Board index Arhiva Košarka

KK Crvena zvezda 2022/23 | Do kraja Zvezdi verni...

Re: KK Crvena zvezda 2022/23 | Do kraja Zvezdi verni...

Postby Karelia slims » 25 Jun 2023, 13:28

Нејасно скроз, ајде да су прошле 2 или 3 сезоне, па да се ужелео или распао скроз.

А пазите и ово у спојлеру

Spoiler: pokaži
блокадерски терориста
Karelia slims

Postby bhc_comp » 25 Jun 2023, 13:28

Prošlog leta mu nismo ponudili ništa. Pričao je on o tome da se nakon završetka sezone dugo niko iz kluba nije javljao i da je na kraju potpisao za CSKA
teglica wrote:Ja imam privilegiju da kritikujem i Ostoju

jedno ime wrote:Veliki Dule objasnio malom kariju
bhc_comp

Postby Гроф Тинторето » 25 Jun 2023, 13:31

: platili Holanda 500k da sedi na klupi :
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Karelia slims » 25 Jun 2023, 13:32

Он ако је имао 800к у ЦСКА, не верујем да ће пристати без 500к + бонуси да се врати.

Познаје клуб и може бити користан, али ми је то некако много за Давидовца.

Јес, Грофе, и то што кажеш.
блокадерски терориста
Karelia slims

Postby BWAMichigen » 25 Jun 2023, 13:34

Baxter Stockman wrote:Nije baš da razumem šta se to promenilo u ovih godinu dana i šta je to što sad možemo da mu ponudimo što prošlog leta nismo…

Desio se Partizan, nije vaša sezona loša, EL standardno, kup, kls...igraćete vrv EL..novo je Partizan koji je bio na utakmicu do F4 ili tri do cilja, bolja košarka, Arena 20K +... i eto sreće za Dejana Davidovca :okk: dobar košarkaš i lik
BWAMichigen

Postby bhc_comp » 25 Jun 2023, 13:36

Nema potrebe za ovakvim upisima na matičnim temama. Čuj, desio se Partizan.
teglica wrote:Ja imam privilegiju da kritikujem i Ostoju

jedno ime wrote:Veliki Dule objasnio malom kariju
bhc_comp

Postby Гроф Тинторето » 25 Jun 2023, 13:41

Mozda je dobio garancije da ga partizanovci nece zvati vampir pa se vrati :D

Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Гроф Тинторето

Postby Karelia slims » 25 Jun 2023, 13:44

Не мора то да буде неистина, чак је вероватно и истина. Ми пре него што је пројекат "Ренесанса Партизана" започео, нисмо били у ситуацији да доводимо Калинића, Кампаца, Недовића.

То може бити добра ствар, а може се и јако лоше завршити. Опет, ја сам за то да се игра ЕК следеће сезоне. Има шта да се пробере у слабијим клубовима, чак и играчи који су играли пар сезона НБА.
блокадерски терориста
Karelia slims

Postby Produzenisamlekom » 25 Jun 2023, 13:45

Verovatno mali izbor domaćih igrača,još je Dobrić otišao,a Pefi završio karijeru,a pitanje je šta će biti sa Filipom.
Ostajete na Nedoviću,Laziću , Lazareviću,Topiću
Da ne računamo Kuzmića i Raduljicu.
Treba igrati i taj kup i KLS :biggrin:
Andrea Trinkijeri
"Evropa ne može da kaže ne klubu koji ima dva miliona navijača. Ali i oni moraju da odluče šta žele da budu"
Produzenisamlekom

Postby Aleksandar1989 » 25 Jun 2023, 13:55

Nema ništa netačno u tome "desio se Partizan".

Vrlo lako može da se desi da se na ovoj temi za 1-3 godine napiše "Hvala Željku Obradoviću"!
Aleksandar1989

Postby nexus13 » 26 Jun 2023, 12:21

Aleksandar1989 wrote:Nema ništa netačno u tome "desio se Partizan".

Vrlo lako može da se desi da se na ovoj temi za 1-3 godine napiše "Hvala Željku Obradoviću"!

Ja se zahvalih jos prosle sezone. Ne moze Covicev ego da prihvati da nije prvi u selu, a ne moze ni silom i sranjima vise nista da postigne. Problem je sto ne moze ni parama, sto se da videti po ovoj sezoni...jer na 1 Vildozu idu 2 komada u vidu Radulje i Holanda...
Da je srece pa da se treneru da da bira tim po svom ukusu, pa i nek pogresi...gresi i Zeljko, a ne da se dovodi igrac jer je Grobariji sinuo trojku sa 9 metara za produzetke, pa kad na pola sezone vidis da si se zajebao sa trenerom i igracima, daj Ivanovica...jel to Kampaco slobodan za 3 milke? Daj i njega...

Ne prave se tako aeroplani...

Za novine, nadam se da ce Grobarija i ove sezone imati dobar budzet. Uzivanje je gledati kako samo 2 coveka naprave sistem u koji veruju, Jos veca milina je bila citati ove prekoputa kako su polivali tog istog Zeljka sezonu i po jer je dosao da ladi jaja, jebo ga svitc, jebo ga Madar, Ledej los na derbijima, zbogom TOP8 u oktobru... Naravno, nema 1 i po upisa sa zajebao sam se, jeo sam govna.posle ovakve sezone. Milina ce biti i gledanje reakcije i znojenja ovog naseg, kako pokusava da isparira...a i ni sam ne zna sta bi i kako bi.
nexus13

Postby mijajlo » 26 Jun 2023, 13:02

Potpis za sve što je naveo Nexus13 ...

Raduljator nije ništa drugo, to me s jedne strane teši , nego "monetarna centrifuga" , pa niko nije lud da ne vidi da "neformalni član Yu grupe" i motoraš ne može da odgovori zahtevima ni Jovanovića, a kamoli "strašnog" Duška. Kuzmić mi je mala nepoznanica, da li on stvarno ne može da odigra svojih 10-12 minuta nomralne košarke na centru ? Zaista , ako je Holand doveden samo zbog one lude večeri sa Bursom u "Štarku" , džaba ga bilo, mada je on imao nešto bljesaka, naravno premalo . Projekat zvani Dalibor Ilić, dakle još jedan visoki - nešto malo minuta u Evroligi, nešto više u Aba ligi , ali opet nedovoljno. Četvrti visoki (ustvari nešto niži) Hasan Martin ni senka onog nekadašnjeg , peti i šesti su Luka i Filip, hajde tu vidimo dobru sezonu kod prvog i izvesni napredak kod drugog , posle statiranja kod Atamana. I sedmi Bentil , koji je samo na momente igrao na postu , uglavnom je "strečovao" iz pop-a ili čak i bez akcije . Eto naše avijacije...

O pešadiji se više pisalo , tu je tek svašta bilo , da se ne ponavljam.

E , sada idu čuvene "grejalice", ne znam da li to više tako ide na društvenim mrežama, mislim da je to sa Ristovićem završeno , ne znam kako će ovaj "insajder" da funkcioniše po tom pitanju, ali se nadam da će služiti da objavljuje to na twiteru , a ne da se pita mnogo oko pojačanja. Krenulo je standardno - povratnici, domaći , vesti koliko hoćeš , hoćemo li opet da jurimo nalog Jelisavete Teodosić , Stef Jović je vidimo produžen u Saragosi, hvala Bogu , da čoveka ostavimo na miru Davidovac na poziciji Dobrića ( ne formacijski, već u smislu domaćeg) . Brendona Dejvisa smo već počeli da stavljamo u zamišljeni roster, onda se Dozet javi i kaže nam da smo sve promašili i da nijedno ime koje on ima na papiru nije ni spomenuto.... Jel beše Harden nezadovoljan u Filadelfiji ?
mijajlo

Postby Гроф Тинторето » 26 Jun 2023, 16:23

Dozet mu tu dodje kao skaut, sportski direktor? Au jbt :D

Buzz' Beater wrote:

Гроф Тинторето

Postby nexus13 » 26 Jun 2023, 16:23

Nema nama spasa.... :roll:
nexus13

Postby Djalminja » 26 Jun 2023, 16:29

iskreno ovih dana vidim Dozet neko mudo kod vas

to kao kad bi Varda bio kod nas, a i onako su kumovi
Ovaj tim još uvek ne može da se poredi sa onim iz Partizanovih slavnih dana. Ali, ako ih potcenite, platićete".
Djalminja

PreviousNext

Return to Košarka