by mijajlo » 26 Jun 2023, 13:02
Potpis za sve što je naveo Nexus13 ...
Raduljator nije ništa drugo, to me s jedne strane teši , nego "monetarna centrifuga" , pa niko nije lud da ne vidi da "neformalni član Yu grupe" i motoraš ne može da odgovori zahtevima ni Jovanovića, a kamoli "strašnog" Duška. Kuzmić mi je mala nepoznanica, da li on stvarno ne može da odigra svojih 10-12 minuta nomralne košarke na centru ? Zaista , ako je Holand doveden samo zbog one lude večeri sa Bursom u "Štarku" , džaba ga bilo, mada je on imao nešto bljesaka, naravno premalo . Projekat zvani Dalibor Ilić, dakle još jedan visoki - nešto malo minuta u Evroligi, nešto više u Aba ligi , ali opet nedovoljno. Četvrti visoki (ustvari nešto niži) Hasan Martin ni senka onog nekadašnjeg , peti i šesti su Luka i Filip, hajde tu vidimo dobru sezonu kod prvog i izvesni napredak kod drugog , posle statiranja kod Atamana. I sedmi Bentil , koji je samo na momente igrao na postu , uglavnom je "strečovao" iz pop-a ili čak i bez akcije . Eto naše avijacije...
O pešadiji se više pisalo , tu je tek svašta bilo , da se ne ponavljam.
E , sada idu čuvene "grejalice", ne znam da li to više tako ide na društvenim mrežama, mislim da je to sa Ristovićem završeno , ne znam kako će ovaj "insajder" da funkcioniše po tom pitanju, ali se nadam da će služiti da objavljuje to na twiteru , a ne da se pita mnogo oko pojačanja. Krenulo je standardno - povratnici, domaći , vesti koliko hoćeš , hoćemo li opet da jurimo nalog Jelisavete Teodosić , Stef Jović je vidimo produžen u Saragosi, hvala Bogu , da čoveka ostavimo na miru Davidovac na poziciji Dobrića ( ne formacijski, već u smislu domaćeg) . Brendona Dejvisa smo već počeli da stavljamo u zamišljeni roster, onda se Dozet javi i kaže nam da smo sve promašili i da nijedno ime koje on ima na papiru nije ni spomenuto.... Jel beše Harden nezadovoljan u Filadelfiji ?