Џејси Керол wrote:Ne zelim da poverujem da ce uopste uticati na to ko je trener Partizana niti da je njihov lobi toliko jak da sklone Sava.
Druze mogu sta hoce, sve im je dozvoljeno, a ne da sklone Sava

Da se razumemo, ne znam da li im je to cilj..
Џејси Керол wrote:Ne zelim da poverujem da ce uopste uticati na to ko je trener Partizana niti da je njihov lobi toliko jak da sklone Sava.
Sir Oliver wrote:Meni se svidelo par stvari koje je rekao:
- To da bi voleo da dovede desnog beka kako bi Celavi bio opcija na stoperu. Pitanje je, medjutim, ko bi to mogao biti, da ima kvalitet koji nam treba a da nije stranac?
- To da svi stranci ostaju. Verovatno je to posledica Sadikovog pada cene, nakon ovog proleca. A ni Suma se nesto nije naigrao. Pretpostavljam da racunaju da bi im nove dobre partije u Evropi jesenas ponovo podigle cenu. Sto mogu da prioste da sacekaju ako prodaju Ficu, koji, cak i ako ga prodaju, ionako ostaje najmanje do januara...
- To da vise nece po svaku cenu dovoditi bilo koga
Ne svidja mi se sto ne vidi da mu treba spic bolji od Matica kao alternativa Sadiku, ali pre svega to sto ne vidi ocigledan nedostatak igraca u rotaciji na DM.
Bolkonski wrote:Prvo, odlicna stvar je sto je ovo oko odlaska Save ocigledno bio bocni udar.
Svidja mi se i da pokusamo 4-4-2, mislim da bi Sadik tek eksplodirao da ima jednog cistog strelca uz sebe, i to, mislim da bi mu odgovarao kako neki Skuntelar tip, tako i neki Dijara tip.
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 0 guests