Board index Arhiva Košarka

KK Crvena zvezda 2023/24 - pala muva na medveda

KK Crvena zvezda 2023/24 - pala muva na medveda

Postby Rhino Gattuso » 18 Jul 2023, 23:16

Kao što je negde izjavio Nikola Kalinić odbijen je prvi napad Partizana ( sezona 2021/22 ),kao što znamo drugi napad nije odbijen, jeste delimično ali izgubljena je najvažnija bitka - finalna serija aba lige. Na sve to još jedna evroligaška sezona po našim standardima iako je bilo utakmica za pamćenje...

Kako i da bude odbijen kad smo ušli u sezonu sa cvetom u kosi, ne ponovilo se.

Preko 0-6 na otvaranju el iako uz teži raspored, poraza od Zadra smene trenera, odlazak Adamsa, doselekscije iz Argentine pa kazni za muljanje u el..odbranjena Niška tvrđava, stvorena dobra pozicija pred finiš sezone ali kao što je Novak pre neki dan promašio onaj volej u 5.setu tako smo i mi našu šansu propustili ali ne u 5. utakmici finala sa komšijama već u Zagrebu protiv Cibone par dana nakon još jednog u nizu čudnih evroligaških poraza,taj je bio u Mihenu.

Više nemamo šta da branimo, napadnuti smo na svim pozicijama u svim takmičenjima koje igramo tako da citiraću odlomak iz kultnog filma Marš na Drinu:

Uprkos velikog zamora, naređujem pokret na Cer...više ne naređujem ja ni vrhovna komada ni đeneral Stepa....naređuje Srbija

Sa ovim što možemo da vidimo da se u klubu dešava sramota bi bilo ne pokazati ambiciju i ne napasti na svim frontovima.

Image
Nema dana a da ne mislim na tebe...

Image
SRBIJA
Rhino Gattuso

Re: KK Crvena zvezda 2023/24 - pala muva na medveda

Postby Гроф Тинторето » 19 Jul 2023, 05:54

Utekosmo Hudiniju plus smo izbegli moje 2 recenice koje sam spremao za uvod :D

Za novu sezonu je sklopljen sarenkast tim, ima staro, ima i taman, a ima nesto sitno i mlado. Pa ko kako voli.
Para ima, to je bitno, pa i ako neka doselekcijica zafali, nece biti problema.

Sve u svemu, da uzmemo ABA ligu, Kup i KLS, a u EL da ucimo :D
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby mijajlo » 19 Jul 2023, 11:01

Napasti sve frontove , of kors... Širinu barem imamo za kombinovanje , doduše još uvek ne znamo tačan sastav, ima još nedoumica pokoja , ali suština je ista. Prošle godine smo vrteli mantru - "E , da je Duško bio od početka" , evo sad je od početka... Selekcija je (u većini, čini mi se) njegova , nadam se da nije bilo trulih kompromisa ili neslaganja, jer to tokom sezone ume da kulminira u nešto što mi svakako ne želimo. Stigle su nam dve želje koje smo ranije želeli ( Teo i Šabaz) , neki iznenada potpisaše bez da se "konsultovala" forumsko-tviteraška kritična masa (Tobi, Hanga , Jago ) , vratio se jedan iz tandema D-D, da bi drugi otišao , došao je prvopomenuti Bolomboj i pomalo spominjani Gidra . Ako su ovi Kamerun, mi smo bogami Ujedinjene nacije , poneki igrači (Hanga, Bolomboj, Šabaz, Tobi...) imaju neka čudna mešana državljanstva...

Sad nam pripisuju Šengeliju, Hilijarda, Lojda .... Znamo i odlaske , samba (plus portorikanski..nešto) zamenila tango , imaće ko da sluša "Marš na Drinu", ali ne baš u kontekstu u kom smo se ranije hvalili... Kuz je van ugovora, a Raduljator je ... valjda na nekom od moto skupova , pa kad se to sve završi , videćemo šta će biti.

Što se tiče Evrolige , imamo što imamo, puno transfera u timovima, imamo i neke koji su manje više isti, dosta se i trenera zamenilo , znamo raspored , biće peglanja. Ako ne kiksamo u Aba ligi, imaćemo direktan duel za prvo mesto i (odlučujuću) prednost domaće Arene, odnosno domaćeg terena. Ovog puta ćemo se svi krpiti za KRK i KLS , nešto smo smanjili osnovu domaćih upotrebljivih ( ko je spomenuo Raduljicu ?) . I nama i Partizanu povrede i odsustva su prilično određivale tok sezone, s tim da smo kraj sezone dočekali kompletni kao i oni uostalom . Dakle, taj efekat , kao i gustina rasporeda opet će biti bitan faktor , kao i one "sitnice", da li posle duplog EL kola gostuješ u Podgorici ili čekaš kući Krku .... NIje svejedno. Rano je sada već pričati o nekim taktičkim varijantama , ko se kako odmotava , sa koga pomagati, kome ispod bloka , hajde da prvo vidimo konačan roster . Zasada, samo Mitar i Bolomboj u našem timu NE šutiraju za tri, svi ostali bogami umeju da prangijaju, nije svakom to "trademark", ali suština je da umeju ... Da, da ne zaboravim, bitno će biti i koga nećemo imati na pripremama zbog reprezentacije i svetskog... Dakle, svaka sitnica i krupnica su bitne...
mijajlo

Postby Starks » 19 Jul 2023, 15:51

Dogodine u Berlinu!
There's a lot of ways to play any game. I play mine on the house percentages.
Starks

Postby nexus13 » 19 Jul 2023, 17:06

Jel nam tako pada sa Albom? :biggrin:
nexus13

Postby eric_cartman » 19 Jul 2023, 17:31

Zaključak sa skupštine – Zvezda menja upravu!

https://telesport.rs/2023/07/19/zakljucak-sa-skupstine-zvezda-menja-upravu/

Zvanično ste najavili napad na titulu u Evroligi u predstojećoj sezoni!
eric_cartman

Postby Rhino Gattuso » 19 Jul 2023, 18:56

@cartman na sve 4 titule napad :)
Arena zauzeta za Albu i Armani
Sezonske pocetkom septembra
Bice letova za gostovanja,zajedno sa ekipom...
SRBIJA
Rhino Gattuso

Postby Гроф Тинторето » 19 Jul 2023, 19:26

Djovani visok samo 1.55? Moze li kroz noge da se protne?
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby BumBumCarroll » 21 Jul 2023, 01:09

Ko plasira ove gluposti? Kakve pretnje? Ja ne video ovu hajku.
BumBumCarroll

Postby DachoRsf » 21 Jul 2023, 08:49

Delije Sever

"Kome to smeta i ko se plaši Crvene Zvezde i njenih navijača pa izmišlja ovakve sramotne budalaštine ? Ili je ipak u pitanju samo opravdati sopstvenu nesposobnost ?

Opšte je poznato kakav odnos imamo sa Nikolom Mirotićem.

Pretnje i tome slično su maniri nekih drugih."

Ako je uopšte i bilo dileme. Ostojina spin mašinerija je ovo namjerno plasirala u javnost. Gadni su.
DachoRsf

Postby Angus Young » 21 Jul 2023, 09:02

Pametnom dosta
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby Rhino Gattuso » 21 Jul 2023, 09:57

Nisu ovo delije objavile
SRBIJA
Rhino Gattuso

Postby dushan » 21 Jul 2023, 10:01

Evo tvita. Piše na profilu da je "nezvanični" nalog.

dushan

Postby Demokratski rob » 21 Jul 2023, 15:21

Похвале Гатузу на уводу. :okk:

Наше састављање ростера ми делује с'брда с'дола и не обећава. Личи на мучан компромис Човића и Душка а ту среће нема. Ко ово уигра и састави свака му част.

Осећања увек прођу, љубав према Звезди никада.
Demokratski rob

Postby Opticus » 21 Jul 2023, 16:07

Ja sam mislio da sa Duskom nema kompromisa oko tima.
Opticus

Next

Return to Košarka