Board index Arhiva Košarka

KK Partizan - spekulacije - ko dolazi, ko odlazi - 2010/2011

Re: KK Partizan - spekulacije - ko dolazi, ko odlazi - 2010/

Postby vasilij zajcev » 19 Jun 2011, 19:43

SureShot wrote:Koliko se secam, mnogi su i Milosavljevica uporedjivali sa Kecmanom iz mladjih dana.

mnogi su debili na ovom svetu..

Dragancetu svaka cast ali mu je kosarkaski IQ kao kecov br.patika, na cemu se i svaka slicnost zavrsava
vasilij zajcev

Postby Moebius » 19 Jun 2011, 20:45

vasilij zajcev wrote:
SureShot wrote:Koliko se secam, mnogi su i Milosavljevica uporedjivali sa Kecmanom iz mladjih dana.

mnogi su debili na ovom svetu..

Dragancetu svaka cast ali mu je kosarkaski IQ kao kecov br.patika, na cemu se i svaka slicnost zavrsava

:+1:
Moebius

Postby KKP » 19 Jun 2011, 22:35

VUČKO_88 wrote:Ja ne verujem da ćemo gledati Kurtu sledeće sezone kod nas, kao što rekoste, prioritet mu je NBA, mala je verovatnoća da i sledeće sezone bude u Partizanu.

Gist :blue: :blue: :blue: Hvala majstore i srećno!

Sutra pregovori sa Katićem, Božićem, Kecmanom. Evo :)

Očekujemo izveštaj posle pregovora... :nisamodavle: :D :cheers:
KKP

Postby Kantona » 19 Jun 2011, 22:37

Jos samo 3 meseca do pocetka nove sezone! Dobro kosarkasi, hocete li dovoditi vi koga? Znate li koliko treba vremena da se komplet novi tim uigra!? Sve rasprodaste sto mozete... :D
Kantona

Postby AirBall » 19 Jun 2011, 22:38

Kantona wrote:Jos samo 3 meseca do pocetka nove sezone! Dobro kosarkasi, hocete li dovoditi vi koga? Znate li koliko treba vremena da se komplet novi tim uigra!? Sve rasprodaste sto mozete... :D

Mi prodajemo samo Savica Veselog... U KK Partizan Fejse Lucici ostaju... :P :hatman:

A razduzili smo Tejga, Adiju i Kizita Jerrellsa, Gista i Jawaija... :D
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby baketa96 » 21 Jun 2011, 17:54

sta mislite razmisljaju li ovi nasi iz uprave o lock out-u da mi dovedemo nekog igraca iz nba koji bi igrao kod nas :ajdejebote:
Sloboda je zena...uzmi je-Dzony Stulic
baketa96

Postby KKP » 21 Jun 2011, 19:10

Šta je bi sa pregovorima sa Božićem, Kecmanom i Katićem? Još su juče su bili, ko ostaje, ko ide? :)
KKP

Postby DON » 21 Jun 2011, 19:13

Najiskusniji igraci Partizana danas na razgovoru

Trio krije buducnost

Iako je jucerasnji dan u Humskoj bio rezervisan za eventualni produzetak saradnje sa trojkom Petar Bozic, Dusan Kecman i Rasko Katic do toga nije doslo. Ali ne zbog stvari, koje bi mogle da zakomplikuju situaciju, vec zbog cinjenice da prvi covek agencije Beobasket Miodrag Raznatovic nije u zemlji, pa su razgovori prolongirani za danas.

Imena pojacanja sampiona Srbije su i dalje u tajnosti, ali i izbor ce dosta zavisiti od cinjenice sta ce se crno-beli dogovoriti sa trojicom najiskusnijih igraca. Iskustvo Kecmana i Bozica bi moglo itekako da pomogne mladoj bekovskoj liniji sampiona u kojoj se za sada nalaze talentovani momci, ali sa malim stazom i iskustvom za evroligaske utakmice. Naravno da Dragan Milosavljevic, Nemanja Jaramaz, Nenad Miljenovic, Nikola Pesakovic i Bogdan Bogdanovic imaju kvalitet, ali godina uz Kecmana i Bozica bi bila pun pogodak za mlade momke.

Centarska linija Partizana je oslabljena odlaskom Dzejmsa Gista i Nejtana Dzavajia, ali i Jana Veselog, pa bi ostanak Raska Katica u prestonici bar malo smanjila posao vodecim ljudima iz Humske u trazenju novih imena pod kosem.
DON

Postby KKP » 21 Jun 2011, 19:16

VUČKO_88, hvala!

Pa javi kad se zna nešto više... :cheers:
KKP

Postby CrniGuja » 21 Jun 2011, 23:49

Ima li vesti ? :D
CrniGuja

Postby AirBall » 21 Jun 2011, 23:53

CrniGuja wrote:Ima li vesti ? :D

Nema nista novo, a da ja znam...

Cim saznamo nesto ti ces prvi da saznas...

Spoiler: pokaži
Ako redovno budes posecivao Avangardu... :P
AirBall

Postby Jo. » 22 Jun 2011, 11:03

VUČKO_88 wrote:
Najiskusniji igraci Partizana danas na razgovoru

Trio krije buducnost

Iako je jucerasnji dan u Humskoj bio rezervisan za eventualni produzetak saradnje sa trojkom Petar Bozic, Dusan Kecman i Rasko Katic do toga nije doslo. Ali ne zbog stvari, koje bi mogle da zakomplikuju situaciju, vec zbog cinjenice da prvi covek agencije Beobasket Miodrag Raznatovic nije u zemlji, pa su razgovori prolongirani za danas.

Imena pojacanja sampiona Srbije su i dalje u tajnosti, ali i izbor ce dosta zavisiti od cinjenice sta ce se crno-beli dogovoriti sa trojicom najiskusnijih igraca. Iskustvo Kecmana i Bozica bi moglo itekako da pomogne mladoj bekovskoj liniji sampiona u kojoj se za sada nalaze talentovani momci, ali sa malim stazom i iskustvom za evroligaske utakmice. Naravno da Dragan Milosavljevic, Nemanja Jaramaz, Nenad Miljenovic, Nikola Pesakovic i Bogdan Bogdanovic imaju kvalitet, ali godina uz Kecmana i Bozica bi bila pun pogodak za mlade momke.

Centarska linija Partizana je oslabljena odlaskom Dzejmsa Gista i Nejtana Dzavajia, ali i Jana Veselog, pa bi ostanak Raska Katica u prestonici bar malo smanjila posao vodecim ljudima iz Humske u trazenju novih imena pod kosem.

Rukovodstvo ce imati tezak zadatak u ovom prelaznom roku...

Licno bih voleo sledeci razvoj dogadjaja:

1. Potpisuju Kecman i Katic (iskustvo nam je preko potrebno ...)
2. Bozic se imenuje za pomocnog trenera (svaka cast kapitenu, ali mislim da je tako najbolje...)
3. Na kaljenje u Megu idu: Pesakovic, Vujovic, Mitrovic, Djekic (realno se nisu nametnuli ...neka se dokazu u Megi...)
4. Potpisuje krilo Cakarevic (3 god) (slobodan igrac..., najbolje krilo u nasoj ligi, reprezentativac, dobra tehnika i sut, treba da ga dovedu ...)
5. Potpisuje centar Marjanovic (3 god) (ovde sam bez komentara... jednostravno osecam da bi eksplodirao u Partizanu ...)
6. Potpisuje k.centar Dragicevic (3 god) (izuzetno dobar igrac, trenutno bez angazmana, mlad 86 god, dobre visine (206cm) i fizicke snage, odmah potpisati ...)
7. Potpisuje drugi play (Avdalovic ili Vujanic) (jednostavno, treba nam jos jedan iskusan igrac na poziciji play-a...)
8. Potpisuje drugi krilni centar (Lee, B.Savovic,Bircevic,Radenovic,M.Bozovic...) (mislim da bi Lee bio idealna kombinacija uz Dragicevica ...)
9. Potpisuje "amer" na poziciji prvog play-a (treba nam brz i prodoran igrac, kao sto su bili McCaleb i Jerrels)
10. Potpisuje Cantekin(Gavrilovic) (3 god) (u tom slucaju Besovic u Megu, na kaljenje ...)
Jo.

Postby jedibojan » 22 Jun 2011, 11:05

ako Pera produzi ja bukvalno ne vidim nacin da u 12 budu i Miljenovic i Bogdanovic
dogodine u Istambulu
jedibojan

Postby AirBall » 22 Jun 2011, 11:07

Cisto informacija od profesora Koprivice za one koji nisu pratili da Miljenovic jos 12 meseci po njegovoj proceni nije kadar da igra odbranu na vrhunskom nivou...

Ukoliko on bude u 12 na pocetku sezone to ce za mene predstavljati svojevrsnu senzaciju...

Na pitanje Peri Bozicu da li ostaje i sledece sezone uz seretsk osmeh je izjavio ''A gde cu ja'' :D

E sad sta to treba da znaci, ostaje da se vidi...
AirBall

Postby jedibojan » 22 Jun 2011, 11:16

AirBall wrote:Cisto informacija od profesora Koprivice za one koji nisu pratili da Miljenovic jos 12 meseci po njegovoj proceni nije kadar da igra odbranu na vrhunskom nivou...

Ukoliko on bude u 12 na pocetku sezone to ce za mene predstavljati svojevrsnu senzaciju...

Na pitanje Peri Bozicu da li ostaje i sledece sezone uz seretsk osmeh je izjavio ''A gde cu ja'' :D

E sad sta to treba da znaci, ostaje da se vidi...

sa jedne strane ide ta prica i u tom svetlu mi je jasna strategija sa perom, ali sa druge strane se potencira uslov u ugovoru da Miljen bude u 12...
dogodine u Istambulu
jedibojan

PreviousNext

Return to Košarka