daba wrote:.Voleo bih i da se pojacate za sledecu sezonu ali naravno ne iz zvezde da trazite igrace.
Ti da si pravi zvezdaš, ti bi najviše voleo da se pojačaju igračima iz zvezde, da prorede ove poluamatere koje imate u timu...

daba wrote:.Voleo bih i da se pojacate za sledecu sezonu ali naravno ne iz zvezde da trazite igrace.
Мута Николић: Са Динкићем лакше до новца
Иако ће у понедељак бити са екипом на Златибору, Мирослав Николић ће се појавити на званичном представљању и промовисању Млађана Динкића на месту почасног председника Радничког.
– Господин Динкић се ових дана, пре званичног представљања, ангажовао како би помогао на финансијској консолидацији клуба. Његово учешће у раду нам много значи, очекујемо да ћемо са њим знатно лакше доћи до спонзора и до новца за стабилно функционисање. Циљ нам је да прегурамо ову и већ следеће сезоне са озбиљним и стабилним буџетом направимо нови искорак – рекао је Николић.
Николић нам је рекао да је председник Уједињених региона већ на праг клуба довео неколико спонзора, али да ће то званично бити објављено тек у уторак.
Intervju: Branko JEREMINOV 19.04.2011.
Cilj ostaje isti – treće mesto!
Branko Jereminov je rođen 1. februara 1987. godine u Pančevu. Igra na mestu pleja i iako ima 24 godine može se reći da ima dobro košarkaško iskustvo s obzirom da je nastupao za Kovin, Hemofarm, Zdravlje, Metalac, Borac, Tamiš i sada za kragujevački Radnički. Ovaj mladi plejmejker kome se smeši lepa košarkaška budućnost je prešao sve reprezentativne selekcije Srbije počev od juniorske preko kadetske pa do mlade reperezentacije i iza sebe već ima čak četiri trofeja sa ovih takmičenja.
S druge strane, odlične igre u Tamišu nisu ostale nezapažene pa su po završetku Košarkaške lige Srbije usledile brojne ponude od strane klubova, učesnika Superlige a odluka je pala na kragujevački Radnički.
- Najviše je presudilo to što sam želeo da ponovo sarađujem sa trenerom Miroslavom Mutom Nikolićem i to što smatram da je Radnički veliki klub sa sjajnim igračima od kojih mogu dosta da naučim – kaže za KLS, Branko Jereminov.
KLS: - Da li si i koliko zadovoljan svojim igrama u svom novom klubu?
- Veoma sam zadovoljan minutažom i šansom koju mi trener pruža… Mislim da mogu bolje i daću sve od sebe da se što bolje uklopim i da u nastavku Super lige zaigram znatno efikasnije...
KLS: - Radnički se posle 8 odigranih mečeva nalazi na trećem mestu Superlige sa skorom od 5 pobeda i 3 poraza. Da li ste zadovoljni igrama svog tima?
-Imali smo sjajan početak. Iznenadili smo Partizan u Beogradu… Međutim, poslednje dve utakmice u Beogradu smo odigrali slabije. Osetio se umor vodećih igrača a i povrede i bolesti su nas zadesile u veoma nezgodnom trenutku i sve je to rezultiralo porazom od FMP -a i Crvene Zvezde.
KLS: - Cilj Radničkog u Superligi?
- Uprkos dva vezana poraza i dalje smo na dobrom putu da ostvarimo treće mesto. Naš prvi cilj je osvajanje jednog od prva tri mesta i od toga ne odustajemo. A, kasnije svi priželjkujemo veliko finale sa Partizanom…
KLS: - Vaša ocena dosadašnjeg toka Superlige?
- Veoma izjednačena liga u kojoj se jedino Partizan izdvaja… Kvalitet ekipa iz naše lige je na visokom nivou i očekuje nas veoma zanimljiva završnica...
KLS: - Koji tim a koji igrač vas je najprijatnije iznenadio u dosadašnjem toku Superlige?
- Prijatno su me iznenadile sve ekipe iz naše Košarkaške lige Srbije: FMP, Metalac, OKK Beograd pa i Mega Vizura, a od pojedinaca izdvojio bih, recimo, Marka Ljubičića iz valjevskog Metalca, najkorisnijeg igrača (MVP) prvog dela Superlige.
KLS: - Metalac i FMP iz košarkaške lige Srbije za sada najbolje guraju u Superligi. Može li se u nastavku očekivati njihova serija pa samim tim i borba za treće ili četvrto mesto?
- U prve tri ekipe teško, ali mislim da je sve otvoreno za to četvrto mesto i da još nikoga ne bi trebalo otpisivati.
KLS: - Šta je to što, po vama, krasi ovaj tim Radničkog?
- Krasi nas dobra atmosfera, sjajan stručni štab, želja za nadigravanjem i sjajna publika...
KLS: - Da li ste imali uzora i ko je to bio?
-Moj uzor je Aleksandar Saša Đorđević a dok sam bio klinac i igrao u hmf -Ljuba Vidačić.
KLS: - Naredni meč igrate ponovo u Beogradu protiv istoimenog tima. Kakva su vaša očekivanja?
- Meč sa OKK Beogradom je za nas najvažniji meč sezone... Mislim da ćemo tom pobedom biti mnogo bliži trećem mestu i sve snage ćemo uložiti da odigramo tu utakmicu na najvišem mogućem nivou i da dođemo do sigurnog trijumfa.
AirBall wrote:Prema pisanju Zurnala Aleksic se jos uvek nije oporavio od povrede ramena, ali se zato Rakic oporavio od mononukleoze,ali ni sam nije siguran koliko je spreman dapruzi u ovom trenutku...
Mislim da ih ceka vrlo teska utakmica protiv OKK koji je u Sport Eku vrlo nezgodan protivnik, tim pre sto gaje isti stil igre kao Radnicki to jest igraju bez teskih cenatara...
Košarkaši Radničkog u utorak će odmeriti snage sa beogradskim Partizanom u utakmici 10.kola Superlige Srbije. Izabranici trenera Miroslava Nikolića su uspeli da u okviru nacionalnog takmičenja, u prvom delu, savladaju crno-bele u “Pioniru“ sa 96:91. Jasno da taj uspeh stvara optimizam među pristalicama Radničkog i pred sutrašnji duel. Biće to peti ovosezonski meč ova dva tima. Trenutni skor je nerešen, po dve na svakoj strani.
Trener Miroslav Nikolić utakmici sa Partizanom prilazi bez ikakvog pritiska, ali to ne znači da se njegovi igrači neće boriti da ostvare još jednu pobedu. Vreme između meča sa OKK Beogradom i onog koji sledi, dobro je došao u situaciji kada u timu ima rovitih igrača, koji se oporavljaju od povreda i ulaze u potpuni trenažni proces. Ono što je evidentno, jeste da će Radnički biti lišen pomoći Vukašina Aleksića, kome su lekari preporučili mirovanje.
- Ja na Partizan uopšte i ne računam. Mislim da ćemo odigrati jednu dobru utakmicu. Treba pobeđivati druge utakmice za prva tri mesta, ali sigurno se nećemo predati Partizanu. Igraćemo maksimalno, koliko možemo u tom trenutku, rekao je trener Kragujevčana Miroslav Nikolić.
Meč između Radničkog i Partizana održaće se u utorak u hali “Jezero“, od 18 časova
Moebius wrote:A ako se Dinkić#10 skine? Čujem da je 10-8 šutirao trojke na treningu.
ima 1 tim wrote:Moebius wrote:A ako se Dinkić#10 skine? Čujem da je 10-8 šutirao trojke na treningu.
kakav bi to duel bio Mladja vs Pera Kapiten
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 0 guests