Felipao wrote:Burke zar nije logicno da Oumaru bude nalozeniji protiv vas,vi ste ga oterali...
Burke wrote:irriducibili wrote:Nesto razmisljam...
Da li samo ja vidim uzrocno posledicnu vezu izmedju sramnog izdanja Vojvodine u nedelju i odlaska Milinkovica? Da li je on znao za nesto, sa cim nije hteo da se saglasi, pa je farsa napravljena mimo njega? Da li je zato bio vidno neraspolozen, da li zato nije hteo da se izjasni o svome ostanku? Da li su predsednik i bar neki igraci izdali svog trenera, te je otisao ne zeleci da bude nicija marioneta? Mnogo pitanja, zanima me sta i drugi misle. Sto se mene tice, Zoranu Milinkovicu mogu samo da cestitam na velikom i uspesnom poslu koji je obavio, vratio je fudbal na velika vrata u NS. Ali futoski ringispiltm ocigledno ima neke svoje planove i talove...
И поред ево већ двадесетчетворочасовног размишљања никако не могу да схватим зашто нас је "Бато, Бато, Бато ти си моје злато" Кан Кан, пустио јуче да победимо, а у много битнијој утакмици јесенас нам откинуо два бода?
Burke wrote:Па ако мењају тренера и распродају цео тим, који ће мотив ти играчи имати у последњој првенственој утакмици? То што они нису имали мотив искористила је екипа која га је имала, и то на претек поготово због дана на који је утакмица играна.
Burke wrote:Па ако мењају тренера и распродају цео тим, који ће мотив ти играчи имати у последњој првенственој утакмици? То што они нису имали мотив искористила је екипа која га је имала, и то на претек поготово због дана на који је утакмица играна.
Unexpected wrote:Čist obraz.
Burke wrote:Unexpected wrote:Čist obraz.
Тај чист образ изузев код Енглеза не постоји више ни у једној лиги у Европи
@ IRR
Бркић је већ потписао за Удинезе, док је за преосталих неколико носилаца игре такође опште познато да ће на лето да се продају.
Ја не знам који мотив за играча Звезде може бити већи од Барија? Да брукају клуб и изгубе на 20 година од највећег клупског успеха?
Burke wrote:Unexpected wrote:Čist obraz.
Тај чист образ изузев код Енглеза не постоји више ни у једној лиги у Европи
@ IRR
Бркић је већ потписао за Удинезе, док је за преосталих неколико носилаца игре такође опште познато да ће на лето да се продају.
Ја не знам који мотив за играча Звезде може бити већи од Барија? Да брукају клуб и изгубе на 20 година од највећег клупског успеха?
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 0 guests