Bogisa91 wrote: Sledi Vosa u Novom Sadu teška utakmica će biti veoma bitnija za njih nego za nas.
Zappa wrote:Čitam ovu izjavu Milojevića o Dudicu i gadi mi se u šta su pretvorili nekada veliki i slavni klub..
tetraedar wrote:Bogisa91 wrote: Sledi Vosa u Novom Sadu teška utakmica će biti veoma bitnija za njih nego za nas.
Čekaj, njima je bitniji trofej u Kupu nego nama, jeste al kurac. Trofej je bitan u istoj meri svakoj ekipi u finalu, taj trofej nije jednak onom u prvenstvu svakako, ali to je neka druga priča, meni lično je bitan, Loznica 23. maj verujem bar 7k Zvezdinih navijača, ne znam po kom se principu dele karte, ali svakako više naših biće.
Zappa wrote:Čitam ovu izjavu Milojevića o Dudicu i gadi mi se u šta su pretvorili nekada veliki i slavni klub..
Ovo ____od kluba postalo je privatni klub Aleksandra Vučić i SNS..
Takva izjava je identična izjava koju možemo pročitati od snsovaca u Informeru, u specijalnim emisijama na Pinku, kod Jovane Jeremic.
A šta drugo i očekivati od kluba iz ovog Beograda i ovakve okupirane i ponižene Srbije...
Klub se trebao ugasiti nekada sredinom dvehiljaditih, jer ovo nije isti klub.. Uvek je bilo lopovluka, kombinacija, prevara, ali to su radili na nekom drugom nivou
Users browsing this forum: Claude [Bot], Compatible [Bot] and 0 guests