Board index Arhiva Fudbal

KVIZ – Fudbalske zanimacije! - Probna verzija

Re: KVIZ – Fudbalske zanimacije!

Postby nolinjo » 22 Jul 2011, 21:55

umesto sto se zaebavate ,dajte neko pitanje ...
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby kotrljko » 22 Jul 2011, 21:57

daj crno na belo da negde pise da nema pravo 2 puta u roku od 24h :stani: :teacher:
kotrljko

Postby Kantona » 22 Jul 2011, 21:58

Ja sam mislio Glazgov, ali nisam nasao podatak da je na Parkheadu bilo vise od 100k. :banned:

Ok, Ragazzi, recimo da je ovo bila pilot verzija kviza, da se upoznamo kako ce da izgleda itd. Topic ce uskoro biti zatvoren i ujutru cemo krenuti sve iz pocetka.
Zelimo da definisemo pravila. Cilj je da kviz bude pogadjanje, a ne nagadjanje. Sto znaci da je predlog da se smanji broj postavljanih potpitanja, jer se prebrzo i prelako dolazi do odgovora i gubi se na zanimljivosti.
CBS je predlozio da svako ima pravo na jedno potpitanje i jedan pokusaj u 24h, a onda i jos jedan eventualni pokusaj kasnije i to deluje ok.

Posto vidimo da je mnogima zabavnije da pogadjaju nego da postavljaju pitanja, predlog je da ubuduce Felipao i ja postavljamo pitanja, da mi preuzmemo tu duznost.

Isto tako, pravilnik ce se strogo postovati i ko ga se ne bude pridrzavao, bice diskvalifikovan iz kviza.

Topic je jos otvoren i DAJTE sugestije jos sad (posto se iscoolirali kad sam vas pitao danas pre nego sto smo krenuli) da sve definisemo i od jutra krenemo u obracun.
Kantona

Postby Torshavn » 22 Jul 2011, 22:05

Znaci, maksimum osvojenih bodova po danu bice samo jedan? :nargile:
Vojvodina jedna jedina, pola bela pola crvena ...

Nasa istorija je jebala kevu Ajnstajnu mnogo pre neutrina. U Srbiji je proslost neizvesnija od buducnosti, ali to nije razlog da svaku izmisljotinu proglasavamo za istinu. OFK nije BSK.
Torshavn

Postby nolinjo » 22 Jul 2011, 22:06

ja cu da ponovim ,nemojte samo jedno pitanje dnevno ..malo je :P ,moze vas dva postavljate pitanja ...a ako neko naleti na neko dobro pitanje vama prosledi pa vi ga postujete u njegovo ime ?! ...u pravilnik upisite i plus i minus bodove za nepostovanje pravila
Jedaj moj brat
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Kantona » 22 Jul 2011, 22:07

Torshavn, nece, to smo odbacili jer bi usporilo kviz.

Nolinjo, a kako mislis da nama neko prosledi pitanje? I onda kad ga postavimo, da taj i odgovori i upise poen? :biggrin: Necemo, ali evo moze da se neko javi na pm i zamoli da postavi pitanje, jer ima dobar adut u rukama i nece biti problem.
Kantona

Postby nolinjo » 22 Jul 2011, 22:09

Kantona wrote:Torshavn, nece, to smo odbacili jer bi usporilo kviz.

Nolinjo, a kako mislis da nama neko prosledi pitanje? I onda kad ga postavimo, da taj i odgovori i upise poen? :biggrin: Necemo, ali evo moze da se neko javi na pm i zamoli da postavi pitanje, jer ima dobar adut u rukama i nece biti problem.

au breeee
:jumpall:
pa ja sam i mislio da posalje u PM ....
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby Odin » 22 Jul 2011, 22:10

Kantona wrote:Posto vidimo da je mnogima zabavnije da pogadjaju nego da postavljaju pitanja, predlog je da ubuduce Felipao i ja postavljamo pitanja, da mi preuzmemo tu duznost.

Mislim da bi bilo fer da ako neko od nas ima neko tesko i interesantno pitanje, posalje vama, pa da ih vi ih postavite na topiku? Cisto ako naletim na neko dobro pitanje. :okk:

EDIT: Vidim nolinjo postavio isto pitanje...
Odin

Postby Kantona » 22 Jul 2011, 22:12

Odin wrote:Mislim da bi bilo fer da ako neko od nas ima neko tesko i interesantno pitanje, posalje vama, pa da ih vi ih postavite na topiku? Cisto ako naletim na neko dobro pitanje. :okk:

Pa pomenuh tu opciju gore. Ne da ga prosledite nama, jer onda opet vi ne mozete da na njega odgovarate, nego cemo se dogovoriti pa vi postavite to pitanje.
Kantona

Postby nolinjo » 22 Jul 2011, 22:14

pa dobro ..na jedno pitanje ne moramo odgovarati ..nece niko crci zbog tog jednog boda -ili npr ako se na to pitanje koje neko od nas postavi za 24 ne nadje odgovor i on moze da dobije bod ili pak 2 :D
Jedaj moj brat
nolinjo

Postby Kantona » 22 Jul 2011, 22:15

Dobro, aj pusti da vidimo ima li jos neko nesto da kaze. :biggrin:
Kantona

Postby Choda » 22 Jul 2011, 22:21

Hocete definisati neko vreme kad ce se postavljati pitanja, npr dvaput dnevno u 12 i 20h, i posto su ljudi lako pogadjali mislim da bi jednom dnevno samo pogadjanje bilo ok, znaci bez pitanja da bi bilo interesantnije.
What do you mean, "I don't believe in God"?
I talk to him everyday.
Choda

Postby Torshavn » 22 Jul 2011, 22:26

Mozda nema veze sa kvizom, ali mogli bismo da uvedemo avangarda dvougao na nekom delu foruma ... Neko smisli dvadesetak pitanja koje ce sluziti i za blize upoznavanje ... pitanja bi se postavljala preko P.M. forumasima koji su zainteresovani, forumasi bi imali jedan dan da razmisle sta ce da odgovore, a intervjui bi se onda objavljivali sutradan ...
Vojvodina jedna jedina, pola bela pola crvena ...

Nasa istorija je jebala kevu Ajnstajnu mnogo pre neutrina. U Srbiji je proslost neizvesnija od buducnosti, ali to nije razlog da svaku izmisljotinu proglasavamo za istinu. OFK nije BSK.
Torshavn

Postby Kantona » 22 Jul 2011, 22:38

Choda wrote:Hocete definisati neko vreme kad ce se postavljati pitanja, npr dvaput dnevno u 12 i 20h, i posto su ljudi lako pogadjali mislim da bi jednom dnevno samo pogadjanje bilo ok, znaci bez pitanja da bi bilo interesantnije.

I ja mislim da bi bilo bolje da ima ogranicen broj pitanja dnevno, ali mozda fiksni termin ipak nije dobra opcija, jer sta ako se desi da u tom trenutku ni Felipao ni ja ne mozemo da budemo kraj kompa...

Postavljanje pitanja je bila moja ideja, jer sam mislio da je fer da imate sansu da nekim sistemom eliminacije sebi povecavate sanse za odgovor. Ako vi mislite da su potpitanja suvisna, nama je jos lakse, a bojim se da ce vama da bude pretesko.

Ili mozda da uvedemo pravilo da se za jedno pitanje mogu postaviti UKUPNO 5-6 potpitanja, bez obzira ko ih postavlja.
Kantona

Postby Kantona » 22 Jul 2011, 23:20

Neko jos, prvi put? (sta kazete na ovo globalno ogranicavanje pitanja na 5-6, da ostane jedno po osobi ili da se totalno ukinu?)
Kantona

PreviousNext

Return to Fudbal