Board index Arhiva Fudbal

FK Partizan 2019/20. - Ogrejaće, obasjaće!

Re: FK Partizan 2019/20. - Ogrejaće, obasjaće!

Postby Dexi » 25 Jun 2020, 20:08

Iskreno se nadam da Savo ostaje trener.I pored svih gresaka koje je pravio i neiskustva zasluzio je jos jednu godinu da nesto uradi.Mada poznajuci ga bojim se da ce pre ili kasnije dici sidro.Kad su vec propustili Nikolica i kad trenerima poput Stanoja i Ivica ne pada na pamet da se vrate u ovaj mulj.
Mislim da je Savo u ovom trenutku jedina svetla tacka u najmutnijem periodu FKP.Nazalost usli su mu u strucni deo i poceli da mu odredjuju ko mora da igra.Tako da je pitanje kad ce otici nazalost.
Mislim i da ova menadzersko-politicki-kriminalna organizacija koja vodi nas klub nece sebi pucati u noge ako najure Savu.Nesposobni i alavi jesu,ali glupi nisu toliko.Dobri su spin majstori tu nema dileme :biggrin: .
Nazalost ovaj klub polako pada sve nize i nize u svakom pogledu.Inace B.Brnovic koji se pominje je bio clan jedne od najboljih generacija FKP.Generacija koja je u tri sezone posle Barija preuzela primat u Srpskom fudbalu.
Ako je neko gledao revans finala kupa SRJ 1992 sa tadasnjim prvakom Evrope mogao je da vidi kako se igra atomski fudbal.Pod vodjstvom I.Osima smo totalno nadigrali supermocnu Zvezdu.
Gledajuci taj derbi i ovaj poslednji imam utisak da vecina danasnjih igraca u to vreme ne bi mogla da igra ni Srpsku tadasnju ligu.Kvalitet igre i igraca nebo i zemlja.No to je bilo vreme kad je fudbal jos uvek bio fudbal,a ne biznis,i kad nam je taj fudbal jos nesto vredeo.
Ovo sve sto se desava poslednjih 15-20 god.je totalno unistavanje i fudbala u Srbiji i postepeno unistavanje Partizana.
Kao i do sada sve najgore o ovoj upravi.Dal ce bar da objave koliki je dug?Fica ne sme da se proda.Sadiq ako vec ima ta ekstra ponuda treba da se proda,i bar deo (par miliona)iskoristi da se dovedu par kvalitetnih pojacanja kako bi nadam se Savo mogao da napadne titulu.
Nazalost bojkot kluba nije nikakvo resenje.Pa oni to i zele.Njima bi bilo najbolje da sem Juga niko vise i ne dolazi.E onda su mirni.
Obaveza navijaca je da bodre svoj klub,ali i da se bore protiv svih losih stvari u klubu.
Dexi

Postby Isak » 25 Jun 2020, 20:12

Lično i personalno tvrdim da ako Brnović postane trener Partizana , da će Partizan imati najgoreg trenera u cijeloj ligi.
Em što je teški , teški nemač pojma , veliki je poltron i dupeuvlaka.
Isak

Location: Iza brda je polje , iza polja je šuma , iza šume je kuća , iza kuće je put koji vodi do mene

Postby Isak » 25 Jun 2020, 20:18

Isak

Location: Iza brda je polje , iza polja je šuma , iza šume je kuća , iza kuće je put koji vodi do mene

Postby Џејси Керол » 25 Jun 2020, 20:20

Kako im je legao Savo, kao budali samar.
Izbrusio Pavlovica i Stevanovica tu imaju 20 miliona, i za Sadika kapiram da mogu da uzmu 5-10 miliona.
Obezbedio Jevropu, umalo prosao grupu, mi se przimo da ovoj ekipi fali par igraca, a on madjionicar usao u grupe sa Mileticem i Tosicem na desnoj strani :blue:

Kad je sad vec evidentno usao u sukob sa navijacima i upravom, resili da ga puste niz vodi, mesec i po dana pred jednu od najtezih sezona u istoriji kuba.

Ponekad se zapitam da li Sultan i ovi njegovi ljudi namerno testiraju koliko ovaj narod moze govana da proguta a da ne pokaze nikakav revolt, dacu sve od sebe ako oteraju Sava da ne pogledam utakmicu sledece sezone, a kamoli da kupim sezonsku i da budem na stadionu.
Last edited by Џејси Керол on 25 Jun 2020, 20:22, edited 1 time in total.
proces.
Џејси Керол

Postby Old school » 25 Jun 2020, 20:21

Aman ljudi neće odlazak ili ostanak Sava doneti ništa revolucionarno u Partizanu. Ima nešto što se zove inat i stvar principa.
Kakve veze eventualni odlazak Fiće ima sa Partizanom? Nije sastavio pola sezone u prvom timu, pare videti nećemo.
Da se pojačamo sa dva-tri igrača od Sadikovih para? Sa kim da se pojačamo kada su nam kvalitetni domaći "zabranjeni" kako mladi tako i uvozni. Ja sam sve bliži mišljenju da neće povećati broj stranaca upravo zbog nas. Šah-mat.
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby kizami88 » 25 Jun 2020, 20:21

Crno beli wrote:Najgore od svega je što smo mi obični navijači nemoćni. Da imamo bar neku moć tribine pa da stopiramo sramno teranje Sava. Savo mora ostati!

Da se skupi 50k ispred stadiona, pa da vidimo ko sme da stane naspram tolikog broja ljudi.
kizami88

Postby Crno beli » 25 Jun 2020, 20:32

Koliko je ljudi stalo iza Duleta i Stanoja?

Sramota je šta se radi...
Crno beli

Postby Old school » 25 Jun 2020, 20:35

Koga je sramota? Njih? Sramota ne postoji u rečniku naprednih krugova.
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby Crno beli » 25 Jun 2020, 20:55

Mislio sam generalno sramota, ovo što kaže Kerol i ja se pitam koji je prag tolerancije koji ćemo trpeti. Šta treba da se desi pa da se skupi 15 20 hiljada ljudi ispred jna i da ih najurimo govnjivim motkama? Kritična masa ne postoji, ćutimo na silovanje već 8 godina... U najboljem slučaju jug će krenuti u teranje uprave i vođa će postaviti nove sns poltrone. Mada ni u to ne verujem jer mu je vučela veran.

I ovi sa juga i ovi iz uprave su mi ogadili stadion, pošto vidim da na forumu ima struja za fk/kk uprave to isto mislim i za Ostoju, ako ode Trinkijeri ogoliće se i Ostojina ljuska.
Crno beli

Postby Fratelo » 25 Jun 2020, 21:07

Tu je nesto puklo pred derbi u rupi ove godine, sta tacno malo ko zna.
Fratelo

Postby walterwhite95 » 25 Jun 2020, 21:19

Kome ne bi puklo, pa niko normalan ne može da radi u ovom smrdljivom fudbalu previše dugo. Igraš namešteno prvenstvo, a znaš da niko ne sme da kaže ništa povodom toga.
walterwhite95

Postby Букагија » 25 Jun 2020, 21:57

Јесте да је први пост али да кажем у вези јучерашњег дуела нисмо били у првом полувремену уопште на утакмици. Срамотно издање цјелокупног тима када се узме све од почетка до краја. Нико са Југа није тјерао Саву пошто сам био на трибини синоћ. Било је само управа напоље.. А оно за лалата углавном је кретало са страна 2 или 3 пута са трибине. Сви причају не треба их напушавати за шта се и слажем али дозволити да нас оно говно побједи са 10 пута лошијим тимом добије је скандал. Они сутра одоше на одморе а ми ћемо да гледамо сваки дан у медијима о новом Кларк Кенту.. Павловићу срећно брате наш иако ниси имао среће јуче..
Букагија

Postby Limun85 » 25 Jun 2020, 23:09

Savo mora da ostane. Boljeg dovesti nećemo. Okolnosti su takve da nam ni Murinjo ne pomaže a ne Brnović i slični njemu.
Kad je reč o odgovornosti a dođe se do zaključka da je trener kriv, odgovornost je na onima koji su ga doveli i onog koje postavio nesposobne saradnike. Vučeliću podnesi ostavku zajedno sa svojim saradnicima. Za sve ove godine jedna titula je malo. Da ste se zaista borili i uperili prst prema onom ko je doveo do ovakvog stanja u Super ligi, gde svi su u službi jednog kluba ne bih dao na vas. Srećno i da se ne ljubimo.
Limun85

Postby MrGarrison » 26 Jun 2020, 04:19

50k navijaca Partizana, izrevoltirani?
Ljudi, nemoj da se zezamo. Mi smo nase sanse sto se toga tice davno prokockali, i pokazali smo kolektivno kakvi smo ( u sustini, to je mentalitet naseg naroda oduvek bio, cast pojedincima ).
Pustili smo mnogo toga niz vodu. U sportskom smislu, mislim da smo dno dotakli kada nismo mnogo jace, ludje, i odlucnije stali uz Duleta, jer kakav god da je bio (posto mana i kriticnih izjava je dosta bilo), tada se borio za ideju Partizana koju svi delimo, i to se borio upravo protiv ovog zla koje je zajahalo. I znali smo to, al' smo podvili rep, i prihvatili poraz.
A o Grobarstvu sta da se prica? Za grobarske zrtve vec godinama - osudjen niko, gde je ta nasa revolucija? Pa i ona "borba za pravdu" je bila mlaka odnosu na ono sto je trebalo da bude !
Demirovo ubistvo, smrt Saleta Pantica? I na kraju ubistvo vodje, jedinog koji je u masi nasih grobarskih izlizanih imena i dalje imao postovanje svih mogucih zaracenih frakcija?
Presli smo cutke preko svega toga, preko stvari koje su nekad bile NEZAMISLIVE, i sad se neko nada da cemo da pravimo revoluciju zbog teranja Save... E moji vi...
MrGarrison

Postby kizami88 » 26 Jun 2020, 07:25

Ja nisam rekao da se moze skupiti 50k, nego da bih voleo da vidim sta bi bilo kada bi se skupilo. Svestan sam ja da od toga nema nisat, a i bio bih zadovoljan i sa 20k.

Ovih narko dilera i kriminalaca sto se predstavljaju za neke vodje mi i nije preterano zao, zao mi je ovih klinaca cije glave su napunjene ko zna cime i kakvim pricama, od kojih neki na kraju nevini stradaju u ubedjenju da su sledili ljude koji rade za dobrobit kluba, a ne za sebe i svoje nadredjene.
kizami88

PreviousNext

Return to Fudbal