Board index Arhiva Košarka

NBA 2K13

Re: NBA 2K13

Postby Napredpartizan » 10 Jul 2013, 22:56

AlexPG wrote:Ne igram u finalu westa...

Ne zezaj, igraces... Dzaba trud svih nas koji smo igrali ovih dana onda...
Napredpartizan

Postby Batman » 10 Jul 2013, 23:14

Morace liga ozbiljno da ispita ovo povlacenje, jer bi ugrozilo regularnost celog takmicenja...
Pogotovo ako se zna da su kladionice poslednjih dana primile velike uplate na Harija...
Slucajnost ili ipak ne? :D
Batman

Postby Houdini » 10 Jul 2013, 23:17

koliko puta smo rekli bez rasprava van geta. eno tamo na u-19 svi gledaju, smeju se i pricaju o narusenoj atmosferi na NBA topiku.

kako vam bre nije jasno ima para i nema potrebe ze treniranjem, pa ja sam bre NBA Partizan, nista ne treniram, uzimam pilulice, mesam sa alkoholom i jebem i prvi sam strelac i skakac tima..

aloooooo bre Gogo dokle tvoje lazi da klinci ne smeju da treniraju? pa koliko puta smo svi samo tapkali lopte
Spoiler: pokaži
Image

do prodavnice da kupimo alkohol za zurku..

pa onda nazad opet tapkaj
Image

i tako dok nismo postali sampioni..

i poslednji put vam kazem ne iznosite prljav ves i tanjire van kuce, imamo mi pomocnicu koja ce nam sve to prati
Image

ajde sad svi po pilulicu, ja cu plavu i ovaj plavi koktelcic.

ajmo opet zajedno onu nasu..
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby gogo23 » 10 Jul 2013, 23:39

Alonzo wrote:Gogo23000 je donirao 230.000,00 $. Kaze da je to za mlade talente koji nemaju uslove za trening...mada, na uplatnici pise nesto sto nam je do sada napisao jedno milion puta -> Nema para. :biggrin:

Jbg kad preskaces lekcije postove

Promasio si onomad kad sam pisao da su sva rukovodstva beogradskih blizanaca prosla kod mene na intenzivnim kurcevima kako od sa 0 para kreirati i nezatvoriti budzet od 5-10-15 miliona. ( a dalebu uveriti da ce dobiti pare)

Najbolji ucenici su mi bili oni iz Rupe, potom Zamrznuti, trece mesto ubedljivo drzi starorimljani jugosloveni sa Kalemegdana, jedino se Franjini i dalje kako-tako drze, al' ne sekiram se, ubrzo ce i oni pokazati znanje steceno na kurcu.

Za sada od Zamrznutih moze da se dobije 2,5%, ali posto smo mi avangarda, a ja master vi cete da dobijeteno sto pise na uplatnici:

tuki (cveca bez cveca) a i to vam je mnogo.

I dosadi bre vise sa Toletom, sudijama, fer plejom, treniraj bato, treniraj i samo treniraj, razbij 10 tastatura i dzojstika mozda i uspes jednog dana.

Ovako samo pises nesuvisle tekstove, stigao si do moda i umislio si da ce svi da popadaju na dupe kada izadjes na dvoboj i predaju se bez borbe.

Nista bez TNT.

Treniraj, Napreduj, Tupkaj.

I opet:

TNT.
TNT.
TNT.
TNT.
TNT.
TNT.
TNT.
TNT.
TNT.
TNT.
TNT.
TNT.

Jedino ne znam sta cemo kad se prva tastatura i dzojstik polome od vezbe, plata kasni, stek otisao na kurve i alkohol, u kladionici standardni minus. Potom se uvozniku zaglavi kamion na carini a shop u kome se kupuju zatvoren na duze vreme zbog neizdavanja fiskalnih racuna za reklamne kataloge. (u stvari jedna od retkih privatnih firmi koja nije prilozila donaciju legendi)

Dakle nema sa cime TNT, ispadanje u prvom/drugom kolu, eventualno talican prolaz u polufinale i tu je kraj.

@madjionicar
Napadose me da sam ispio brdo vina a nisam jer:

sam danas racunao na tebe a ti si ispalio.

E sad ko ovu prethodnu recenicu i ispalu shvati onako kako ja mislim da ce je shvatiti a pokusa to da zloupotrebi - najebo je.

Dobice tuki sigurno.
gogo23

Postby Alonzo » 10 Jul 2013, 23:45

Napredpartizan wrote:
Alonzo wrote:
Napredpartizan je gangbangovan u 1/2 i easta i westa.

Bolje da ga ne prozivam, da ne krenem i ja njegovim stopama... \

:biggrin:

Dobili smo :prst2:

Ko ti je kriv kada ne znas da igras... :laugh:

Batman wrote:Morace liga ozbiljno da ispita ovo povlacenje, jer bi ugrozilo regularnost celog takmicenja...
Pogotovo ako se zna da su kladionice poslednjih dana primile velike uplate na Harija...
Slucajnost ili ipak ne? :D

Ne. :biggrin:

@ nba topik

Houdini gang bangovao. To je taj rad. Friziderska harmonija.

Gogo 2300 izgleda pred bankrotom. Sve pare je dao na tabletice...pa pogledajte o cemu sve on pise... :laugh:
Alonzo

Postby Houdini » 10 Jul 2013, 23:48

gogo23 wrote:Napadose me da sam ispio brdo vina a nisam jer:

sam danas racunao na tebe a ti si ispalio.

ma mrzelo me da dolazim danas, al cu zato sutra udarnicki da se budim u 5:30 ujutro pa na put... tacnije za 5 sati :wacko:
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby gogo23 » 11 Jul 2013, 00:22

Houdini wrote: se budim u 5:30 ujutro pa na put... tacnije za 5 sati :wacko:

Gasi komp ludace :biggrin:
gogo23

Postby HariHaler » 11 Jul 2013, 08:27

gogo23 wrote: kreirati i nezatvoriti budzet

kad vec potenciras pravopis i gramatiku...

gogo23 wrote:...

nemoj vise sa humorom, molim te... :wacko:

...

AlexPG je onemogucio slanje pm poruka. Tako da cu da iskoristim priliku i da ga javno pozovem, da nastavimo takmicenje, i da pobedi najbolji.

Ako se on naljutio, samo zbog mog, sasvim legitimnog, pitanja(zbog cega je pravio prekide tokom utakmice?), onda ne mora ni da igra, jer stvarno nemam nameru ni da ga molim, ni da ga teram, niti zelim da se sada tu prenemazemo.

Bilo bi fer i korektno, prema svima koji su ucestvovali. Realno smo se iscimali i odigrali veliki broj utakmica u nekoliko dana.

Nema potrebe sada da se sada pravi neka drama.

Ja cu biti ovde do vikenda.

Ako se do tada ne javi, neka komisija odluci sta ce i kako ce.

Mislim da smo svi igrali sportski i da bi bilo stvarno nefriziderski i neljudski da se ispali pred finale.

Pozdrav, Andrea Bargnani
The mind is everything. What you think you become.
HariHaler

Postby gogo23 » 11 Jul 2013, 14:38

HariHaler wrote:kad vec

Moras da piješ uzmi neki bezalkoholni koktel. (jeste jeres ali šta da se radi)

Alkohol u kombinaciji sa vrućinom ozbiljno menja svest i redukuje moc rasudjivanja.

p.s.
Standardno niste normalni, preteraste sa hemijom.

Napraviste od igračke plačku - :krsti:
gogo23

Postby Alonzo » 11 Jul 2013, 15:19

@ Hari

Slazem se sa ovim sto si napisao.

Ukoliko se AlexaPg ne javi do veceras do 22h, bice diskvalifikovan.
Alonzo

Postby Alonzo » 12 Jul 2013, 22:15

HariHaler je sampion nba 2k13!!!

San Antonio i Toronto su se plasirali u finale. Cestitam na zasluzenoj i velikoj tituli, koju je na kraju dominantno osvojio.

Drago mi je sto je to uradio preko Clippersa...mada, nedostajalo je finale protiv Lakersa. :biggrin:

AlexPg se nije javio, nije ni odgovorio na postavljena pitanje. Ispao je izuzetno nekorektan prema svima nama i na kraju je prilicno nezrelo reagovao. Ipak, to je njegov problem. On je ovim potezom doveo u pitanju ucestvovanje u septembru ili oktobru.

Takmicenje je napravljeno na fer plej osnovama i tako ce biti na svim buducim takmicenjima koje organizujemo.

HariHaler treba da izabere ekipu koja ce biti sampion nba 2k13 avangarde i koja ce braniti titulu na sledecem turniru.

Turnir je brzo prosao, zahvaljujem se svim takmicarima koji su odgovorno prihvatili schedule i koji su se pridrzavali svih pravila, koje smo postavili kao osnovu za naredne turnire.
Alonzo

Postby HariHaler » 13 Jul 2013, 14:06

Hvala Alonzo na cestitkama :)

Prvaci su Toronto Raptorsi, a MVP Andrea Bargnani.

Cestitao bih svim ucesnicima na fer i korektnom ponasanju, ako izuzmemo ovo na kraju. Bilo je zanimljivo sve ovo, organizacija, rezultati, plej-of.

Mozete slobodno da me kontaktirate, ako hocete neku prijateljsku da igrate...

Nadam se da cemo opet igrati i da ce biti vise takmicara. :)
The mind is everything. What you think you become.
HariHaler

Postby Dare » 13 Jul 2013, 14:24

Alonzo wrote:Stavi obavezno. Taman da pogledamo te najzanimljivije detalje.

Mozemo to staviti i na tviter i na fb...u fazonu -> nba 2k13 turnir na avangardi je poceo. :biggrin:

@ Dare

Mislim da bi tvoja ekipa prekinula utakmicu...svi bi dosli pijani...i napravili bi frku sa navijacima. :biggrin:

Prvo čestitke pobedniku. :laugh:

Alonzo sad se setih ovog da si napisao , pa ako može nekako da se ubace timovi Indijane i Detroita iz one epske tuče , ja bih da uzmem Indianu i Rona Artesta. :laugh:

Dare wrote:Zaza 3.60
Alonzo 5.85
AlexPG 12.00
NapredPartizan 23.30
HariHaler 25.50
Betmen 60.90

Ko je uplatio na HariHalera , fino se obogatio. :biggrin:
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby Nebojsa » 13 Jul 2013, 14:43

Cestitke Hariju, potpuno zasluzeno! :kos:

Dare wrote:
Dare wrote:Zaza 3.60
Alonzo 5.85
AlexPG 12.00
NapredPartizan 23.30
HariHaler 25.50
Betmen 60.90

Ko je uplatio na HariHalera , fino se obogatio. :biggrin:

Jesam li rekao da ce to destabilizovati ekipu?! Dugujes mi NBA titulu! :colera:
25.IV 2014 - 79:81

PG: Lowry, Paul
PG/SG: LaVine
SG: Redick
SG/SF: Butler, Ariza,
SF: Gallinari
SF/PF: Crowder
PF/C: Love, Thompson, Plumlee
C: B. Lopez
Nebojsa

Postby Alonzo » 14 Jul 2013, 12:32

Zvanicno ->

Toronto je novi sampion nba 2k13!!!

Jos jednom, cestitke Hariju. MVP je Bargniani. :biggrin:

Sledi pauza i letnja liga...pa onda cemo organizovati takmicenje u septembru, kada se svi vrate sa odmora.

Necu zakljucavati topik, ovde mozete dogovarati prijateljske tekme i pisati rezultate...da vidimo ko vezba, a ko izlazi i pije koktele. :biggrin:
Alonzo

PreviousNext

Return to Košarka