Raoul Duke wrote:Добро нам дошао и пишиМало нас је, ал' се не дамо
Pit Bull wrote:Sa tog aspekta mi je recimo interesantno da je u Albi za cetiri sezone osvojio cak tri Kupa Nemacke, a stigao samo jednom do finala lige. U konkurenciji gde su jedino Bajern i Bamberg bili realno rivali. Mada tad je Trinkijeri uzimao titule sa Bambergom (poslednje dve godine Obradovica).
Sa Lokomotivom je dosao do finala Evrokupa bez poraza (20-0 skor) i bio trener Evrokupa te sezone. Ali opet zakazao u finalu protiv doduse objektivno puno puno boljeg trenera.
I prosle sezone sa Monakom je izgubio majstoricu finala u Francuskoj.
Obicno mu taj poslednji korak uvek nedostaje.
Baxter Stockman wrote:Pite, baci par linija o tome šta možemo očekivati od Saleta.
Hoćemo li gledati Štimca, Ristića i takvu drvenariju, šta možemo da očekujemo od pojačanja i nešto o igri, ako te ne mrzi
Ja sem par utakmica Albe i finala sa Dačkom nisam nešto gledao njegove ekipe...
Lucarelli wrote:mentoli iz milana imaju toliko para, a zele da dovedu divljaka pantera.
teglica wrote:Ja imam privilegiju da kritikujem i Ostoju
jedno ime wrote:Veliki Dule objasnio malom kariju
Lucarelli wrote:mentoli iz milana imaju toliko para, a zele da dovedu divljaka pantera.
Baxter Stockman wrote:Upravo sam pošao da napišem to.
bhc_comp wrote:Tek ćemo da stežemo kaiš dok se namire prijatelji kluba u kkp.
Baxter Stockman wrote:Panter u Zvezdi na 12 utakmica u EL ima 15.9 poena uz 48% za 2 i 48% za 3 za 22 min na terenu.
teglica wrote:Ja imam privilegiju da kritikujem i Ostoju
jedno ime wrote:Veliki Dule objasnio malom kariju
Baxter Stockman wrote:I još uvek se molimo da ga zaobiđemo. Jedan je basketaš koji uveseljava široke narodne mase svojim zakucavanjima dok je drugi igrač koji igra košarku u oba pravca. Pritom jedan ima staklena kolena i ne može da spoji više od 15 3 utakmice u kontinuitetu
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 0 guests