Admiral wrote:"U ovakvim okolnostima, nije realno da se razgovara o produzetku saradnhe" rece Dejo na konferenciji posle meca.
Vremena za slavlje nema, nego da se resavaju goreci problemi.
„Sezona je bila košarkaški teška, ali ne i zbog košarkaških stvari. Ali, pokazali smo da smo tim, nismo dali da nas to poremeti, a svi znate o čemu se radi – dugovanjima i kašnjenju plata. Pokazali smo lojalnost, da nam je čast što nosimo Zvezdin dres. Meni je večeras istekao ugovor i ja sa pravne strane nisam više trener Zvezde“, naglasio je Radonjić.
Navijači ‚crveno-belih‘ poslednjih nedelja su jasno istakli svoj stav da žele da Radonjić ostane na klupi, na šta je crnogorski stručnjak rekao:
„Nebojša i ja smo razgovarali, ali u ovim okolnostima nije realno pričati o tome“.
Човић: Појединим играчима су истекли уговору, као и тренеру Радоњићу, што не значи да ће отићи, али ни да ће остати #kzs
Човић: Одиграли смо 84 утакмице, 93 са пријатељским, изгубили смо у две неважне утакмице против Партизана #kzs
Човић: И некима у Управи, укључујући и мене, који су радили волонтерски, истиче "уговор" на основу размишљања #kzs
Човић: Ако се не вреднује успех и систем који смо направили... свако има право да одлучи; ако вратимо све дугове, а они нису према држави
Човић: Гурамо камен уз брдо шест година, а неки га гурају низбрдо, тапшући нас за то време по рамену, као "звездаши" #kzs
Човић: Опоравили смо и ККЖ, и то је један велики систем, али не чуди да се у Србији систем распадне #kzs
Човић: Или дижемо лествицу на више, осредњост после свега не долази у обзир, а ја сам у животу навикао да подижем лествице #kzs
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 0 guests