Board index Arhiva Fudbal

FK Partizan 2013/14

Ko je po vama najbolji igrac FKP-a u sezoni 2013/2014

Poll ended at 08 Jun 2014, 14:33

Sasa Ilic
10
16%
Danko Lazovic
0
No votes
Andrija Zivkovic
0
No votes
Petar Skuletic
1
2%
Nikola Drincic
42
67%
Miroslav Vulicevic
8
13%
Milan Lukac
2
3%
Branislav Trajkovic
0
No votes
Nemanja Kojic
0
No votes
Neko drugi(napisati u komentaru ko)
0
No votes

Total votes : 63

Re: FK Partizan 2013/14

Postby Leon S.Kennedy » 30 May 2014, 14:57

Šaponjić potpisao profesionalni ugovor

Ivan Šaponjić je danas potpisao profesionalni ugovor sa Partizanom!
Image
Mladi napadač, rođen 2. avgusta 1997, u prostorijama FS Beograda obavezao se na trogodišnju vernost crno-belima.

- Presrećan sam, ostvarenje dečačkog sna. Veliki korak za mene – bile su prve reči talentovanog golgetera Ivana Šaponjića.

Šaponjić je jedan od najboljih učenika omladinske škole crno-belih, posle Ajaksove – zvanično druge po kvalitetu u Evropi.

- Pre šest i po godina sam iz rodne Nove Varoši došao u Humsku. Počeo sam karijeru u Zlataru, kod trenera Predraga Kovačevića, nastavio u Slobodi iz Užica, u Partizanu mnogo naučio od Vanje Radinovića, Igora Spasića i naročito Nikice Klinčarskog, kome dugujem veliku zahvalnost.

Ivan je drugi najmlađi debitant u istoriji Partizana, posle Nenada Marinkovića. Prvi nastup za prvi tim je zabeležio kod trenera Vuka Rašovića, 30. novembra 2013. u u Humskoj protiv Spartaka iz Subotice.

- Odmah po ulasku u igru imao sam šansu i nažalost promašio. Sećam se, drmala me je trema, iako nije bilo navijača. Odlično sam prihvaćen od starijih saigrača, zadovoljstvo je biti uz iskusne Sašu Ilića i Danka Lazovića. Stalno me savetuju i podržavaju da budem još bolji.

Šaponjić je standardan član i najbolji strelac kadetske reprezentacije Srbije.

- Trener Marko Nikolić mi stalno govori da moje vreme tek dolazi. Želim da ostavim trag u Partizanu.

Potpis profesionalnog ugovora sa Ivanom Šaponjićem je dokaz da se u crno-beloj omladinskoj školi, na čelu sa direktorom Momčilom Vukotićem, radi kvalitetno i da Partizan nastavlja praksu pružanja šanse svojoj deci, koja se u prošlosti pokazala kao krucijalna na putu ka trofejima.

Šaponjić je još jesenas zadužio dres sa brojem 33.
Image

Zvanicni sajt FKP

Dare brzi :biggrin:
"Mi navijamo za Partizan prvo zato sto ga volimo a tek onda -zato sto je najbolji!"
„Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan“
Leon S.Kennedy

Postby Otac Makarije » 30 May 2014, 15:17

Za mene prva lepa vest ovog proleća. Još Pantić da produži...

Da dodam da je interesantno da dečko potpisuje profesionalni ugovor, a SD Albert Nađ otišao na odmor. :facepalm: Pa valjda je osnovni red da prisustvuješ promociji klinca u profesionalnog igrača FKP...
A kad ode Tole , publika će da se vrati, oživeće srpski fudbal, Grobari su svi Hrvati !
Otac Makarije

Postby digi » 30 May 2014, 17:19

@Sir
Slažem se sa najvećim delom tvoga posta, izuzev recimo da od Trajkovića nisam očekivao neki napredak. To je njegov limit.
Ili recimo za Brašanca. Jeste falimu kreativnost, ali treba videti šta on odrađuje na sredini, treba takav igrač. Meni je baš zanimljivo kada ovde pročitam da on nema duel igru. Ima ponajbolju u ovoj ekipi, i što je najbitnije ne plaši se iste. Ono što bih ja zamerio Nikoliću je utakmica sa Vojvodinom. Svi smo videli. Što se tiče Kruševca, osnovna njegova greška, po mome mišljenju je stavljanje Pantića u prvih 11. To nije ni mesto, ni trenutak, ni teren za takvog igrača. Najveće razočaranje za mene je Ninković. Hteo sam ruku u vatru da stavim da će imati bolju karejeru od Lazara. Od njegove karijere, definitivno nema ništa. daj bože da grešim. Dali misliš da ima prednost ispred Brašanca?
digi

Postby Optimus » 30 May 2014, 18:20

Stanje od 01.04.2014. :

Godišnji budžet kluba je od 12 do 15 miliona evra.
Ukupan dug Partizana je 6.943.403 evra(bez poreza)

Od toga je :
-poreske obaveze prema državi 3.500.000 evra
-obaveze prema sportistima i zaposlenima su 2.505.580 evra
-obaveze prema drugim klubovima, menadžerskim agencijama 2.673.659 evra
-obaveze prema dobavljačima 832.807 evra

Nama duguju:
-potraživanja 1.141.620 evra (Olimpijakos, Fiorentina, Mančester siti)
Optimus

Postby Sir Oliver » 30 May 2014, 19:02

digi wrote:@Sir
Slažem se sa najvećim delom tvoga posta, izuzev recimo da od Trajkovića nisam očekivao neki napredak. To je njegov limit.
Ili recimo za Brašanca. Jeste falimu kreativnost, ali treba videti šta on odrađuje na sredini, treba takav igrač. Meni je baš zanimljivo kada ovde pročitam da on nema duel igru. Ima ponajbolju u ovoj ekipi, i što je najbitnije ne plaši se iste. Ono što bih ja zamerio Nikoliću je utakmica sa Vojvodinom. Svi smo videli. Što se tiče Kruševca, osnovna njegova greška, po mome mišljenju je stavljanje Pantića u prvih 11. To nije ni mesto, ni trenutak, ni teren za takvog igrača. Najveće razočaranje za mene je Ninković. Hteo sam ruku u vatru da stavim da će imati bolju karejeru od Lazara. Od njegove karijere, definitivno nema ništa. daj bože da grešim. Dali misliš da ima prednost ispred Brašanca?

Ono sto Brasanac odradjuje u sredini nije dovoljno kada je defanziva u pitanju, a ne odradjuje gotovo nista kada je ofanziva u pitanju. Iskreno, ja bih radije forsirao Gulana, u utakmicama kada ti treba drugi defanzivni vezni (koji je sposoban usput da pokriva hronicne greske Volkova), a Dzigija kada hoces da napravis visak u napadu - posto Dzigi makar moze da odigra 3-4 vrhunska poteza tokom utakmice - nesto, sto Brasanac tesko da je uradio tokom citave sezone. Da se razumemo, i meni je Dzigi veliko razocaranje, ali njega je trebalo istrpeti ovog proleca. Mozda bi smo dobili igraca - barem na onom nivou koji je vec igrao kod Stanoja. Vec posle par utakmica bilo je jasno da to ne mozemo ocekivati od Brasanca. On je covek suv prosek a igra mozda i kljucnu poziciju u timu.

Sto se tice Trajkovica, iskreno ni ja nisam ocekivao mnogo vise. Ali zaista nisam ocekivao da konstantno ponavlja iste prekrsaje za zatvor na ivici ili u sesnaest metara. To je vec do trenera. Kada drugi put to napravis ides na klupu - ko god da si. Kad treci put to napravis, visde i ne ulazis u igru tokom te sezone. Pa da vidis kako bi razmisljao sta radi...

Nemoj pogresno da me shvatis. Cenim Nikolica mnogo vise nego Vuka. Napravio je igru da lici na nesto... Ali me plasi njegova tvrdoglavost i potreba da dokaze da je u pravu cak i onda kada ocigledno gresi - kao u slucaju forsiranja Brasanca i Luke.
"SPORT POSTOJI DA BI PRAVDA POBEDJIVALA"
Sir Oliver

Postby 71:70 » 30 May 2014, 19:44

Raoul Duke wrote:Не бих да вам се мешам, али Рашовић није имао Дринчића, Вулићевића, Лазовића, Шкулетића, Трајковића ...

Imao je zeku, startera dortmunda danas, zivkovica, za klasu boljeg nego posle povrede...
Lazovic se nije naigrao ovog proleca.
Bez obzira na sve, igra jesenas i dobar deo igre ovog proleca je bukvalno neuporediv.
71:70

Postby Steamroller91 » 30 May 2014, 20:07

Nađ završio misiju u Humskoj

Došao sam u klub i nisam imao prilike da razgovaram sa bilo kim vezano za moj status. Ugovor mi ističe sa poslednjim danom maja, a kako nema nikakvih nagoveštaja za dalje, izgleda da je sve jasno - kaže Nađ

PARTIZAN će ovog leta morati da poradi na ojačanju igračkog kadra, prvenstveno na ojačanju defanzive, koju očekuju korenite promene, a kome će pripasti čast da obavi taj posao i dalje je velika nepoznanica. Aktuelnom sportskom direktoru Albertu Nađu danas ističe jednogodišnji ugovor sa klubom iz Humske i kako do juče na tu temu nije bilo nikakvih razgovora prilično je izvesno da do obnavljanja saradnje neće doći.

Da podsetimo, nekadašnji kapiten crno-belih tokom prethodnih godina u nekoliko navrata "gasio požare" i u svojstvu koordinatora za sportska pitanja završavao poslove vezane za prelazni rok. Nađu je prvi put na kraju prošle sezone ukazano poverenje da zvanično vodi sportski sektor, ali je jednogodišnji ugovor pokazao da su relacije sa vrhuškom kluba daleko od idealnih.

- Došao sam u klub posle nekoliko dana odmora i nisam imao prilike da razgovaram sa bilo kim vezano za moj dalji status. Ugovor mi ističe sa poslednjim danom maja, a kako nema nikakvih nagoveštaja za dalje, izgleda da je sve jasno - kaže Nađ.

Predsednik Dragan Đurić tokom jučerašnjeg dana nije odgovarao na naše pozive ni na poruke vezane za status Alberta Nađa što predstavlja jasnu naznaku da će od ponedeljka klub iz Humske krenuti u potragu za novim sportskim direktorom.

- Normalno je da niko od nas ne može da bude zadovoljan sezonom koja je završena bez osvojenog trofeja, ali je svima jasno da je bilo i dosta dobrih stvari. U derbiju smo pokazali da smo bolji od večitog rivala, a druga je stvar što jedan poraz i dva remija nisu bili dovoljni za više od drugog mesta. Moje je mišljenje da smo slabu partiju pružili samo u Kruševcu - zaključio je Nađ.
Avangarda classic FPL Champion - 2022/2023
Avangarda Head to Head FPL Champion - 2022/2023
Steamroller91

Postby Zlaja » 30 May 2014, 20:07

Jbg, propade 3 meseca...
Zlaja

Postby Steamroller91 » 30 May 2014, 20:09

Zlaja wrote:Jbg, propade 3 meseca...

:biggrin:
To mi prvo palo na pamet.
Avangarda classic FPL Champion - 2022/2023
Avangarda Head to Head FPL Champion - 2022/2023
Steamroller91

Postby Pit Bull » 30 May 2014, 20:09

Aki je veliki Grobar ali nije bolje zasluzio, jos otkad je stao na stranu uprave kad su Stanoje i Krstajic dizali revoluciju zbog pozicije...

Ta ista uprava ce ga odbaciti kao poslednje...
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby patron » 30 May 2014, 20:09

Zajebo i tebe đura Albetre :okk:
N.A.
...velikodušan rođače,raspolagati tuđom mukom nije mala zajebancija...
patron

Postby Leon S.Kennedy » 30 May 2014, 20:10

I tako jos jedan sportski direktor je zavrsio kao klozet papir...
"Mi navijamo za Partizan prvo zato sto ga volimo a tek onda -zato sto je najbolji!"
„Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan“
Leon S.Kennedy

Postby Otac Makarije » 30 May 2014, 20:17

Pit Bull wrote:Aki je veliki Grobar ali nije bolje zasluzio, jos otkad je stao na stranu uprave kad su Stanoje i Krstajic dizali revoluciju zbog pozicije.

Ta ista uprava ce ga odbaciti kao poslednje.

Što smo otprilike i predvideli... Nađ je dečko skromne inteligencije, iako fanatični partizanovac. Izgleda da ga je iznenadio ovakav završetak misije.

Spremite se, Đuka preuzima prelazni rok na sebe . Ringišpil ide dalje :laugh: U zadnjih 6 sezona, u 3 nismo imali SD :krsti:
Last edited by Otac Makarije on 30 May 2014, 20:19, edited 1 time in total.
A kad ode Tole , publika će da se vrati, oživeće srpski fudbal, Grobari su svi Hrvati !
Otac Makarije

Postby Southern Comfort » 30 May 2014, 20:18

Da se ne lažemo, ako bude para za prelazni rok, tj ako se Marko bude išta pitao - ja ne brinem, jer on najbolje zna šta mu treba u ekipi. Nađ je bio kao nenavođena raketa, prepušten sam sebi i iskorišćen od strane Đure & govnara za određene prljave poslove. Od istinske igračke legende i kapitena za uzor je postao predmet sprdnje. Ako je mesto SD upražnjeno, mogu da ga ponude Saletu, kao poslednju klauzulu u novom jednogodišnjem ugovoru.
"FK Partizan je dobrovoljna, nevladina, nepolitična i neprofitna sportska organizacija, osnovana radi organizovanog bavljenja fudbalom."
Southern Comfort

Postby Zlaja » 30 May 2014, 20:22

Kakav Nađ i sd, on sačeka par meseci da se neki igrač pokaže pa kaže kako ga je on doveo.
Hvalio se Đembom i Obradovićem a obojica neće biti tu posle godinu dana...
Zlaja

PreviousNext

Return to Fudbal