, a i uprave i to je ono bitno u ovoj prici.

Mislim da cete biti ozbiljan kandidat za top8 ako ekipa bude slicnog kvaliteta kao ove sezone i da ce vas biti jako tesko dobiti u Beogradu.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby bhc_comp » 04 Jun 2020, 16:23

Lucarelli wrote:mentoli iz milana imaju toliko para, a zele da dovedu divljaka pantera.

A oni su inače poznati po dobrom skautingu i rezonskim potezima. :roll: Čudi me da se evropskog Hardena nisu setili Real, Efes, CSKA, PAO, Olimpijakos...oh wait, pa njima je Pantera posle samo psr utakmica preoteo gigant iz Beograda. :lollol:
teglica wrote:Ja imam privilegiju da kritikujem i Ostoju

jedno ime wrote:Veliki Dule objasnio malom kariju
bhc_comp

Postby Baxter Stockman » 04 Jun 2020, 16:28

Tačno slutim neki swap gde će Nedović otići u drugom pravcu i onda će se to predstaviti kao ogromna pobeda našeg menadžmenta. :truce:

Hvala Pite, znači pre svega odbrana pa onda sve ostalo. Češljao sam malo, uopšte nije ljubitelj ovih drvenastih centara kojih imamo na pretek. :biggrin:

Spominje se da će Rit biti prvo pojačanje

https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/eurohoops-dzejms-gist-napustio-mali-kalemegdan/358715
Baxter Stockman

Postby Lucarelli » 04 Jun 2020, 17:28

bas sam pratio lokomotivu kada je on bio trener, obicno su te ruske ekipe (mimo cska) divljina zbog puno amera koji igraju za sebe, lose su vodjene i obicno se ne proslave u uleb kupu iako imaju najvece budzete. sa lokomotivom nije bilo tako, bili su odlicno poslozeni, igrali timski, i tacno je da ne voli centre balvane, u lokou nije imao nijednog, a sigurno je mogao da plati nekog. verujem da ce i u zvezdi da rastera sve ove stimce, odzoe, ristice, jovanovice i slicne, sto ih je covic nagomilao ovih godina.
Lucarelli

Postby jedno ime » 04 Jun 2020, 20:19

Lucarelli wrote:mentoli iz milana imaju toliko para, a zele da dovedu divljaka pantera.

Baxter Stockman wrote:Upravo sam pošao da napišem to.

Cek, pa vas dvojica ste se molili da zaobidjete Nedovica, nazivali ga divljakom, da nema telo za kosarku, da je najprecenjeniji igrac, a gle cuda, on u Milanu...

A kad traze Pantera, onda u Milanu znaju znanje, oni ne traze divljake i sl. :biggrin:

Inace smatram da je Sasa dobar izbor... Rekao bih da je slican nivo kao Radonja, samo sto bi verovatno na Radonji bio mnogo veci pritisak...
NISMO ISTI.

''Prosto, kao Partizanovac, kao Zeljkov prijatelj, nadam se... nece doci lako, znam, ali ce doci uspeh i da ce se ponovo pevati nasa pesma''
Gospodin Dusko Vujosevic.

bhc_comp wrote:Tek ćemo da stežemo kaiš dok se namire prijatelji kluba u kkp.
jedno ime

Postby Baxter Stockman » 04 Jun 2020, 21:34

I još uvek se molimo da ga zaobiđemo. Jedan je basketaš koji uveseljava široke narodne mase svojim zakucavanjima dok je drugi igrač koji igra košarku u oba pravca. Pritom jedan ima staklena kolena i ne može da spoji više od 15 utakmica u kontinuitetu.

Panter u Zvezdi na 12 utakmica u EL ima 15.9 poena uz 48% za 2 i 48% za 3 za 22 min na terenu.
Vrlo dobre brojke.

Uostalom videćemo, nešto ne verujem da će trener koji bazira svoju igru na odbrani biti oduševljen Nedovićem.

Baxter Stockman

Postby bhc_comp » 04 Jun 2020, 23:22

Baxter Stockman wrote:Panter u Zvezdi na 12 utakmica u EL ima 15.9 poena uz 48% za 2 i 48% za 3 za 22 min na terenu.

Pa i Ročesti je imao NBA brojke u Zvezdi pa smo bili kanta za napucavanje. Kako to u Radonjinim ekipama nisi imao igrače koji se toliko ističu brojkama? Ili u Duletovom KKP-u? Za ABA standarde mi itekako imamo veliki budžet, ali u EL okvirima smo mi previše siromašni da bi dovodili individualce koji će da soliraju i igraju hero ball.

Ako se nadate takvim igračima, nemojte posle da kukate kako nemamo igru, ne ličimo na tim itd..
teglica wrote:Ja imam privilegiju da kritikujem i Ostoju

jedno ime wrote:Veliki Dule objasnio malom kariju
bhc_comp

Postby laki21 » 04 Jun 2020, 23:34

Baxter Stockman wrote:I još uvek se molimo da ga zaobiđemo. Jedan je basketaš koji uveseljava široke narodne mase svojim zakucavanjima dok je drugi igrač koji igra košarku u oba pravca. Pritom jedan ima staklena kolena i ne može da spoji više od 15 3 utakmice u kontinuitetu
Državno favorizovanje Partizana stvorilo je armiju do smrti odanih navijača Crvene zvezde.
laki21

PreviousNext

Return to Košarka