Board index Arhiva Fudbal

FK Partizan 2019/20. - Ogrejaće, obasjaće!

Re: FK Partizan 2019/20. - Ogrejaće, obasjaće!

Postby Kreanga » 26 Jun 2020, 13:54

DM 12
Kako te nije mrzelo :beyond:
Kreanga

Postby Dexi » 26 Jun 2020, 13:56

Konacno prava Savina izjava. :okk: Tako treba.Cilj treba da bude domaca titula i borba za nju do kraja.Bez foliranja i alibi prica.Imace tim na okupu (mada bi valjalo dovesti jednog d.beka i zadnjeg veznog).
Titula mora i jeste prioritet sledece sezone iz vise razloga.Evropa moze biti samo bonus i plus ako se udje u grupe.Savo ima moju punu podrsku i zelim mu da ostvari taj cilj :okk: .Nadam se da je naucio lekcije iz ove sezone.Gresaka je bilo,ali to je i normalno za trenera pocetnika.
Dexi

Postby medjutim » 26 Jun 2020, 13:57

Astana je postala "raspala" tek pošto smo je odvalili, kao i svi ostali koje smo pobeđivali.

Rikardo i Đurđević se nešto nisu naigrali Evrope u Partizanu, niti su se nadavali golova, pa im se opet golovi u Srbiji gledaju kao itekako relevantni i važni.

Nekom je dato da bude popularan šta god da radi, a neko može da dubi na glavi, džaba mu..
Sačuvaj me bože srpskog junaštva, hrvatske kulture i legendi Partizana
medjutim

Postby Fratelo » 26 Jun 2020, 14:03

Ako Savo misli da ima igracki kadar za trofeje onda je bas u zabludi, nama fali jedno 7 ozbiljnih igraca za nesto vise.
Fratelo

Postby walterwhite95 » 26 Jun 2020, 14:10

medjutim wrote:Astana je postala "raspala" tek pošto smo je odvalili, kao i svi ostali koje smo pobeđivali.

Rikardo i Đurđević se nešto nisu naigrali Evrope u Partizanu, niti su se nadavali golova, pa im se opet golovi u Srbiji gledaju kao itekako relevantni i važni.

Nekom je dato da bude popularan šta god da radi, a neko može da dubi na glavi, džaba mu..

Ja ne kažem da nisam zadovoljan, samo da se ne preteruje.
walterwhite95

Postby Eddie Brock » 26 Jun 2020, 14:15

Savo pokusava da bude "realan", zna da dinara nece dobiti za pojacanja vec ce kombine/stabla da nam dovedu vvv
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby Sir Oliver » 26 Jun 2020, 14:30

Meni se svidelo par stvari koje je rekao:
- To da bi voleo da dovede desnog beka kako bi Celavi bio opcija na stoperu. Pitanje je, medjutim, ko bi to mogao biti, da ima kvalitet koji nam treba a da nije stranac?
- To da svi stranci ostaju. Verovatno je to posledica Sadikovog pada cene, nakon ovog proleca. A ni Suma se nesto nije naigrao. Pretpostavljam da racunaju da bi im nove dobre partije u Evropi jesenas ponovo podigle cenu. Sto mogu da prioste da sacekaju ako prodaju Ficu, koji, cak i ako ga prodaju, ionako ostaje najmanje do januara...
- To da vise nece po svaku cenu dovoditi bilo koga

Ne svidja mi se sto ne vidi da mu treba spic bolji od Matica kao alternativa Sadiku, ali pre svega to sto ne vidi ocigledan nedostatak igraca u rotaciji na DM.
"SPORT POSTOJI DA BI PRAVDA POBEDJIVALA"
Sir Oliver

Postby DM 12 » 26 Jun 2020, 14:32

@Walter white

Igrač od 22, 23 godine nije mlad? :D

Da se ne preteruje za igrača koji će nam možda doneti najveći transfer u istoriji kluba? :D

Ne znam da li si svestan, ali Umar Sadiq pored svih svojih kvaliteta da ima i ubitacnu zavrsnicu, on bi ubrzo vredeo bi sigurno 30 miliona i igrao bi u nekom Portu, Valensiji, Bajer Leverkuzenu.
DM 12

Postby Dexi » 26 Jun 2020, 14:33

medjutim wrote:Astana je postala "raspala" tek pošto smo je odvalili, kao i svi ostali koje smo pobeđivali.

Nisi u pravu.Djurdjevic je u sezoni 17-18 u kvalifikacijama odigrao 6 utakmica postigao 4 gola i doprineo plasmanu u LE.Posle ga lopovi naravno brze bolje prodali..Rikardo je sezonu kasnije postigao 4 gola u 8 meceva kvalifikacija LE.
Sadiq u 12 utakmica LE prosle sezone postigao ukupno 5 golova.Astana se nije raspala,nego su ljudi pametno procenili da im je liga vaznija i prakticno su LE igrali sa drugim timom maltene.
Dexi

Postby medjutim » 26 Jun 2020, 14:41

Iskreno ne znam koliko se Đurđevićevi golovi protiv Budućnosti i Videotona ili Rikardovi protiv Rudara iz Pljevalja razlikuju od golova protiv ekipa iz domaćeg prvenstva, pošto je to taj nivo, samo je takmičenje drugo

Jeste, imaju golove i protiv Olimpijakosa, Nordšalanda i Bešiktaša, ali reputaciju su stekli igrom u Srbiji pre no što su te utakmice uopšte došle na red..
Sačuvaj me bože srpskog junaštva, hrvatske kulture i legendi Partizana
medjutim

Postby Dare » 26 Jun 2020, 14:43

Djurdjevic na 45 meceva u PFC imao 6 asistencija, Rikardo na 49 imao 4 asistencije.
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby Dexi » 26 Jun 2020, 14:51

Tegi wrote:https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/slavko-bralic-sudije-guraju-zvezdu-i-partizan-sadik-je-napadac-od-20000000/360268

Igrač koga treba vratiti Romi, za koga ne treba isplatiti milion i po evra, kog ne možemo prodati za više od 5 miliona, igrač od kog su Dijara, Đurđević i Rikardo bolji... Nema nemilosrdnijih navijača od savremenih navijača FK Partizan. Najslabija tačka kluba, slabija i od uprave.

I da, pozdrav od mog prijatelja Vilija na 25:00:

Ovako .Lamin Dijara 112 utakmica ,56 golova,5 u derbijima,devet u Evropi,cetiri titule,dva kupa dosao skoro pa za dzabe iz Zrinjskog.Uros Djurdjevic 34 utakmice 27 golova dupla kruna,cetiri gola u Evropi dosao za dzabe.Kleo nas maltene sam uveo u LS svojim golovima.To su ti cinjenice.Sa takvima kao ti samo cinjenicama mozes :biggrin:
Cak i Tavamba je imao bolju statistiku od Sadiqa (najzasluzniji za prolece u Evropi)isto dosao za dzabe.
Ja nisam kao ti bezobrazan i nervozan, ja zaista zelim da Sadiq otkine sledecu sezonu ,da postigne 20+ golova,da nas vodi do titule.Tek tada moze po meni da se ubroji u ovu grupu pomenutih napadaca.
Iskreno se nadam da ce sledeca sezona biti njegova i da ce to biti isto i Partizanova sezona.Takodje mislim da bi bolje izgledao da vise igra sa strane,nego sto igra pravog spica(koci ga realizacija,igra glavom)jer kad se okrene sa loptom prema golu ume da bude bas opasan ,prodoran onako krakat bas nezgodan.(Naravno onda bi morali da dovedemo i golgetera :biggrin: )
Zaista mislim i nadam se da bi sledeca sezona mogla biti bas dobra sezona i za klub ,pa i za Sadiqa.
Bez obzira sto ne mislim isto kao vecina ja zelim Sadiqu da me razuveri i pokida sledece sezone :okk: .Deluje kao gotivan lik.Na kraju krajeva najvazniji je Partizan i njegov prosperitet,a ne ko sta misli od nas.
Dexi

Postby walterwhite95 » 26 Jun 2020, 15:35

DM 12 wrote:@Walter white

Igrač od 22, 23 godine nije mlad? :D

Da se ne preteruje za igrača koji će nam možda doneti najveći transfer u istoriji kluba? :D

Ne znam da li si svestan, ali Umar Sadiq pored svih svojih kvaliteta da ima i ubitacnu zavrsnicu, on bi ubrzo vredeo bi sigurno 30 miliona i igrao bi u nekom Portu, Valensiji, Bajer Leverkuzenu.

Ja ga gotivim stvarno i voleo bih da napravi veliku karijeru i donese nam još dosta uspeha. Ali u mojoj nekoj hijerarhiji nije mi ni u top 5 špiceva koje pamtim,imam 25 godina pa ne pamtim baš toliko doduše. Ali kao neko ko se seća Jovete(nzm baš da li je špic),Klea, Dijare, pa čak i Škuletića i Danka i Tawambe, meni Umar još uvek nije ni na tom nivou. Mada ga je zaista teško porediti pošto takvog igrača nikada nisam video u životu, njegovu ulogu bi definisao kao lutajući špic ili tako nešto. Njemu osim hroničnog problema sa završnicom fali i nešto čvrstine za vrhunski fudbal po meni,mada još uvek može da napreduje, daj bože da tako i bude.
walterwhite95

Postby DM 12 » 26 Jun 2020, 15:41

Ali jedna je stvar da li se on ne svidja nekome od nas kao tip igrača, kao osoba ili mu je lošiji od nekih njegovih prethodnika (Kleo, Dijara i ostali), ali je sasvim drugo da neki ovde neće da priznaju da su pogresili, da on uopšte nije loš igrač, čak šta više i da je je jedan od većih pogodaka u istoriji kluba, ako ništa drugo bar zbog finansijskog dobitka.
DM 12

Postby Tomasz Rzasa » 26 Jun 2020, 15:56

Уколико останемо у овом саставу ценим да су нам шансе да освојимо титулу минималне.

Тим је некако селектиран да се размаше уколико му се остави довољно простора, практично сви наши офанзивни играчи су у много комфорнијој зони у утакмицама тог типа него на текмама где је противник са 10-11 играча на својој половини.

Такође ова екипа не делује као да има менталитет да побеђује у континуитету из утакмице у утакмицу а то је једини начин да останемо у трци за титулу јер ће цигани киксеве свести на минимум.

Услед таквих околности да имамо два дефанзивна бека, неретко два дефанзивна везна, Асана који се мучи против бункера, рекреативца Лазара и малог Филипа којем брада још није никла, превише зависимо од Суме и тога на коју ногу је устао тог дана и да ли му се игра фудбал, што може бити погубно за нас.

Садик такође што се каже ради доста добрих ствари на терену али није класичан гол играч, плус му је алтернатива Матић који нема квалитет да га достојно замени када овај остане без горива (притом је такав тип играча да тешко могу да буду заједно на терену).

Доста тога ће зависити и од евентуалног пласмана у групе ле, јер ако уђемо а не допунимо селекцију са бар још три играча опет нећемо имати ширину да изгурамо сезону на више фронтова.

Такође нам и то правило о два у21 играча прави доста проблема јер практично остајемо само са Филипом и Л.Павловићем као играчима који испуњавају тај критеријум а имају квалитет да буду стартери (мада овај други то још није показао). И онда долазимо у ситуацију да нам цигани типа беже 4 бода а ми гостујемо у неквим Лучанима са два голобрада клинца на две тако осетљиве офанзивне позиције и морамо да победимо оне месаре по сваку цену иначе оде титула. Доста лакше би било кад би избунарили неког бека па да игра уместо Милетића, ту би штета била некако најмања. Најлогичније је вероватно да исфорсирамо Цуцина ако већ немамо талентованијег клинца, мада не знам каква су правила јер он пуни 22 крајем године.

Све у свему једина ствар у коју се уздам је Станковић на њиховој клупи и могућност да уз све погодности које уживају успе некако да сјебе ствари и остави нас у трци до краја, па да некако поновимо ону сезону.
Колико је то реално видећемо.
So if you walk away
Who is gonna stay
Tomasz Rzasa

PreviousNext

Return to Fudbal