teglica wrote:Ja imam privilegiju da kritikujem i Ostoju
jedno ime wrote:Veliki Dule objasnio malom kariju
bhc_comp wrote:Air, pre svega zbog oca, a i čini mi se da je on izjavljivao da navija za Zvezdu. Tu je i Tomić sa kojim se verovatno dobro zna i koji bi mu predočio situaciju i pomogao da se adaptira...
bhc_comp wrote:Ma sve to ok, ali zna svakako više i lakse će skapirati situaciju od nekog prosečnog Amera ili bilo kog drugog stranca koga bi smo eventualno probali da dovedemo, to sam hteo da kažem.
Ćoba wrote:Jankovic da je nesto valjao ne bi otisao iz Grcke u losiji tim.
AirBall wrote:bhc_comp wrote:Ma sve to ok, ali zna svakako više i lakse će skapirati situaciju od nekog prosečnog Amera ili bilo kog drugog stranca koga bi smo eventualno probali da dovedemo, to sam hteo da kažem.
Dobro se i Perperoglou pokazao...
Sve u svemu ne bih ja tu previse igrao na kartu srpstva, jednostavno je decko odrastao u nekim drugim uslovima sto ne znaci da ne treba da ga dovedete, ako nista drugo makar kao omaz njegovom pokojnom ocu koji je bio bas ozbiljna kosarkaska faca krajem osamdesetih i pocetkom devedesetih i poprilicno je zaduzio vas klub..
balkanski spijun wrote:Avatar sto I'ma Optikus
Boban pravi momak.Zadnju sezonu odigrao za KKCZ vrhunski.Sto je bio prljav,stipanje itd.Treba I to znati.
Opticus wrote:balkanski spijun wrote:Avatar sto I'ma Optikus
Boban pravi momak.Zadnju sezonu odigrao za KKCZ vrhunski.Sto je bio prljav,stipanje itd.Treba I to znati.
I nikakve fizikialije, ali znao da se namesti i srcan, plus mekana ruka.
Users browsing this forum: Claude [Bot], Semrush [Bot] and 0 guests