Board index Arhiva Košarka

KK Crvena zvezda 2021/2022: Nek' sluti na radost

Re: KK Crvena zvezda 2021/2022: Nek' sluti na radost

Postby Cvele » 01 Jul 2022, 17:54

Mislio sam i na trenere i na igrace, s tim iskljucivo na trag koji su ostavili, a ne da li su dosli kao veliko ime ili postali to kasnije.
Cvele

Postby Demokratski rob » 04 Jul 2022, 18:38

Sad je idealno vreme da Čović dovodi i potpisuje igrače a onda dovede trenera.

Осећања увек прођу, љубав према Звезди никада.
Demokratski rob

Postby Demokratski rob » 08 Jul 2022, 21:35

I dobismo trenera, déjà vu sa Alimpijem... Nebojša će da sastavlja roster od bivših košarkaša a sin Filip da vodi treninge.

Осећања увек прођу, љубав према Звезди никада.
Demokratski rob

Postby fontaneros » 14 Jul 2022, 10:53

Dolazi vam Radonja drugo kolo
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Baxter Stockman » 14 Jul 2022, 11:53

U dilemi sam da li će na Svetog Savu da bude prazna hala ili jedna krstača ko onomad na noć veštica
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Karelia slims » 15 Jul 2022, 17:00

Ала кида Довлина Србија.

84 поена дала, а још 2 минута до краја 3. четвртине :biggrin:

Можемо и неког клинца да покупимо.
блокадерски терориста
Karelia slims

Postby Aragon » 15 Jul 2022, 18:17

Ne volim da vidim tu igru na jako visok broj poena.

Sta ce taj iskusni Dovla da radi, kada naleti na vecu, ili daleko vecu vatrenu moc?

Nije mi se svidelo to sto sam video od mlade repke...

Sto vise razmisljam, to vise sam u cudu kakvog trenera sa koliko losim CVom mi dovedosmo, protiv najjace pretnje ikada, u najvaznijoj sezoni za nas...

Uostalom, nakon odlaska Radonjica, i u ovoj bolesnoj trci u naoruzanju, gde neko ima daleko vise para i jaci lobi, a mi unisteni u struci, ne vidim smisao. Mozda i bolje bilo okupiti najbolje mlade, i formrati pretezno domaci tim. Pa cak i strance koje bi doveli, planirati mladje upotrebljivije i za duze. Cekati da prodje pasje vreme.

Svakako cemo najebati u toj jurnjavi, i gotovo izvesno visimo iz EL naredne sezone. Ne treba nam i bankrot pored toga, i dalekosezne posledice.

Ovo cak sto se desava, moze se okarakterisati, da smo prihvatili da budemo drugi zarad otvorenih ventila. Zato se sve i raspalo, jer Radonjic i njegovi puleni bi mogli ozbiljno da se rvaju i sa evropskim ekipama, a kamoli projektom sklepanim zbrza i bez duse...
Pristali, samo da se dobiju novci, a ovamo se zamaskira beobrazna megalomanija preko brda. Itekako mirise na to.

Ili Covic sto je jos gore, se zaduzuje, ukopava, i pokusava da prati projekat kakav nije vidjen ovde do sada. A kada izgubi, ima da pobegne. Ima i gde.

Umesto da smo napravili najzdraviji moguci reset, pa i po cenu da bezimo i u EC. Da porkosimo novim vetrovima. Radonjic i njegov skromniji tim pa kako bude. Covic da leti iz kluba, Radonjic da ostane.
Plan na duze, sistem.

Buduci da smo ostvarili na terenu jos jedno igranje EL, nema te sile da nam ne daju pristojan budzet kojim bi napravili jedan zdrav reset, domaci tim, krvava kolena i sistem na duze. Imali smo kartu na koju mozemo da igramo.

Bila bi istorijska bruka za neku zemlju, da tim koji je sampion u svemu, i najpopularniji ubedljivo u zemlji, odustane od EL zbog zavrnutih slavina. To oni ne bi smeli da dopuste, i ovde nam je bila jedina sansa.

Ovako, otisao je sistem sa Radonjicem i sve sampionsko tu, a jos malo ostaje Covic da izmuze privilegije EL, pa kad ostane bez iste, i pobegne. Nece biti ni para da se pravi nista znacajno jer nece morati da nam daju, niti ce biti titula, EL, oreola sampiona i nepobedivosti, pa da na bazi toga da se pozivamo, i tako da funkcionisemo.... a dugova vise nego ikad zbog trke sa projektom.

Gadna vremena, jedina nada je da menjamo trenera do nove godine, i onda da se uzdamo u domacu osnovu da ce na bazi inata i prkosa da odbrani titulu. U strancima nemamo prevagu, barem sto vise defanzivnog materijala da okupimo, sa kojim ce neki drugi trener da odbranu gradi, i da to poslozi.
Dexi wrote: i ovaj mocni Sns KKP mora da gubi
Aragon

Postby Karelia slims » 15 Jul 2022, 22:26

Какав ресет са младим играчима кад њих нити има ко да тренира нити постоје ти млади играчи. Сећате се кад смо довели Јанковића и Јовановића са колеџа на шта је то личило. Или ово што су Вајлд кардерси довели па сад једва чекају да им виде леђа или да заузму место иза клупе са све наслеђеним талентом у виду Трифуновића.

Што је најгоре, сад ФМП не може да избаци ни једног Добрића, а камоли Гудурића.
блокадерски терориста
Karelia slims

Postby jedno ime » 16 Jul 2022, 11:22

KK Crvena zvezda mts, obaveštava javnost, da je kao i što je najavio, nastavio da izmiruje svoje obaveze prema državi u skladu sa svojim trenutnim mogućnostima.

KK Crvena zvezda koji je tokom juna u potpunosti i do najmanjih detalja objavio svoja dugovanja (koja se isključivo odnose) za PDV i u periodu od 01.01.2021 do 03.06.2022.godine (iznos za PDV je tada bio 67.335.395,00 dinara) uplatio je polovinom juna sumu od 8.582.416,00 dinara ili 72.978,00 evra, a danas je nastavio da isplaćuje poreski dug, i uplatio novu sumu od 2.813.588,00 dinara ili 24.000,00 eura.

KK Crvena zvezda je dugi niz godina najtransparentniji klub i svoje finansijsko poslovanje je u više navrata do detalja dao na uvid javnosti (februar jun), a ovom prilikom podsećamo javnost da je u prethodnom periodu od 10 godina klub na ime poreza platio iznos (koji je uvećan sa nove tri uplate) na sumu od 7.118.565,00 evra!

Očekujemo da će našim primerom (i to u što hitnijem roku) krenuti ostali pravni subjekti koji su pomenuti u opravdanoj analizi ministra finansija Siniše Malog koji duguju višestruko veće iznose (u milionima evra) na ime neplaćenog poreza svojoj državi i građanima Republike Srbije.
......

https://kkcrvenazvezda.rs/2022/07/15/kk-crvena-zvezda-mts-nastavlja-da-ispunjava-svoje-obaveze-prema-drzavi/
NISMO ISTI.

''Prosto, kao Partizanovac, kao Zeljkov prijatelj, nadam se... nece doci lako, znam, ali ce doci uspeh i da ce se ponovo pevati nasa pesma''
Gospodin Dusko Vujosevic.

bhc_comp wrote:Tek ćemo da stežemo kaiš dok se namire prijatelji kluba u kkp.
jedno ime

Previous

Return to Košarka