Board index Arhiva Fudbal

FK Partizan 2019/20. - Ogrejaće, obasjaće!

Re: FK Partizan 2019/20. - Ogrejaće, obasjaće!

Postby Tegi » 26 Jun 2020, 16:44

Dexi, a sada ti je statistika merodavna? Nije ti bila kada sam poredio sve evropske i superligaske sezone od 2003. ili kada sam napisao da bi projektovanih 70 bodova bilo dovoljno za 5/6 Djuricevih titula.

Ne znam kako te uopste nije blam da pises o Sadiku nakon gomile postova gde si tvrdio da ne vredi 1.6 miliona i da ga trebamo vratiti u Rim na kraju sezone. Ti ne samo da nisi priznao gresku, vec si redefinisao stav u to da necemo uzeti vise od 5 miliona, pa kada je i to bilo opovrgnuto, onda si poceo da ga STATISTICKI poredis sa nasim bivsim napadacima. Kao da je fudbal pucanje penala, pa ako Sadik prikupi 25/15, losiji je od Djurdjevica koji prikupi 34/30.

Uostalom, igrac koji je igrao protiv njega je lepo rekao hrvatskim medijima- igrac za lige petice i basnoslovno obestecenje. A posto je njega prvog izdvojio, ocigledno ha smatra i najboljim igracem domace lige.

Klea mi ne poturaj. Istinski Partizanov velikan, bombarder, za nekoliko nebesa iznad svih nasih napadaca u ovom veku. Ali i on ima losiju statistiku od Djurdjevica, a ni Kup nije osvojio.

Takodje, ne znam zasto se potcenjuje Tavamba. Covek je bio motor tima koji je prezimio u LE, nije realizacija jedino merilo. Iako je i pogadjao kada je trebalo.

Realno, prica o napadu na titulu ti je daleko zdravija. Sadik ti je vec mnogo klizav teren, posto vam se vec posrao u prvobitne procene, a vi trazite jos. Bilo bi casno makar o tome zacutati, kada vec ne zelite da priznate da ste fejlovali.

Ali jasno je meni zasto Ostoju zulja Sadik.
Last edited by Tegi on 26 Jun 2020, 16:55, edited 3 times in total.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Cvele » 26 Jun 2020, 16:48

Ne da je trenutno najbolji igrač lige,nego je najbolji igrač lige od Jovete.
Cvele

Postby Observer » 26 Jun 2020, 17:23

Ne znam čime možete ds budete zadovoljni ove sezone. Generalno propast kad se sve sabere i oduzme. Ono na mišiće izboreno učešće u LE i odlične igre protraćene protiv Alkmara onom sramnom završnicom utakmice. Gomila prosutih bodova u prvenstvu. Igra toplo-hladno čitave sezone i nepostojanje konstantnosti. Forsiranje jednog istog sistema igre i postavke i nepostojanje alternative za isti kada taj ne funkcioniše (a često nije funkcionisao). Titula izgubljena na pola sezone i najavljivanje borbe za kup - na kraju izgubljen i kup još jednom očajnom utakmicom. Danas Sava kaže da je tim super i da ništa ne treba da se menja i da će sledeće godine pokušati da uđe u borbu za trofeje (neke godine će se osvojiti prvenstvo, za sto godina). Pritom gomile para kao i uvek uzete za igrače, a kapitalna pojačanja Vitas i Matić.
Dobre ocene od mene za Sadika (ne mislim da je vanserijski igrač, ali ima potencijal i napredovao je prilično ove sezone) malog Stevanovića, Pavlovića i Natka. Suma sve u svemu ne vredi silnih para bačenih na njega jer kod njega ne postoji konstantnost koja treba da krasi nosioca igre. Natko mnogo bolja investicija po tom pitanju. Asanu treba podrška, korektan, ali bi mogao bolje.
Ako je vama ovo sve na kraju OK onda stvarno Partizan jeste prosečan klub i tim čiji je najveći domet borba s Vojvodinom za trofej u kupu.
Nosce te ipsum
Observer

Postby Dexi » 26 Jun 2020, 18:32

Tegi wrote:Dexi, a sada ti je statistika merodavna? Nije ti bila kada sam poredio sve evropske i superligaske sezone od 2003. ili kada sam napisao da bi projektovanih 70 bodova bilo dovoljno za 5/6 Djuricevih titula.

Ne znam kako te uopste nije blam da pises o Sadiku nakon gomile postova gde si tvrdio da ne vredi 1.6 miliona i da ga trebamo vratiti u Rim na kraju sezone. Ti ne samo da nisi priznao gresku, vec si redefinisao stav u to da necemo uzeti vise od 5 miliona, pa kada je i to bilo opovrgnuto, onda si poceo da ga STATISTICKI poredis sa nasim bivsim napadacima. Kao da je fudbal pucanje penala, pa ako Sadik prikupi 25/15, losiji je od Djurdjevica koji prikupi 34/30.

Uostalom, igrac koji je igrao protiv njega je lepo rekao hrvatskim medijima- igrac za lige petice i basnoslovno obestecenje. A posto je njega prvog izdvojio, ocigledno ha smatra i najboljim igracem domace lige.

Klea mi ne poturaj. Istinski Partizanov velikan, bombarder, za nekoliko nebesa iznad svih nasih napadaca u ovom veku. Ali i on ima losiju statistiku od Djurdjevica, a ni Kup nije osvojio.

Takodje, ne znam zasto se potcenjuje Tavamba. Covek je bio motor tima koji je prezimio u LE, nije realizacija jedino merilo. Iako je i pogadjao kada je trebalo.

Realno, prica o napadu na titulu ti je daleko zdravija. Sadik ti je vec mnogo klizav teren, posto vam se vec posrao u prvobitne procene, a vi trazite jos. Bilo bi casno makar o tome zacutati, kada vec ne zelite da priznate da ste fejlovali.

Ali jasno je meni zasto Ostoju zulja Sadik.

Pa kad se svi pozivate na statistiku,moram i ja. :biggrin: Ja jesam priznao gresku za Sadiqa.Tj.priznacu kad ga budu zaista prodali.(Mislim da sam vec ranije i priznao gresku)
Ali ja imam misljenje da najskuplji igrac u istoriji FKP mora da da puno vise.Mislim da su ga drugi puno vise vredjali i omalovazavali od mene (pogledati live temu protiv Moldea)
On se meni kao igrac ne svidja,i smatram da je morao biti puno bolji pre svega u realizaciji.Svi ovde svrsavaju na njegov laznjak protiv Zvezde,a brzo se zaboravljaju silni promasaji tokom sezone,izmene na poluvremenu,lose partije ,smesni potezi.Ja i dalje smatram da bi jedan Rikardo ili Uros sa takvim igracima iza sebe imali 30+ sezonu bez problema.Takodje i ucinak ekipe na kraju govori da je to bilo sve jako tanko.
Ja sam prvi pohvalio njegovu partiju na derbiju,i sada je uz Ficu bio ponajbolji.Opet kazem to je moje misljenje,i mislim da je to tanak ucinak za jednog napadaca .Pogledaj njegov ucinak u najvecim utakmicama (derbi,Utd,Molde,Alkmar,Vosa,Malatja,Cukaricki)
Ali eto ,ako ti je lakse priznajem da sam pogresio .
Ali sta je toliko strasno imati drugacije misljenje.
Pun respekt za Savinu izjavu i najavu da ide na titulu.Bez demagogije,foliranja,laznih alibija,toliko karakteristicnih kako medju upravom ,tako i medju pojedinim navijacima.
Imace Savo zbog toga apsolutnu moju podrsku.
Smesno ti je ovo za Ostoju,stalno lazes da ja radim za Ostojine interese :biggrin: .
Valjda si shvatio do sada da to nema apsolutno veze sa vezom,jedini moj interes je uspeh i prosperitet Partizana.Normalno da cu da pohvalim KK kad ljudi kazu jasno da je cilj Euroliga,osvajanje Aba lige,kada dovedu najboljeg moguceg trenera.Kada taj isti tim suprotno svim prognozama bude ubedljivo najbolji u svim takmicenjima pre korone uzme kup i superkup.Sta tu ima da se kritikuje.
Samo Pantic i odredjena grupacija navijaca bliska FK ce uvek i stalno da ceka priliku da ih kritikuje i napada da bi prikrili sopstveni neyspeh .Cak su i Duleta hteli da iskoriste u tim stvarima,ali ih je Dule posteno izjebao onim njegovim intervjuom.Evo vec sada polako pocinju .
Sutra da Vucela izadje i da kaze mi smo smanjili dug na ispod 10 mil.I da kazu mi smo sada finansijski stabilan klub,ja bih to odmah pohvalio.Ali koliko je to realno uopste i znali se koliki nam je dug ?Dakle puna podrska Savi u njegovom cilju da budemo sampioni.To je jedini pravi put,a ne ova blamiranja poslednje tri sezone.
Dexi

Postby Dexi » 26 Jun 2020, 18:40

Cvele wrote:Ne da je trenutno najbolji igrač lige,nego je najbolji igrač lige od Jovete.

Pored takvih majstora kakvi su bili Moreira,Leo,Kleo,pa i Sale ,Zvone,Mitar,Savic,Natko,Lazar u prvom mandatu,sada Fice ti izjavis da je Sadiq najbolji igrac lige od Jovete :krsti: .Da ne pricam kakvi su jos igraci igrali u ovoj ligi u tom periodu (SMS,Tadic,Jovic ,Marin itd.)
Dexi

Postby Tegi » 26 Jun 2020, 18:56

Niko ne spori da je Dijara rezultatski vise doneo Partizanu. To moze i wikipedia da objasni. Ali nema dileme da je Sadikov indivudualni kvalitet veci, da vise radi za tim i da ce igrati za klubove sa kojima Dijara nije igrao ni na Soniju Trojci dok je ziveo na Novom Beogradu. Sadik 20+20 sezona u sezona u svim takmicenjima, a ovde se prica kao da je dao 5 golova, ali eto pokazao je potencijal pa ga vredi istrpeti.

Da pogledam njegove ucinke protiv Junajteda, Alkmara, Vojvodine, Malatje, Zvezde... :wacko: Covek ih je sve odreda rastavio na proste cinjenice. Ali Megvajer je drvo, da vidis sta su Dija i Djuka radili Maslacu i Satari. :lollol: Ako sam dobro razumeo, Sadik je preksinoc bio neucinkovit, ali da je celu utakmicu bio odsecen i onda realizovao penal ili ubacio otpadak iz peterca, ti bi bio zadovoljan njegovom partijom. :krsti:

Mozda nisi zadovoljan Sadikovim ucinkom, ali vidim da si zadovoljan nacinom na koji Aleksandar Vucic upravlja kosarkaskim klubom. I mnogo mi je drago sto si to napisao.
Last edited by Tegi on 26 Jun 2020, 19:24, edited 1 time in total.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Cvele » 26 Jun 2020, 19:07

Dexi wrote:
Cvele wrote:Ne da je trenutno najbolji igrač lige,nego je najbolji igrač lige od Jovete.

Pored takvih majstora kakvi su bili Moreira,Leo,Kleo,pa i Sale ,Zvone,Mitar,Savic,Natko,Lazar u prvom mandatu,sada Fice ti izjavis da je Sadiq najbolji igrac lige od Jovete :krsti: .Da ne pricam kakvi su jos igraci igrali u ovoj ligi u tom periodu (SMS,Tadic,Jovic ,Marin itd.)

O da,a i njegov kasniji razvoj karijere(ako uzmemo i to kao kriterijum) će ti potvrditi to.

Ajd od ovih u zagradi se možda može probrati neko.
Cvele

Postby sirmium » 26 Jun 2020, 19:36

Mozda je politicki dil 3:1...cim se odjednom okurazio i spominje titulu?

http://www.zurnal.rs/fudbal/super-liga/ ... -za-titulu
sirmium

Postby Dexi » 26 Jun 2020, 19:52

Tegi wrote:Niko ne spori da je Dijara rezultatski vise doneo Partizanu. To moze i wikipedia da objasni. Ali nema dileme da je Sadikov indivudualni kvalitet veci, da vise radi za tim i da ce igrati za klubove sa kojima Dijara nije igrao ni na Soniju Trojci dok je ziveo na Novom Beogradu. Sadik 20+20 sezona u sezona u svim takmicenjima, a ovde se prica kao da je 5 golova, ali eto pokazao je potencijal pa ga vredi istrpeti.

Da pogledam njegove ucinke protiv Junajteda, Alkmara, Vojvodine, Malatje, Zvezde... :wacko: Covek ih je sve odreda rastavio na proste cinjenice. Ali Megvajer je drvo, da vidis sta su Dija i Djuka radili Maslacu i Satari. :lollol: Ako sam dobro razumeo, Sadik je preksinoc bio neucinkovit, ali da je celu utakmicu bio odsecen i onda realizovao penal ili ubacio otpadak iz peterca, ti bi bio zadovoljan njegovom partijom. :krsti:

Mozda nisi zadovoljan Sadikovim ucinkom, ali vidim da si zadovoljan nacinom na koji Aleksandar Vucic upravlja kosarkaskim klubom. I mnogo mi je drago sto si to napisao.

Jasno sam napisao da je uz Ficu bio najbolji na terenu.Da naravno da je bilo bolje da je postigao jedan pogodak,jer to je njegov osnovni zadatak kao napadaca.Medjutim sav njegov dobar rad tokom utakmice on uprska kriminalnom realizacijom.Opet ponavljam jako je to tanko za igraca koji je dosao kao najskuplji igrac u istoriji kluba.(mada je dosta napredovao u odnosu na start sezone)
Imas Dijaru koji dodje kao anonimus iz Zrinjskog i onda u finalu kupa da Zvezdi dva gola bez problema.E to je pravi spic.Uros koliko je radio,trcao za ekipu kod Marka ,ali uvek je umeo da realizuje gol sanse,to Sadiq nazalost jos nema.A to je ono glavno sto se ocekuje od napadaca u Partizanu,pogotovo u ovoj smesnoj jsl.Imas Lea koji dodje i da dva gola Zvezdi i ponizi ih u derbiju i donese ti titulu.E to su klasa igraci.Pa Moreira koji da onakav gol u 95 min.derbija za 1:1,ili asistira majstorski
Dijari isto u derbiju .
Ja bih zaista voleo da Sadiq izdominira sledece sezone.
.Voleo bih da da 30+ golova,jer bi to znacilo korak blize cilju ,a to je titula.Pa posle moze da ide bilo gde.Do tada on je iza ovih pobrojanih igraca.
Da priznajem da Aleksandar Vucic dobro upravlja kosarkaskim klubom ,isto kao sto nisam zadovoljan kako on i njegov sin Danilo upravljaju fudbalskim klubom :biggrin: .Rezultati to govore.Ovi prvi u svim takmicenjima pre korone,a ovi rodjaci ne mogu ni mucenu Vojvodinu da dobiju.
Ekipu sa dva i po igraca koja je deset puta jeftinija od nas :krsti: .Ti mora da si blizak sa Panticem,Debelim,Vucelom niko toliko ostrasceno nije napadao kosarkaski klub,a branio ove lopove iz Fk.
Sto se mene tice puna podrska Savi i svim igracima(pa i Sadiqu).Zelim im puno uspeha i da osvoje titulu sledece godine.
Pored toga izmisljas neke stvari koje nemaju veze sa istinom.Za razliku od vecine forumasa koji su uglavnom korektni,ti izmisljas neke stvari,pomalo si bezobrazan i ostrascen u napadima na jednu sekciju naseg sportskog drustva :biggrin:
Dexi

Postby Џејси Керол » 26 Jun 2020, 20:02

proces.
Џејси Керол

Postby S73F4N » 26 Jun 2020, 20:07

Evo da odgovorim dragom kolegi koji me razapinje na stubu srama.Posle njegovih bravura u kvalifikacijama i pojedinim mecevima gde smo usled njegove realizacije gubili bodove cenio sam da ponuda od 5m miliona odlicna.I nije to samo moje misljnje nego dosta nas,koji nisu verovali u ponude od 10 miliona.Da je ulazak u Evropu zavisio od njega definitivno je ne bi ni igrali,nije mogao ni mucene Velsane da resi,ono frljoke i pokusaje sa 20 metara u mecevima sa Turcima i Norvezanima bolje da ne komentarisemo.Mislim da smo na zimskoj pauzi vadili podatak o golovima u domacem prvenstvu,gde sem gola protiv TSC-a za 1-1,sve ostalo bilo pri rezultatima kada je Partizan vec imao prednost 2 ili cak vise golova.Ucinak od 12 golova u ligi gde je jedan Siladji imao 16 golova nije nesto ni za pohvalu.U Evropi 4 gola,sva 4 protiv Astane,gde na poslednjoj odigranoj utakmici protivnici dolaze bukvalno turusticki u Beograd.Onaj promasaj u Hagu nas je mozda i kostao ne prolaska u sledecu fazu.I dalje mislim da ne iskoristim tesku rec tvrdim da je Partizanu potreban napadac koji ima bolju realizaciju od njega.Svaka cast njemu za asistenciju Filipu,ali onakve sanse 1na1 sa golmanom koje je imao pre te asistencije morao bi da koristi u mnogo visem procentu.

P.S.Koga li ce sad principasi da prozivaju trenera,upravu ili mozda malog Aleka?
Sutra bi i majku rodjenu prodali Covicu i Vucicu samo da mogu da vam garantuju uspeh KKP i PFC...
S73F4N

Postby 1945 » 26 Jun 2020, 20:39

“ Што се тиче спортског дела, овако више не може! А о ставу Југа обавестићемо Гробаре убрзо.”

U prevodu, Savo je gotov. Gadi mi se sve sto ima veze sa tom tribinom.
1945

Postby Џејси Керол » 26 Jun 2020, 20:51

Ne zelim da poverujem da ce uopste uticati na to ko je trener Partizana niti da je njihov lobi toliko jak da sklone Sava.
proces.
Џејси Керол

Postby jupol » 26 Jun 2020, 21:46

1945 wrote:“ Што се тиче спортског дела, овако више не може! А о ставу Југа обавестићемо Гробаре убрзо.”

U prevodu, Savo je gotov. Gadi mi se sve sto ima veze sa tom tribinom.

a mozda ce, sada kad ode Strahinja, traziti od uprave bar jednog odbrambenog igraca... mislim, to je sitnica, svaki klub moze da izgura sezonu sa jednim prinudnim levim bekom i par stabala, ali otkud znam, mozda ne bi bilo lose imati bar jednog stopera, zlu ne trebalo...
PKAŠ
jupol

Postby MrGarrison » 26 Jun 2020, 22:18

S73F4N wrote:P.S.Koga li ce sad principasi da prozivaju trenera,upravu ili mozda malog Aleka?

Po netu se kace slike u fazonu, Sava-Krava... Tako da otprilike to je to.
MrGarrison

PreviousNext

Return to Fudbal