Tegi wrote:Dexi, a sada ti je statistika merodavna? Nije ti bila kada sam poredio sve evropske i superligaske sezone od 2003. ili kada sam napisao da bi projektovanih 70 bodova bilo dovoljno za 5/6 Djuricevih titula.
Ne znam kako te uopste nije blam da pises o Sadiku nakon gomile postova gde si tvrdio da ne vredi 1.6 miliona i da ga trebamo vratiti u Rim na kraju sezone. Ti ne samo da nisi priznao gresku, vec si redefinisao stav u to da necemo uzeti vise od 5 miliona, pa kada je i to bilo opovrgnuto, onda si poceo da ga STATISTICKI poredis sa nasim bivsim napadacima. Kao da je fudbal pucanje penala, pa ako Sadik prikupi 25/15, losiji je od Djurdjevica koji prikupi 34/30.
Uostalom, igrac koji je igrao protiv njega je lepo rekao hrvatskim medijima- igrac za lige petice i basnoslovno obestecenje. A posto je njega prvog izdvojio, ocigledno ha smatra i najboljim igracem domace lige.
Klea mi ne poturaj. Istinski Partizanov velikan, bombarder, za nekoliko nebesa iznad svih nasih napadaca u ovom veku. Ali i on ima losiju statistiku od Djurdjevica, a ni Kup nije osvojio.
Takodje, ne znam zasto se potcenjuje Tavamba. Covek je bio motor tima koji je prezimio u LE, nije realizacija jedino merilo. Iako je i pogadjao kada je trebalo.
Realno, prica o napadu na titulu ti je daleko zdravija. Sadik ti je vec mnogo klizav teren, posto vam se vec posrao u prvobitne procene, a vi trazite jos. Bilo bi casno makar o tome zacutati, kada vec ne zelite da priznate da ste fejlovali.
Ali jasno je meni zasto Ostoju zulja Sadik.
Pa kad se svi pozivate na statistiku,moram i ja.

Ja jesam priznao gresku za Sadiqa.Tj.priznacu kad ga budu zaista prodali.(Mislim da sam vec ranije i priznao gresku)
Ali ja imam misljenje da najskuplji igrac u istoriji FKP mora da da puno vise.Mislim da su ga drugi puno vise vredjali i omalovazavali od mene (pogledati live temu protiv Moldea)
On se meni kao igrac ne svidja,i smatram da je morao biti puno bolji pre svega u realizaciji.Svi ovde svrsavaju na njegov laznjak protiv Zvezde,a brzo se zaboravljaju silni promasaji tokom sezone,izmene na poluvremenu,lose partije ,smesni potezi.Ja i dalje smatram da bi jedan Rikardo ili Uros sa takvim igracima iza sebe imali 30+ sezonu bez problema.Takodje i ucinak ekipe na kraju govori da je to bilo sve jako tanko.
Ja sam prvi pohvalio njegovu partiju na derbiju,i sada je uz Ficu bio ponajbolji.Opet kazem to je moje misljenje,i mislim da je to tanak ucinak za jednog napadaca .Pogledaj njegov ucinak u najvecim utakmicama (derbi,Utd,Molde,Alkmar,Vosa,Malatja,Cukaricki)
Ali eto ,ako ti je lakse priznajem da sam pogresio .
Ali sta je toliko strasno imati drugacije misljenje.
Pun respekt za Savinu izjavu i najavu da ide na titulu.Bez demagogije,foliranja,laznih alibija,toliko karakteristicnih kako medju upravom ,tako i medju pojedinim navijacima.
Imace Savo zbog toga apsolutnu moju podrsku.
Smesno ti je ovo za Ostoju,stalno lazes da ja radim za Ostojine interese

.
Valjda si shvatio do sada da to nema apsolutno veze sa vezom,jedini moj interes je uspeh i prosperitet Partizana.Normalno da cu da pohvalim KK kad ljudi kazu jasno da je cilj Euroliga,osvajanje Aba lige,kada dovedu najboljeg moguceg trenera.Kada taj isti tim suprotno svim prognozama bude ubedljivo najbolji u svim takmicenjima pre korone uzme kup i superkup.Sta tu ima da se kritikuje.
Samo Pantic i odredjena grupacija navijaca bliska FK ce uvek i stalno da ceka priliku da ih kritikuje i napada da bi prikrili sopstveni neyspeh .Cak su i Duleta hteli da iskoriste u tim stvarima,ali ih je Dule posteno izjebao onim njegovim intervjuom.Evo vec sada polako pocinju .
Sutra da Vucela izadje i da kaze mi smo smanjili dug na ispod 10 mil.I da kazu mi smo sada finansijski stabilan klub,ja bih to odmah pohvalio.Ali koliko je to realno uopste i znali se koliki nam je dug ?Dakle puna podrska Savi u njegovom cilju da budemo sampioni.To je jedini pravi put,a ne ova blamiranja poslednje tri sezone.