by Aragon » 15 Jul 2022, 18:17
Ne volim da vidim tu igru na jako visok broj poena.
Sta ce taj iskusni Dovla da radi, kada naleti na vecu, ili daleko vecu vatrenu moc?
Nije mi se svidelo to sto sam video od mlade repke...
Sto vise razmisljam, to vise sam u cudu kakvog trenera sa koliko losim CVom mi dovedosmo, protiv najjace pretnje ikada, u najvaznijoj sezoni za nas...
Uostalom, nakon odlaska Radonjica, i u ovoj bolesnoj trci u naoruzanju, gde neko ima daleko vise para i jaci lobi, a mi unisteni u struci, ne vidim smisao. Mozda i bolje bilo okupiti najbolje mlade, i formrati pretezno domaci tim. Pa cak i strance koje bi doveli, planirati mladje upotrebljivije i za duze. Cekati da prodje pasje vreme.
Svakako cemo najebati u toj jurnjavi, i gotovo izvesno visimo iz EL naredne sezone. Ne treba nam i bankrot pored toga, i dalekosezne posledice.
Ovo cak sto se desava, moze se okarakterisati, da smo prihvatili da budemo drugi zarad otvorenih ventila. Zato se sve i raspalo, jer Radonjic i njegovi puleni bi mogli ozbiljno da se rvaju i sa evropskim ekipama, a kamoli projektom sklepanim zbrza i bez duse...
Pristali, samo da se dobiju novci, a ovamo se zamaskira beobrazna megalomanija preko brda. Itekako mirise na to.
Ili Covic sto je jos gore, se zaduzuje, ukopava, i pokusava da prati projekat kakav nije vidjen ovde do sada. A kada izgubi, ima da pobegne. Ima i gde.
Umesto da smo napravili najzdraviji moguci reset, pa i po cenu da bezimo i u EC. Da porkosimo novim vetrovima. Radonjic i njegov skromniji tim pa kako bude. Covic da leti iz kluba, Radonjic da ostane.
Plan na duze, sistem.
Buduci da smo ostvarili na terenu jos jedno igranje EL, nema te sile da nam ne daju pristojan budzet kojim bi napravili jedan zdrav reset, domaci tim, krvava kolena i sistem na duze. Imali smo kartu na koju mozemo da igramo.
Bila bi istorijska bruka za neku zemlju, da tim koji je sampion u svemu, i najpopularniji ubedljivo u zemlji, odustane od EL zbog zavrnutih slavina. To oni ne bi smeli da dopuste, i ovde nam je bila jedina sansa.
Ovako, otisao je sistem sa Radonjicem i sve sampionsko tu, a jos malo ostaje Covic da izmuze privilegije EL, pa kad ostane bez iste, i pobegne. Nece biti ni para da se pravi nista znacajno jer nece morati da nam daju, niti ce biti titula, EL, oreola sampiona i nepobedivosti, pa da na bazi toga da se pozivamo, i tako da funkcionisemo.... a dugova vise nego ikad zbog trke sa projektom.
Gadna vremena, jedina nada je da menjamo trenera do nove godine, i onda da se uzdamo u domacu osnovu da ce na bazi inata i prkosa da odbrani titulu. U strancima nemamo prevagu, barem sto vise defanzivnog materijala da okupimo, sa kojim ce neki drugi trener da odbranu gradi, i da to poslozi.
Dexi wrote: i ovaj mocni Sns KKP mora da gubi