Board index Arhiva Košarka

KK Crvena zvezda 2022/23 | Do kraja Zvezdi verni...

Re: KK Crvena zvezda 2022/23 | Do kraja Zvezdi verni...

Postby bhc_comp » 14 Jul 2023, 20:30

Čuj, zajebavaju nas. Tocona fora da pratimo košarku od 2012? Svaka čast ako te takve stvari tangiraju...

Šabaz realno i jeste bolji igrač od Kampaca.
teglica wrote:Ja imam privilegiju da kritikujem i Ostoju

jedno ime wrote:Veliki Dule objasnio malom kariju
bhc_comp

Postby Dovla933 » 14 Jul 2023, 20:35

Ako niste gledali utakmice, pogledajte bar hajlajtse Tobija sa Slovenijom.. Trovači klasični, niko vam ne odgovara..
Dovla933

Postby Karelia slims » 14 Jul 2023, 20:38

Игр'о са Дончићем, а Човић слепац неће да доведе Дончића као што није Јокића и Ембида.
блокадерски терориста
Karelia slims

Postby Гроф Тинторето » 14 Jul 2023, 20:56

Zasto bi se poredio Kampaco sa tim Nejpirom.
Kampaco mozda nije rodjen da kreira za sebe, ali moguce je, mozda, da nije rodjen da sutira do iznemoglosti kad vec nije rodjen da kreira za sebe :biggrin:
Plus ako vec nisi rodjen da kreiras za sebe, a ipak sitiras kao mazga, onda bar bacanja ta jbg, brukanje.
A i brdo otvorenih trojki koje mu je neko iskreirao. Bem li ga, rodjen da gine u odbrani
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby nexus13 » 14 Jul 2023, 23:51

Nema sta,ubedili ste me….Kampaco je kita i bezmudas.
nexus13

Postby BoleBarca » 15 Jul 2023, 00:08

Poredjenje Shabazza i Campazza na taj nacin je jedna potpuno bespotrebna diskusija. Don't mix grandmothers and frogs.

Kampaco kao neko ko ima najbolji court vision u Evropi je igrac kome su procenti suta slabija strana. Mora da ima oko sebe saigrace koji znaju da valorizuju prednost koju on pravi brzinom i driblingom.

S druge strane Sabaz moze sam da dobije utakmicu kada upadne u mod mikrotalasne i trpa u serijama. Sto opet ne iskljucuje potpuno odsustvo u kreaciji za ostatak tima.

Jedino sto im je zajednicko je da su pravi floor generali i imati njih dvojicu u dve uzastopne godine je realno gledajuci jedan vid privilegije.
09.10.24.
"Ovaj tim ce biti nagradjen bar play-in-om, ako nista, a ono zbog toga sto onaj koji je 56 god. u kosarci nije vise barem na papiru u klubu. Kada i fizicki ne bude mogao da prismrdi svlacionici i terenu, tada ce doci i veci rezultati."
BoleBarca

Postby Гроф Тинторето » 15 Jul 2023, 08:54

Ne znam ko je koga tu ubedjivao u bilo sta.
Covek je mozda najbolji igrac u istoriji, ali je u ABA ligi kad je igrao za Zvezdu, pokazao skoro pa nista.
Jer mene zabole ukoliko sad u Realu odigra kao Jokic. Valjda za nekoga sme da se kaze da je odigrao lose? Ili jok.

Eto, Jokic igra nestvarno, ali ako u reprezentaciji odigra katastrofa, necemo smeti da to i kazemo? Zato sto je on MVP ili sta vec.

Ne znam koja vajda je bila u finalu ABA lige od toga sto je Kampaco odlican igrac.

Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Гроф Тинторето

Postby Rhino Gattuso » 15 Jul 2023, 09:03

Da pogodimo sa ostatkom rostera i bice to dobro plus sto komentarisu svi kakva su nam pojacanja jos se i gazda prikljucio da im pomogne kad ne znaju sami :roll: :okk:
Ivanovic od prvog dana, tim kompletan, bez doselekcija bez gluposti i nek rade.
SRBIJA
Rhino Gattuso

Postby Ćoba » 15 Jul 2023, 09:05

Meni se ne sviđa što ćemo opet imati prenatrpan roster na nekim pozicijama.
Ćoba

Postby odabranisoj » 15 Jul 2023, 09:10

Ćoba wrote:Meni se ne sviđa što ćemo opet imati prenatrpan roster na nekim pozicijama.

Bolje Neba da ste doveli umesto Bolomboya + Tobey/Simonovic/Mitrovic. Isto bi kostali a bas bi imali kvalitet i prvog centra
odabranisoj

Postby Rhino Gattuso » 15 Jul 2023, 09:14

odabranisoj wrote:Bolje Neba da ste doveli umesto Bolomboya + Tobey/Simonovic/Mitrovic. Isto bi kostali a bas bi imali kvalitet i prvog centra

Možes li da potkrepiš ovaj stav nekim podacima ? Ili čisto onako napisano da prodje dan
SRBIJA
Rhino Gattuso

Postby nexus13 » 15 Jul 2023, 09:20

Гроф Тинторето wrote:Ne znam ko je koga tu ubedjivao u bilo sta.
Covek je mozda najbolji igrac u istoriji, ali je u ABA ligi kad je igrao za Zvezdu, pokazao skoro pa nista.
Jer mene zabole ukoliko sad u Realu odigra kao Jokic. Valjda za nekoga sme da se kaze da je odigrao lose? Ili jok.

Eto, Jokic igra nestvarno, ali ako u reprezentaciji odigra katastrofa, necemo smeti da to i kazemo? Zato sto je on MVP ili sta vec.

Ne znam koja vajda je bila u finalu ABA lige od toga sto je Kampaco odlican igrac.

Mozes da dovedes Dzabara iz najboljih dana,ako nema ko da mu daje lopte tesko moze sam i da prevodi,daje,brani…
Da,imao je los procenat…ali je imao i ostatak tima. On po vokaciji nije skorer, ali moze da doprinese na 1001 drugi nacin. Od 6 visokih niti 1 nije umeo da ga iskoristi,sto najvise govori o onome ko ih je doveo.
Prvi sam bio protiv dovodjenja Kampaca,sto se iz upisa da i videti…jedan od razloga je bas ovaj. Jebote, ne trpa 20 po tekmi…koja kita od igraca…, a to sto nam pola tima ćopa od starosti k’o Tito pred smrt nema veze, glibav je ovaj jer ne moze sve sam.
Nama je 1 Jovic izgledao kao Stiv Nes jer je imao sa kim…no,verovatno je i on klasa za ovog.

Apropo boldovano….naravno da ce sve mane da se vide protiv top trenera i sjajnog tima, upravo zato to i jesu jer znaju i mogu da ti eksploatisu mane,a mi smo ih imali zilion…imas 6 visokih od kojih je 1 prospekt i 5 copavih, i slovima jednu trojku u vidu Dobrica koji ne moze da se sastavi celu sezonu….posle ti Kampaco kriv. Grobarija koliko god da je brojcano bila tanka,na svakoj poziciji je imala bar jednog top igraca, mi na minimum 2 nismo imali ama bas nikog.
nexus13

Postby Гроф Тинторето » 15 Jul 2023, 09:46

Sve je to super. Samo sto je on kostao mnogo, mnoooogo vise od ostalih koji su bili katastrofa, kad si ih vec ubacio u pricu.

Ja ne poredim Kampaca i bilo koga drugog koji ce mozda doci, samo konstatujem da je on kod nas bio los. I na stranu sve, jebena bacanja su mi najvise smetala. I to sto je sutirao, a nije suter.

Buzz' Beater wrote:

Гроф Тинторето

Postby Baxter Stockman » 15 Jul 2023, 09:48

Kaže Anđus idemo na 20 uzastopnih titula u fudbalu i košarci :laugh:
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Sir Oliver » 15 Jul 2023, 10:38

Ako potpišu i igrači koji se trenutno pominju, mislim da radite odličan posao. Nesumnjivo stvarate top 8 ekipu. Više od toga se ne može garantovati nikome. Možda ima tu i tamo viška, ali to ne smeta ako se ne dozvoli da taj višak uništi atmosferu u ekipi. Takodje, neki igrači su na zalasku, ali ni to ne znači da neće sledeće sezone odigrati najbolje u karijeri... Ili najgore... mnogo zavisi od trenera i od timske hemije koja se stvori. Imena ne igraju sama po sebi. Ni vama, ni nama... Sve u svemu, biće veoma zanimljivo do kraja prelaznog roka!
"SPORT POSTOJI DA BI PRAVDA POBEDJIVALA"
Sir Oliver

PreviousNext

Return to Košarka