Board index Arhiva Košarka

KK Crvena Zvezda 2011/12

Re: KK Crvena Zvezda 2011/12

Postby harper lee » 20 Aug 2011, 02:43

irriducibili wrote:Zabole me za koga cete navijati, kao i koliko ce to biti jak tim. Posebno me zabole za neke kvazi interese srpske kosarke. Uzivajte, povampirite se, dovedite koga god mozete i zovite se kako hocete. Samo mi nemojte navlaciti kapuljacu na glavu, da ne bih video ono sto vidim i da ucutim. Jer necu...

To je bilo jasno i da nisi napisao. Takodje ti je odgovor i kako se kod izvesnih navijaca izvesnih klubova primilo siledzijstvo u srpskoj kosarci ciju si hronologiju tako nevesto pokusao da zabasuris.

Cujes, nemoj da mi navlacite kapuljacu, jer ne dam. Necu. Na nozni palac cu da progovorim zbog te silne nepravde. :biggrin: Vidi Voltera, u picku materinu. Koga uopste zanima tvoj stil odevanja? Mozda istog onog koga zanima sta ti imas da kazes o poslovima kluba za koji ne navijas. Po jubilarni sesthiljaditi put, kao da stalno imas nesto novo da dodas umesto sto recikliras gluposti i pokusaje uvreda.

Glogov kolac, seljacine iz Sopota, ono malo mislecih navijaca Zvezde, siledzije, gangsteraj, trt, prc, ser, kenj. Ako je to sve sto imas da kazes i ti i ova tvoja ekipa za tercu onda je stvarno bolje da navucete te kapuljace i da cutite. Brukate urbanu ekipu pred nama seljacinama iz Sopota recnikom koji se cak i ovde kod nas u Sopotu smatra nepristojnim, bednim i nedostojnim diskusije koju vode ozbiljni ljudi. A ako niste ozbiljni onda plisanog medu pod ruku pa na spavanjac, jer ja na forumu u raspravi ocekujem ozbiljnog sagovornika a ne maloletnu vrecu za udaranje.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby irriducibili » 20 Aug 2011, 03:12

harper lee wrote:A ako niste ozbiljni onda plisanog medu pod ruku pa na spavanjac, jer ja na forumu u raspravi ocekujem ozbiljnog sagovornika a ne maloletnu vrecu za udaranje.

Cinjenica je da recikliram gluposti, ali sta da radim kad sam prinudjen da ih citam. A tebi ne prilici da budes glasnogovornik onih, kojima je iznosenje istih svakodnevnica. Na volju ti...

Recenica kojom si zavrsio post u kome nista nisi rekao, odnosno koji nikakve veze nema sa temom, kao da je dosla od nekog drugog forumasa, sa nekog drugog foruma. Siguran sam da ces znati o kome se radi, a jos sigurniji da ne zelis da podsecas na njega. Takodje ti na volju...

Da se vratim kosarci, trebalo bi da je o njoj rec. Kari, neki Zvezdini klinci, prava pojacanja koje je Pirocanac sigurno izdejstvovao, obecava da ce se zatalasati i izbistriti smrdljiva bara u koju se nase kosarkasko prvenstvo pretvorilo. Ne zanima me previse pravno nasilje, koje je tome prethodilo. Barem se ne bih bavio time, u ovoj drzavi je to normalno stanje. Samo zelim da se zna, da klub sa kojim cemo se ozbiljno nadmetati narednih godina (pravi napad ocekujem dogodine), nije onaj sa kojim smo se decenijama unazad nadmetali. Ovo je mali privatni klub iz predgradja, koji je progutao klub velikog imena i tradicije, pa je konacno stekao mogucnost da poraste. Interesi ponekad naprave nelogicne i neocekivane kombinacije i to mogu da razumem. Samo ocekujem minimum postovanja, te prestanak pokusaja da nas se napravi slepim i ludim...
irriducibili

Postby harper lee » 20 Aug 2011, 03:28

irriducibili wrote:Da se vratim kosarci, trebalo bi da je o njoj rec.

Zar? Obrati paznju malo na recnik sa prethodne strane iz cije bogate ponude sam izvukao samo tri ili cetiri stvarcice, a mogao sam deset puta toliko. Je li to nacin da se prica o kosarci jer je, zaboga, o tome rec. Ti mislis da stvarno ovde neko ima strpljenja da bude svrstavan u red nemislecih, negradjanskih seljacina iz dalekih predgradja i probijan glogovim kocevima a da ne zalepi samar nazad preko usta iz kojih su te bljuvotine izasle? Ako mislis, varas se. Ima teskih ruku i sa druge strane brda.

Sta cete vi misliti protiv koga igrate i protiv koga se takmicite za nas je savrseno irelevantno. Imate tribinu pa izvolite praviti i skandirati posalice ako vas to zabavlja. Protiv koga god da igrate igracete sa timom i njegovim navijacima koji jesu to sto jesu jer tako sebe dozivljavaju, zvali se ovako ili onako. A kad KK Partizan bude odredjivao protiv koga ce da igra onda cete moci da birate. Ovako ste osudjeni na ono sto drugi biraju za sebe, svidelo se to vama ili ne. A nama si rekao sta si imao na tu temu. Vise puta. Mozda je vreme da temu "a sa kim cemo mi, do djavola, igrati" prebacis na temu KK Partizan jer sa kim cete vi igrati tema je za vas. Mi cemo igrati s Partizanom kad za to dodje vreme kao KK Crvena Zvezda Beograd.

Uzgred, meni je zaista frapantno da se u godini kad pravite tim za Final Four Evrolige bavite nekakvim seljacinama iz Sopota i time kako taj tim seljacina ima da se zove. I to je valjda ta kosarka o kojoj bi trebalo da bude rec. Ako neces da te tretiram kao dete prosto se ne ponasaj kao dete.

Aluzije na kinika cu ti ovoga puta oprostiti ali teska srca jer kad sam se ja naganjao na forumu s njim ti ne znam da li si znao za taj forum. Ova tema je KK Crvena Zvezda a ne KK Ovakavsionakavsi.
harper lee

Postby irriducibili » 20 Aug 2011, 03:47

harper lee wrote:Aluzije na kinika cu ti ovoga puta oprostiti

Naravno da ces mi oprostiti. Prvo, sam si skontao o kome se radi, a drugo, dozivljavam te kao sve suprotno od te..... :censored:

Sindrom nadurenog deteta pokazujes ti, a ne ja. Mozes misliti, coveku koji se tako suptilno i sa puno takta izrazava, smeta moj recnik, te mi to nabija na nos u svakom postu. Ne trazi malicioznost tamo gde je nema, nekada su stilske figure malo prenaglasene, ali i to ti je jako dobro poznato. Posto to i sam cesto radis...

Vas novi Bog Predsednik je jasno rekao ko ste. Ja mu verujem. A ti?
irriducibili

Postby harper lee » 20 Aug 2011, 03:59

irriducibili wrote:
harper lee wrote:Aluzije na kinika cu ti ovoga puta oprostiti

Naravno da ces mi oprostiti. Prvo, sam si skontao o kome se radi, a drugo, dozivljavam te kao sve suprotno od te..... :censored:

Sindrom nadurenog deteta pokazujes ti, a ne ja. Mozes misliti, coveku koji se tako suptilno i sa puno takta izrazava, smeta moj recnik, te mi to nabija na nos u svakom postu. Ne trazi malicioznost tamo gde je nema, nekada su stilske figure malo prenaglasene, ali i to ti je jako dobro poznato. Posto to i sam cesto radis...

Vas novi Bog Predsednik je jasno rekao ko ste. Ja mu verujem. A ti?

Dobro. Dakle neces da citas postove sa prethodne strane. Nemam ja problem sa tim recnikom, kao sto si mogao da vidis. Nisam srecan kad moram da mu otpisujem ali realno nemam problem. Samo nemoj na mene da se ljutis sto trcim trku kojoj ste vas trojica-cetvorica udarili ritam. Sve je to stvar navike, kad naviknete da ce vam na takve postove biti odgovarano na nacin koji ti postovi zasluzuju mozda cemo i prestati da se dopisujemo na ovakav nacin. Ni sa tim nemam problem. Naprotiv, bilo bi mi zadovoljstvo. Uvek je, po meni, pristojnije i lepse pisati o stvarima koje ocigledno volimo, kao sto su sport i klubovi za koje navijamo, nego o tome ko je koliki dripac.
harper lee

Postby nolinjo » 20 Aug 2011, 04:05

deco na spavanje ...
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby irriducibili » 20 Aug 2011, 04:08

harper lee wrote:Dobro. Dakle neces da citas postove sa prethodne strane. Nemam ja problem sa tim recnikom, kao sto si mogao da vidis. Nisam srecan kad moram da mu otpisujem ali realno nemam problem. Samo nemoj na mene da se ljutis sto trcim trku kojoj ste vas trojica-cetvorica udarili ritam. Sve je to stvar navike, kad naviknete da ce vam na takve postove biti odgovarano na nacin koji ti postovi zasluzuju mozda cemo i prestati da se dopisujemo na ovakav nacin. Ni sa tim nemam problem. Naprotiv, bilo bi mi zadovoljstvo. Uvek je, po meni, pristojnije i lepse pisati o stvarima koje ocigledno volimo, kao sto su sport i klubovi za koje navijamo, nego o tome ko je koliki dripac.

Mislis na one u kojima si eksplicitno opleo po PSD-u i DV-u, ili na neke druge postove? Procitao sam, nema potrebe da im se vracamo. Da ne bude zabune, nema nas trojica-cetvorica, svoje trke trcim sam. Individualac sam, ne priklanjam se vecini, zastupam iskljucivo sopstveno misljenje i stav.

A o sportu cemo kada ga bude. Ako ga bude. I dokle ga bude bilo. Nisam bas siguran da ce klima koja se stvara, dopustiti da sve ostane na njemu. Videcemo, voleo bih da gresim...
irriducibili

Postby 1n54jd3r » 20 Aug 2011, 06:08

Da li je moguce da se pravno-formalna rasprava i pozadina nastanka ovogodisnje Zvezde prebaci na poseban topic? Bogu hvala, ove sezone cemo imati dosta materijala za pisanje koji se ticu same igre, zao mi je sto Zvezda ne igra Evropu sto bi rezultiralo time da ih bude cak i vise. Umesto da nam fokus bude na tome da smo dobili drugi tim koji bi dugorocno mogao da bude legitiman kandidat za EL takmicenje i slicno, bavimo se glupostima. Da, g l u p o s t i m a...
Inat koji je pretrpeo sve faze razvoja i došao do terminalnog stadijuma - negiranje i sopstvene inicijative.
1n54jd3r

Postby Jing Jang » 20 Aug 2011, 08:03

1n54jd3r wrote:Da li je moguce da se pravno-formalna rasprava i pozadina nastanka ovogodisnje Zvezde prebaci na poseban topic? Bogu hvala, ove sezone cemo imati dosta materijala za pisanje koji se ticu same igre, zao mi je sto Zvezda ne igra Evropu sto bi rezultiralo time da ih bude cak i vise. Umesto da nam fokus bude na tome da smo dobili drugi tim koji bi dugorocno mogao da bude legitiman kandidat za EL takmicenje i slicno, bavimo se glupostima. Da, g l u p o s t i m a...

to bavljenje glupostima je inicirano iz vaseg tabora...
jbga, kapiram da ste razocarni(velika vecina al ima i izuzetaka) jer vam je propao plan "makabizacije"... taman ste se ponadali da ce se svi klubovi raspasti i kako ce svi klubovi igrati za vas, tj biti pod vasom kontrolom...
neverovatno koliko ste sujetni, i to pored toga sto cete imati najjaci sastav kod nas i sa jos vise potrosenih para..
dal ste videli da neko od nas napada radnicki na "foru" dinkica posto se pojacavaju? niste i necete ni videti, jer i meni je prvom drago da ima jos klubova koji nece biti tu cisto zbog formalnosti, vec ce biti konkurenti, kamo srece da se i hf nije raspao, al je tako kako je..
licemerni ste na sve strane i koristite svaku priliku da napadnete... kao ne treba vise igraca, sta ce vam stranac, guse se nedovic, milutinovic etc a sa druge strane ne kukate kad vi platite za jednog crnju onoliko koliko su nama placeni nedovic, cvele, covic i milutinovic zajedno.. bitno je da se primeti kako ce taj zvezdin novi igrac da ih gusi i unistava reprezentativni potencijal, a sa druge strane nikom ne smeta sto ce vas crnja da gusi miljenovica, pesakovica, bogdanovica etc.. mislim malo realnosti i objektivnosti vam ne bi bilo na odmet... nije tesko biti fin ;)
Jing Jang

Postby 1n54jd3r » 20 Aug 2011, 09:15

Jing Jang wrote:jer i meni je prvom drago da ima jos klubova koji nece biti tu cisto zbog formalnosti, vec ce biti konkurenti, kamo srece da se i hf nije raspao, al je tako kako je..

sa ovim se potpuno slazem a sto se ostatka tvog posta tice:
to sta mislimo o vodjenju naseg tima mozes procitati na odgovarajucem topicu (pa i na par novootvorenih jer nam jedan nije dovoljan da ispoljimo svu kritiku glede nekih stvari)...citajuci te par dana, shvatio sam da si previse ostrascen i da svuda vidis klubastvo tako da vise necu ulaziti u diskusiju sa tobom...iako mislim da bi kada bi pravilno artikulisao svoje misljenje mogao da budes forumas vredan citanja i razmene misljenja...necu ti vise odgovarati a ti slobodno mozes nastaviti kako ti volja
Inat koji je pretrpeo sve faze razvoja i došao do terminalnog stadijuma - negiranje i sopstvene inicijative.
1n54jd3r

Postby mali_buda » 20 Aug 2011, 09:18

Jing Jang wrote:
1n54jd3r wrote:Da li je moguce da se pravno-formalna rasprava i pozadina nastanka ovogodisnje Zvezde prebaci na poseban topic? Bogu hvala, ove sezone cemo imati dosta materijala za pisanje koji se ticu same igre, zao mi je sto Zvezda ne igra Evropu sto bi rezultiralo time da ih bude cak i vise. Umesto da nam fokus bude na tome da smo dobili drugi tim koji bi dugorocno mogao da bude legitiman kandidat za EL takmicenje i slicno, bavimo se glupostima. Da, g l u p o s t i m a...

jbga, kapiram da ste razocarni(velika vecina al ima i izuzetaka) jer vam je propao plan "makabizacije"... taman ste se ponadali da ce se svi klubovi raspasti i kako ce svi klubovi igrati za vas, tj biti pod vasom kontrolom...

Ako su ovo gluposti, kako bi tek nazvali onu vasu grmljavinu na Toleta, kad god ne pobedite?

Sem Radnickog, svi ostali klubovi su se uglavnom raspali...

Da, i meni je drago sto cemo imati jakih klubova. Ali, ti klubovi bi trebalo da "rastu" na zdravoj osnovi, ne da budu "drzavni projekti". Kakva se poruka salje ljudima u Srbiji? Kradite, bice vam oprosteno...
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Jing Jang » 20 Aug 2011, 09:46

mali_buda wrote:
Jing Jang wrote:

Ako su ovo gluposti, kako bi tek nazvali onu vasu grmljavinu na Toleta, kad god ne pobedite?

Sem Radnickog, svi ostali klubovi su se uglavnom raspali...

Da, i meni je drago sto cemo imati jakih klubova. Ali, ti klubovi bi trebalo da "rastu" na zdravoj osnovi, ne da budu "drzavni projekti". Kakva se poruka salje ljudima u Srbiji? Kradite, bice vam oprosteno...
a sta je partizan, nego drzavni projekat? i kakvu oni poruku saju ljudima u srbiji? pretiite i tucite sudije, dovodite golubavica na utakmice etc i sportski uspeh vam je zagarantovan.. mislim helou, razumeo bi da se navijaci radnickog, hf, i ostalih klubova bune, ali navijaci partizana da drze nekom moralne pridike? isto vazi i za navijace zvezde, zato nikog ni ne napadam, vec se samo branim na vase atake... mislim ono, budimo realni ;)
Jing Jang

Postby harper lee » 20 Aug 2011, 10:32

mali_buda wrote:Da, i meni je drago sto cemo imati jakih klubova. Ali, ti klubovi bi trebalo da "rastu" na zdravoj osnovi, ne da budu "drzavni projekti". Kakva se poruka salje ljudima u Srbiji? Kradite, bice vam oprosteno...

Hoce da rastu na zdravoj osnovi, kako da ne. Imaju svetli primer Partizana i Zvezde pred sobom.

Rasce na zdravoj osnovi kad budemo Svajcarska a ne Srbija. Dok smo u krizi u pitanju je seci usi, krpi dupe. To ljudi u Srbiji znaju i bez poruke. Na stranu sto u svom navijackom besu izmisljate stvari koje nisu tacne pa na osnovu toga zakljucujete pogresno. I to namerno. Ko je ikada rekao da dugovi KK Crvena Zvezda nece biti vraceni i da je ovo nacin da se njihovo vracanje izbegne? Ja ne kazem da hoce, jer znam bolje od vecine ovde kakva je vidra Covic i kako se kotira na moralometru ali ne kazem ni da nece jer ne znam. A ne zna ni, recimo, mastro mostro, da jebe oca. Ali ga to ne sprecava, kao sto ni tebe ne sprecava, da placete nad tuznm sudbinama Milana Beka i Slobe Vucicevica.

Nema ovde nicega vise od tipicne navijacke teskobe i medjusobnog pljuvanja. Nemojte se zavaravati da nastupate iz neke principijelne pozicije.
harper lee

Postby harper lee » 20 Aug 2011, 10:38

irriducibili wrote:Mislis na one u kojima si eksplicitno opleo po PSD-u i DV-u, ili na neke druge postove? Procitao sam, nema potrebe da im se vracamo. Da ne bude zabune, nema nas trojica-cetvorica, svoje trke trcim sam. Individualac sam, ne priklanjam se vecini, zastupam iskljucivo sopstveno misljenje i stav.

A o sportu cemo kada ga bude. Ako ga bude. I dokle ga bude bilo. Nisam bas siguran da ce klima koja se stvara, dopustiti da sve ostane na njemu. Videcemo, voleo bih da gresim...

Ne, mislim na one zbog kojih sam opleo po PSD i DV (cenim da se radi o Danilovicu i Vujosevicu).

A klimu kakvu stvorite takva ce i biti. Nesto nisam video da se zvezdasi bave Partizanom, bar ne jos uvek dok imaju svojih muka i planova. Uopste nema razloga da se oko ovoga dize tolika dreka, osim navijacke osujecenosti zbog moguce stabilizacije "kurve koju ste vec ugasili" na crno-beloj obali Srbije. A kakva je klima bila do ove godine svi smo nosili bunde, nista tu ova fuzija nece ni da pomogne ni da odmogne. Sigurno nece vise od premlacivanja sudija i mafijaskog precenja telefonom u toku finalne serije plej-ofa. Nemojte da se igramo "ko je vece nevinasce" drustvene igre jer tu KK Partizan uopste ne stoji tako dobro.
harper lee

Postby kotrljko » 20 Aug 2011, 10:58

Harper,jel mozes da mi kazes kako je onda KKP pobedjivao godinama najbolje evropske timove,bio konstantan ucesnik top 16 faze ? jel i tu bilo pretnji sudijama,gepekovanje,ili je domaca konkurencija jaca od EL pa su za njih potrebno vanredne mere !?

a o argumetima tipa " sedeo je kristijan u hali" i to pokazauje sta radite je tuzno i pricati :crybaby:
kotrljko

PreviousNext

Return to Košarka