Cestitam najboljem treneru u Evropi -> Zeljku Obradovicu na zasluzenoj tituli i nadam se da ce nastaviti ovaj niz, kao i uvek - za 2 godine.

PAO je bio dominantan, izbacili su Barselonu i po meni dve najkvalitetnije ekipe uz PAO ove sezone -> Montepaski i Makabi.
Kontrolisali su utakmicu, bio sam ubedjen da ce Zeljko uzeti titulu, jer su imali najiskusniju postavu na turniru.
Kako je samo vodio utakmice, ono je nesto fantasticno. Najbolje izjave su dali Sale Djordjevic i Dejan Bodiroga. Ono je nesto neverovatno.
I protiv Barselone se videlo kakav je tu skauting uradjen, i tada je Zeljko kontrolisao igru na najbolji moguci nacin. Isto to je vidjeno i protiv Montepaskija i Makabija.
Bez Pekovica, Spanulisa i Jasikevicijusa -> uzeo je titulu. Sa minimalnim iskoriscavanjem Marica (Mvp prosle sezone), on je sa dobrom rotacijom prikrio sve nedostatke.
Na pocetku sezone mi se odmah svidelo to sto su doveli Satoa, on je izuzetno zahvalan igrac. Nema sta -> trio -> Dijamantidis, Drew, Sato su odigrali odlicno u finalu, zajedno sa Batistom. Prelomili su utakmicu kao sto sam i ocekivao, da bi se na kraju opustili pre vremena, ali i tada je bilo svima jasno da titulu uzima PAO.
Cestitam jos jendom, potpuno zasluzeno i dominantno osvajanje Euroleague.
Sledece sezone je Istanbul, i nadam se da cemo mi uz 2-3 kvalitena strana igraca biti deo te price.