irriducibili wrote:Zabole me za koga cete navijati, kao i koliko ce to biti jak tim. Posebno me zabole za neke kvazi interese srpske kosarke. Uzivajte, povampirite se, dovedite koga god mozete i zovite se kako hocete. Samo mi nemojte navlaciti kapuljacu na glavu, da ne bih video ono sto vidim i da ucutim. Jer necu...
To je bilo jasno i da nisi napisao. Takodje ti je odgovor i kako se kod izvesnih navijaca izvesnih klubova primilo siledzijstvo u srpskoj kosarci ciju si hronologiju tako nevesto pokusao da zabasuris.
Cujes, nemoj da mi navlacite kapuljacu, jer ne dam. Necu. Na nozni palac cu da progovorim zbog te silne nepravde.

Glogov kolac, seljacine iz Sopota, ono malo mislecih navijaca Zvezde, siledzije, gangsteraj, trt, prc, ser, kenj. Ako je to sve sto imas da kazes i ti i ova tvoja ekipa za tercu onda je stvarno bolje da navucete te kapuljace i da cutite. Brukate urbanu ekipu pred nama seljacinama iz Sopota recnikom koji se cak i ovde kod nas u Sopotu smatra nepristojnim, bednim i nedostojnim diskusije koju vode ozbiljni ljudi. A ako niste ozbiljni onda plisanog medu pod ruku pa na spavanjac, jer ja na forumu u raspravi ocekujem ozbiljnog sagovornika a ne maloletnu vrecu za udaranje.