JoeSample wrote:Исправите ме ако грешим, али тренд њихових бивших играча је да се не запиње против матичног клуба. Код нас то изгледа није случај.
Tegi wrote:https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/slavko-bralic-sudije-guraju-zvezdu-i-partizan-sadik-je-napadac-od-20000000/360268
Igrač koga treba vratiti Romi, za koga ne treba isplatiti milion i po evra, kog ne možemo prodati za više od 5 miliona, igrač od kog su Dijara, Đurđević i Rikardo bolji... Nema nemilosrdnijih navijača od savremenih navijača FK Partizan. Najslabija tačka kluba, slabija i od uprave.
I da, pozdrav od mog prijatelja Vilija na 25:00:
JoeSample wrote:Никола Антић бек?
Он је наше дете које није добило прилику у цзв.
medjutim wrote:Vili je redak gospodin.
kizami88 wrote:Ovih narko dilera i kriminalaca sto se predstavljaju za neke vodje mi i nije preterano zao
DM 12 wrote:od DM 12 » 05 Dec 2019, 11:44
@S73F4N↓
Kako te nije sramota?
Je l si dosta ispljuvao, klasičan navijac koji ako Sadik sledeće sezone da 30 golova i ode za 5 milipna ima da se sakrije u misiju rupu i da nikad vise nista ne napise o njemu.
Ti ako ne vidiš koliki je njegov uticaj na igru ili ne poznaješ fudbal ili si bezobrazan.
Hoćeš da se kladimo da Sadik ide za minimum 5 miliona ako Savo ostane do kraja sledece sezone?
Da naravno da mu je realizacija trenutno očajna.
Ali to je neobuceni klinac afrikanac koji do sad nigde nije dobio pravu šansu (malo nesto u Bredi) i niko mu nije posvetio paznju da ga nauči nekim osnovnim stvarima.
Ovde nije ni 6 meseci i vec se vidi veliki napredak, vec se vidi kako otvara cesto nogu prilikom suta i gadja nesto, a ne zapne onako po sred gola kao na pocetku, polako krenuće i golovi.
A i pored svega toga mi nema sanse da nadjemo igraca sa tolikim radijusom kretanja, koji onliko trci svih 90 minuta, ide na svaku loptu i u stanju je da i od neke ocajne lopte jednim potezom izadje 1 na 1.
Da cela ekipa radi za njega da mu stvori sanse, ali je i on sam stvorio mnogo i da pored sebe ima Japanca sa boljom realizacijom, Sumu sa boljom realizacijom i neko normalno krilo, a ne ono sa gerijatrije i ne bi toliko bili bitni njegovi promašaji.
vladokv wrote:jedva cekam da vidim ovog novog na terenu
600k po sezoni za 31 godinu starog igraca na sredini terena i ugovor na 3 godine
vladokv wrote:ja sam alergican na ovakav profil fudbalera sredine terena, upravo gledam neki njegov mec protiv spartaka pre 3 godine. Umesto spremnog, hitrog, agresivnog fudbalera mi dovodimo paucinu koja trci u rikver, ali zato zna da igra fudbala. Jos jedan predstavnik cuvenog fudbala peske koji se igrao pre 50 godina.
vladokv wrote:
evo ga Natcho na vrhuncu svoje karijere, pa procenite sami da li je to profil igraca koji nam je potreban. Bas nam je falio jos jedan igrac iza lopte, nemamo ih dovoljno u timu. Zna da pimpla lopte.
@ Partizan Style
pogledaj ga malo pre nego sto ga uporedis sa Saletom
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 0 guests