Mislim da je Savo u ovom trenutku jedina svetla tacka u najmutnijem periodu FKP.Nazalost usli su mu u strucni deo i poceli da mu odredjuju ko mora da igra.Tako da je pitanje kad ce otici nazalost.
Mislim i da ova menadzersko-politicki-kriminalna organizacija koja vodi nas klub nece sebi pucati u noge ako najure Savu.Nesposobni i alavi jesu,ali glupi nisu toliko.Dobri su spin majstori tu nema dileme

Nazalost ovaj klub polako pada sve nize i nize u svakom pogledu.Inace B.Brnovic koji se pominje je bio clan jedne od najboljih generacija FKP.Generacija koja je u tri sezone posle Barija preuzela primat u Srpskom fudbalu.
Ako je neko gledao revans finala kupa SRJ 1992 sa tadasnjim prvakom Evrope mogao je da vidi kako se igra atomski fudbal.Pod vodjstvom I.Osima smo totalno nadigrali supermocnu Zvezdu.
Gledajuci taj derbi i ovaj poslednji imam utisak da vecina danasnjih igraca u to vreme ne bi mogla da igra ni Srpsku tadasnju ligu.Kvalitet igre i igraca nebo i zemlja.No to je bilo vreme kad je fudbal jos uvek bio fudbal,a ne biznis,i kad nam je taj fudbal jos nesto vredeo.
Ovo sve sto se desava poslednjih 15-20 god.je totalno unistavanje i fudbala u Srbiji i postepeno unistavanje Partizana.
Kao i do sada sve najgore o ovoj upravi.Dal ce bar da objave koliki je dug?Fica ne sme da se proda.Sadiq ako vec ima ta ekstra ponuda treba da se proda,i bar deo (par miliona)iskoristi da se dovedu par kvalitetnih pojacanja kako bi nadam se Savo mogao da napadne titulu.
Nazalost bojkot kluba nije nikakvo resenje.Pa oni to i zele.Njima bi bilo najbolje da sem Juga niko vise i ne dolazi.E onda su mirni.
Obaveza navijaca je da bodre svoj klub,ali i da se bore protiv svih losih stvari u klubu.