Board index Arhiva Košarka

KK Crvena Zvezda 2011/12

Re: KK Crvena Zvezda 2011/12

Postby harper lee » 20 Aug 2011, 14:18

nolinjo wrote:2bad4u objasnio ...tacka rasprava zavrsena ..

Kamo srece da se ti pitas ali, koliko vidim, uvek je tu neki Paki da nam dodatno "objasni" ono sto je vec "objasnjeno" dizuci lestvicu za glupost na do tada nepoznate visine. Sad mi nesto pade na pamet da bi se neko para namlatio kad bi napravio i ponudio neki kurs za navijacke tribine sastavljen od predmeta: osnove srpskog jezika, piljarska matematika, poznavanje prirode i drustva, retorika, logika i pedagogija sa elementima etike. Naravno, potpuno basic nivo, nesto kao treci ili cetvrti razred osnovne skole, da moze da se razume u tom okruzenju.

Sto se teme tice. Ako nam neko dodje glave do te mere da se nesto jako opasno zagovna na tribinama i neki nesrecnik tamo pogine onda ce to biti ovi vajni sportski novinari koji nisu nista drugo do bedni provokatori koje je neko zajeb'o da pomisle da je kreiranje ovakvih senzacija prihvatljivo novinarstvo. Tuzno je sto ce ti isti, kad se desi neki veliki dernek, da apeluju na sredjivanje situacije u sportu i da se prenemazu upiruci prstom u huligane, uprave klubova, trenere ili u bilo koga drugog osim u sebe. Gomila licemera i diletanata poredjanih u poredak koji izgleda, mirise i pozeljno je za komunicirati s njim kao govno danske doge na trotoaru.

A i Pesic je, bilmez, mogao da eskivira ovaj odgovor. Razumem ja sve ovo sto je Zajcev napisao i verujem da ce se svakojaka podmetanja desavati tokom sezone na sve strane, ali mogao je bar da saceka i ponudi malo drugaciju i pozitivniju perspektivu. Ipak on nije neki lokalni balvan da se bavi time, dosta ga ljudi ceni u Srbiji bez obzira na navijacko opredeljenje i treba toga da bude svestan. Narocito treba da mu bude jasno da mu je sada predsednik covek koji ima jako kratak fitilj a takodje je paranoican i sujetan kao i svaki drugi srpski politicar. Imamo sansu da gledamo dobar basket ove godine i treba sve uciniti da nas u tome nista ne omete. A sitna prduckanja i bockanja na konferencijama za stampu nisu nacin, bez obzira koliki je retard novinar koji je sve to lansirao.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby nolinjo » 20 Aug 2011, 14:19

1n54jd3r wrote:novinar je sa radio fokusa...ako se to moze uopste nazvati novinarom, a ne moze...taj velica Tomu i SNS, svaku priliku koristi da kuka na upravu FK CZ, sto su upropastili nekada sampionski klub...terminalna faza raspada

a da to su oni isti cije jedan clan imao izlaganje u skupstini =po kome tole najveci lopov u srbiji bla bla ...i 3 dana kasnije oce da mu ukinu poslanicki imunitet =jer ima tonu prekrsaja ,oruzije ,pretio krao ko zna sta je sve radio-on nasao da prica o nekome ?! :ajdejebote:
a da se osvrnem na kosarku ...glupo pitanje ,a pesic je ipak kao iskusan trener trebao da izbegne odgovor na ovo -a ne ovako samo da raspire mrznju -sa vezom ili bez veze svejedno-neke stvari se ne moraju iznositi u javnost
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby KKP » 20 Aug 2011, 14:21

Još malo i ova tema će da stigne po broju strana našu temu. Stidite se, Grobari, ali stvarno!
KKP

Postby MorningGlory » 20 Aug 2011, 14:21

Ma Pesic se zajebavao, ko je slusao mogao je da cuje ton kojim je to sve rekao . A novinar je kreten .

Inace Kari je potvrdio da su Rakocevic i Milicic nerealni .
Djumicu mars iz svetinje
MorningGlory

Postby Diktator » 20 Aug 2011, 14:22

Unexpected wrote:
HariHaler wrote:Koji je to novinar pitao, iz kojih novina?

Nemam pojma. Odgovor Pešića je bio otprilike:

"Ja nisam zainteresiran da pobeđujem u neregularnim uslovima, a onaj koji jeste do sada je i pobeđivao u takvim uslovima" .

posle ni slucajno da se ne cudi kad se zaori svetislave,svetislave dodji nam do klupe...
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby Unexpected » 20 Aug 2011, 14:23

harper lee wrote:A i Pesic je, bilmez, mogao da eskivira ovaj odgovor. Razumem ja sve ovo sto je Zajcev napisao i verujem da ce se svakojaka podmetanja desavati tokom sezone na sve strane, ali mogao je bar da saceka i ponudi malo drugaciju i pozitivniju perspektivu. Ipak on nije neki lokalni balvan da se bavi time, dosta ga ljudi ceni u Srbiji bez obzira na navijacko opredeljenje i treba toga da bude svestan. Narocito treba da mu bude jasno da mu je sada predsednik covek koji ima jako kratak fitilj a takodje je paranoican i sujetan kao i svaki drugi srpski politicar. Imamo sansu da gledamo dobar basket ove godine i treba sve uciniti da nas u tome nista ne omete. A sitna prduckanja i bockanja na konferencijama za stampu nisu nacin, bez obzira koliki je retard novinar koji je sve to lansirao.

:bravo:
The End.
Unexpected

Postby MorningGlory » 20 Aug 2011, 14:23

Ne preterujte . Kari se zajebavao ;)
Djumicu mars iz svetinje
MorningGlory

Postby harper lee » 20 Aug 2011, 14:24

MorningGlory wrote:Ma Pesic se zajebavao, ko je slusao mogao je da cuje ton kojim je to sve rekao . A novinar je kreten .

Znas kako, treba imati mozga pa razumeti razliku izmedju zajebancije i ozbiljnih izjava a ja sumnjam da tog mozga ima kod vecine navijaca, a takodje sumnjam da je atmosfera pogodna za shvatanje zajebancije. Pogledaj samo ovaj jadni topik na poslednjih par strana. Ipak bi pametnije bilo da je preskocio zajebanciju ovog puta, samo ce da mahne crvenom maramom pred raznim gomilama debila sa obe strane.
harper lee

Postby nolinjo » 20 Aug 2011, 14:25

harper lee ako imas potrebu da vredjas nekog-u ovom slucaju mene ,budi direktan a ne da okolisas

a to sto sam ja postovao je bila sprdnja-na koju se niko nije ni obazirao osim tebe... i to sto ja kucam i pricam gluposti ,sa cudnim izrazavanjem ne znaci da sam neobrazovan ,da ne znam osnove srpskog jezika.piljarsku matematiku i ostalo navedeno ...
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Diktator » 20 Aug 2011, 14:27

MorningGlory wrote:Ne preterujte . Kari se zajebavao ;)

moze on da se zajebava,ali na svoj racun.
to sto je rekao je totalno nekorektno.
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby harper lee » 20 Aug 2011, 14:32

nolinjo wrote:harper lee ako imas potrebu da vredjas nekog-u ovom slucaju mene ,budi direktan a ne da okolisas

a to sto sam ja postovao je bila sprdnja-na koju se niko nije ni obazirao osim tebe... i to sto ja kucam i pricam gluposti ,sa cudnim izrazavanjem ne znaci da sam neobrazovan ,da ne znam osnove srpskog jezika.piljarsku matematiku i ostalo navedeno ...

Vredjam!? Ja te jedva docekao k'o ozeb'o sunce i odigrao ples radovanja prolecu sto su se konacno pojavili forumasi kao sto ste ti i ovaj 2bad4yu. Kako je moguce da si toliko promasio u tumacenju ili da sam ja toliko nejasno napisao da se u potpunosti slazem s tobom?
harper lee

Postby Jing Jang » 20 Aug 2011, 14:33

KKP wrote:Još malo i ova tema će da stigne po broju strana našu temu. Stidite se, Grobari, ali stvarno!

:+1:

MorningGlory wrote:Ma Pesic se zajebavao, ko je slusao mogao je da cuje ton kojim je to sve rekao . A novinar je kreten .

14.avgust.2011
Pešić: Nije realno da preuzmem Zvezdu

:D
Jing Jang

Postby HariHaler » 20 Aug 2011, 14:34

harper lee wrote: Sad mi nesto pade na pamet da bi se neko para namlatio kad bi napravio i ponudio neki kurs za navijacke tribine sastavljen od predmeta: osnove srpskog jezika, piljarska matematika, poznavanje prirode i drustva, retorika, logika i pedagogija sa elementima etike. Naravno, potpuno basic nivo, nesto kao treci ili cetvrti razred osnovne skole, da moze da se razume u tom okruzenju.

Sto ti ne bi uradio tako humanu stvar?

I da dobro zaradis, i da nas dobro obrazujes.

Prijavljujem se kod tebe za casove logike i matematike. Za ostalo cu se nekako snaci.
The mind is everything. What you think you become.
HariHaler

Postby nolinjo » 20 Aug 2011, 14:36

ja ne ulazim u raspravu -osim ako se ne raspravlja o nekom kosarkasu ili fudbaleru ,direktoru ,treneru ...(ne znam ,ogranicen sam ne shvatam sta si ti hteo reci -a ni ne zanima me rasprava o nekome ko je nepismen ili ko prica sarkasticno ) .hvala
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby harper lee » 20 Aug 2011, 14:37

HariHaler wrote:Prijavljujem se kod tebe za casove logike i matematike. Za ostalo cu se nekako snaci.

Logiku moze. Za matematiku trazi nekog drugog. :biggrin:

Ala smo osetljivi, perceptivni i skloni prepoznavanju.
harper lee

PreviousNext

Return to Košarka