Nađ grmi: Šta da se Mitrović povredio?
"Zna se, niko ne bi odgovarao. Ne razumem kako neko iz lekarskog tima reprezentacije nije to stopirao, bez obzira na to da li se radilo o želji igrača ili selektora", rekao je sportski direktor crno-belih
Aleksandar Mitrović je za manje od 24 sata odigrao dva izuzetno teška meča za seniorsku i omladinsku selekciju što je u najmanju ruku razljutilo sportskog direktora Partizana Alberta Nađa.
On smatra da je lekarski tim reprezentacije morao da reaguje.
"Očigledno je da su u reprezentaciji slabo razmišljali o mogućim posledicama njegovog igranja dve tako važne utakmice za manje od 24 časa. I šta bi se dogodilo da se povredio? Zna se, niko ne bi odgovarao. Ne razumem kako neko iz lekarskog tima reprezentacije nije to stopirao, bez obzira na to da li se radilo o želji igrača ili selektora", rekao je Nađ za Novosti.
Radilo se o želji mladog golgetera da pomogne svojoj generaciji igrača.
"Staćemo u zaštitu Partizana, jer je ovaj potez van svake pameti. Čuo sam se sa Drulovićem koji mi je rekao da je Mitrović sam tražio da igra. To je svakako nešto što nije dobro za njega, srećom prošlo je bez ozbiljnijih posledica. Ipak, trebalo je neko da mu kaže da odmori. Razumem značaj utakmice, reprezentacija je uvek bila i biće svetinja, ali moram da gledam interes Partizana. Ovo što je urađeno nikome nije donelo koristi, a mogla je da bude velika šteta. Dečko se praktično nije naspavao posle puta iz Brisela, a već je izašao na teren. Jedno je sigurno, ne planiramo da Mitroviću zabranimo igranje treće utakmice protiv Republike Irske, ali ćemo na ovu temu morati ozbiljno da porazgovaramo", zaključio je sportski direktor Partizana Albert Nađ.
– Тражио сам да играм против Швајцарске. Мислио сам да ћу моћи да издржим целу утакмицу, али ме је у другом полувремену стигао умор. Нисам имао дилему да ли да играм за омладинску репрезентацију, иако сам добио позив у сениорски државни тим. У питању је моја генерација и увек ми је драго кад смо заједно на терену. За Србију и Партизан могао бих да играм сваки дан – каже Митровић.
bwa wrote:Crnogorci jesu Srbi u sirem smislu.
Dr Arslanagic wrote:Верујем да окрећемо и поред стравичне судијске крађе.
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 0 guests