dacolik wrote:Balkanski, je li istina da je Cska glasao protiv?
Angus Young wrote:Ukoliko neko ima potrebu za trolovanjem tako što vrši komparaciju izmedju KKP i FKP u cilju pravljenja podela, pljuvanja jednog, zbog uzdizanja drugog kluba, neka to radi na patkometrijskim temama.
Svaki zlonameran komentar tog tipa na glavnim temama, biće prvo brisan, a potom ako se nastavi, srazmerno sankcionisan.
raikkonen wrote:Prema EKSKLUZIVNOM saznanju TeleSporta, sastanak je završen, a Partizan izglasan za dobijanje pozivnice, te će se nakon 2014. ponovo naći u eliti! Rezultat glasanja je bio 7-4 u korist crno-belih. Prema našim informacijama, Olimpija Milano i CSKA su glasali protiv ulaska Partizana u Evroligu, dok su Makabi i Panatinaikos bili suzdržani.
https://telesport.rs/2022/06/16/ekskluzivno-partizan-ce-naredne-sezone-igrati-evroligu/
Nije to lepo ponašanje braćo iz Moskve. Oly >>>>> Pao.
Španci i Turci naša nova braća.
dacolik wrote:Jer inace ih ne bi suspendovali![]()
fighter wrote:Nevermor wrote:Vi koji ste u žalosti šta vam teško da bojkotujete forum i utakmice EL
Lester Bo wrote:dacolik wrote:Jer inace ih ne bi suspendovali![]()
Suspendovala bi ih kasnije verovatno neka viša sila.
Tek ovo je prvobitno bilo glasanje o njihovoj suspenziji za narednu sezonu i naravno da ljudi neće glasati protiv sebe.
Dexi wrote:Cestitke onima koji slave EL dobijenu na ovaj nacin.Sto se mene tice jedan od najtuznijih i najsramnijih dana u istoriji KKP.
EL dobijena zahvaljujuci onom koji je godinama svesno unistavao KKP i SD je za mene neprihvatljivo i ponizavajuce..Bez titule osam godina ,8 godina srozavanja jednog kluba ,nesposobnosti itd.Jos jedan izraz nemoci na sportskom polju,posle odluke da se pobegne sa terena kukavicki
I sad ova zavrsena EL na jedan nacin protiv kojeg su se navijaci KKP zgrazavali je dodatni nivo tog ponizavanja.Ali nazalost navijaci KKP bi pristali bukvalno ne sve samo da se nesto osvoji,da se igra ta EL pa i na to da im istu obezbedi onaj koji im je klub i unistio.Kratko za male pare ste se prodali,tj.dobili divlju kartu
Licno za mene je jedini princip teren,odnosno da se preko terena izbori EL ili bilo koje takmicenje.Ovo je apsolutno nezasluzeno.Izjednacili smo se sa onima koje smo kao godinama prozivali,i rekao bih i nadmasili.
Ovo je moje misljenje i nadam se da nece biti sankcionisano .
Users browsing this forum: Claude [Bot], Semrush [Bot] and 0 guests