Bogun wrote:Možda su 3 godine preveliko poverenje na osnovu samo 5 odigranih utakmica, ali sam uvek pre za potpis ovakvog tipa domaćeg igrača, mlad koji ne dolazi sa predznakom nekog "velikog talenta" neko ko će vredno da radi na treninzima i da se maskimalno bori na terenu, znači sve suprotno od Radeta Zagorca.
Druga stvar, opet operišemo bez hirurga, u ovom slučaju opet popunjavamo sastav bez glavnog trenera, ajde potpisi Stepanovića (a možda i Miletića) su benigni jer su u pitanju domaći igrači koji ne verujem da imaju prevelike ugovore, ali stomak kreće da mi radi centrifugu kada se napravi posao kao sa CMM-om prošle sezone. Nadam se da toga neće biti ovog leta.
Buzz wrote:Zeljko radi sa gotovim proizvodima, Zeljko stvara sistem koji se ne moze desiti preko noci, njemu bi bile potrebne tri sezone da bi poslagao kocke tima, mi niti imamo stabilan budzet, niti mozemo da priustimo zverke sa kojima bi Zoc radio. Ja kao veliki postovaoc lika i dela pomenutog iz sve snage navijam da ne dolazi u ovu kaljugu, bar ne dok je psiho na vlasti.
Dexi wrote:Jedino u čemu su oni bolji to je taj individualni kvalitet njihovih igrača
korna wrote:Ajde da uzmemo pretpostavku da Žoc ipak pregovara. Iako je samo dim, da uzmemo kao pretpostvaku.
Misliš da bi on ulazio u priču bez ozbiljnih garancija da će imati kintu za tim? Pa nije on Filipovski, Šćepo, Pera da bude daj šta daš. I da on ne zna da se "zaštiti" od Ostoje i okoline? Pa nije Željko vjeverica od juče, ne postaje se kralj Evrolige samo uz poznavanje trenerske taktike. Mi pametni na forumu znamo, a on ne zna kakva je vlast itd...
Stoga takav dolazak bi značio nivo tima iz doba AT, i to baš minimum.
b@Ta maRe wrote:Bogun wrote:Možda su 3 godine preveliko poverenje na osnovu samo 5 odigranih utakmica, ali sam uvek pre za potpis ovakvog tipa domaćeg igrača, mlad koji ne dolazi sa predznakom nekog "velikog talenta" neko ko će vredno da radi na treninzima i da se maskimalno bori na terenu, znači sve suprotno od Radeta Zagorca.
Druga stvar, opet operišemo bez hirurga, u ovom slučaju opet popunjavamo sastav bez glavnog trenera, ajde potpisi Stepanovića (a možda i Miletića) su benigni jer su u pitanju domaći igrači koji ne verujem da imaju prevelike ugovore, ali stomak kreće da mi radi centrifugu kada se napravi posao kao sa CMM-om prošle sezone. Nadam se da toga neće biti ovog leta.
Za ovo što ti pišeš je potreban trener koji ume da radi sa mladim igračima. Drugo, Stepanović već ima pune 23 godine. Sećam se kada je Dule leta 2015. doveo tada 20-godišnjeg Miloša Koprivicu, mnogi su to koristili kao ilustraciju naše propasti. Ništa protiv momka, ali mislim da je njegov maksimum ovakav Partizan.
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 0 guests