Board index Arhiva Fudbal

FK Crvena zvezda 2018/19 - Gazi, lomi, Zvezdo

Re: FK Crvena zvezda 2018/19 - Gazi, lomi, Zvezdo

Postby Otac Makarije » 23 May 2019, 22:51

To ja govorim stalno. Ovakvo prvenstvo, bez konkurenta, koje se završava do polusezone, može samo da šteti Zvezdi. Ili bilo kome drugom u toj poziciji. Posle izvesnog vremena to obori i ambicije i interesovanje publike. Pa dovede i do pada kvaliteta..

Ne mislim da je do Milojevića. Vrlo je teško drźati tenziju ekipi sa dosta dobrih pojedinaca u ovakvom takmičenju.
A kad ode Tole , publika će da se vrati, oživeće srpski fudbal, Grobari su svi Hrvati !
Otac Makarije

Postby Baxter Stockman » 23 May 2019, 22:52

https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/vladan-milojevic-mozda-je-ovo-doslo-u-pravom-trenutku-duze-vreme-nam-nedostaje-strast/327964
Lepo je ovde Vladan rekao šta su problemi. Možda kasno, ali opet, i to je za pohvalu.
Videćemo kako će se raditi tokom leta.

Prioriteti se znaju. Gardistima da se vide leđa, Benu, Milunoviću ako može i da se konačno postavi Ivanić na poziciju koja nije krilo. Što se pojačanja tiče valja naći neko krilo i parnjaka Babiću.
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby Admiral » 23 May 2019, 22:55

Baxter Stockman wrote:Nama je ova sezona, koliko god trudili da je dignemo u nebesa, jedan težak prosek. Da se Salcburgu nije desilo pomračenje uma, a protiv Liverpula 2 usera, ništa iz ove sezone ne bi bilo vredno pomena.

Ja razumem i ovaj užas od večeras i generalno nezadovoljstvo od nove godine... Ali brale, malo razuma.

Kakav crni prosek?
Pa ovakvu sezonu nismo imali poslednjih xy godina...i sve mi izgleda da nećemo ni imati još dugo dugo.

Nisi ranije hejtovao ovoliko... Tako i na KK temi, tako i večeras
Uzmi Sale svetsku titulu!
Admiral

Postby Baxter Stockman » 23 May 2019, 23:00

A jbg, ja sam očekivao da se u ovoj polusezoni postave temelji ekipe koja će igrati Evropu neki duži period. Dobili smo jednu od sramotnijih polusezona, a činjenica je da si imao tim koji je za 2 koplja bolji od svih ostalih. Sad opet ulazimo u letnje kvalifikacije poljuljanog samopouzdanja, bez igre, i sa klimavim igračkim kadrom. Sve suprotno od onoga što sam priželjkivao.

Za KK me je demantovao Tomić samo tako, slobodno neka nastavi. :D
Baxter Stockman

Postby Admiral » 23 May 2019, 23:07

Ma sve je to jasno, ali mi smo sezonu završili ispadanjem iz LS. To je bilo pre 5 meseci...od tada se čeka kraj sezone.

Ne postoji igrac koji je od tada igrao u kontinuitetu dobro. Svi su u ogromnom padu.

Uporediti samo fizicku pripremu, trčanje i disciplinu tada i sada. Nebo i zemlja, a to nema veze sa kvalitetom.
Admiral

Postby Jorgovan 2 » 23 May 2019, 23:39

Tommen wrote:Za koga ti Jorgi navijas? :biggrin:

na ovom podforumu za instituciju. kao i na onom iznad.
Spoiler: pokaži
https://www.recepti.com/img/recipe/6031-starinski-dorucakprzenice.jpg
Jorgovan 2

Postby Monogamija » 24 May 2019, 07:20

Baxter Stockman wrote:A jbg, ja sam očekivao da se u ovoj polusezoni postave temelji ekipe koja će igrati Evropu neki duži period. Dobili smo jednu od sramotnijih polusezona, a činjenica je da si imao tim koji je za 2 koplja bolji od svih ostalih. Sad opet ulazimo u letnje kvalifikacije poljuljanog samopouzdanja, bez igre, i sa klimavim igračkim kadrom. Sve suprotno od onoga što sam priželjkivao.

Suština svega. Umesto da iskoristimo polusezonu da lupimo temelje za kvalifikacije mi smo je protraćili budzašto i u iste ćemo ući kao da sve krećemo od početka. Bojim se da je i Miloje izgubio malo motiv i da će ove kvalifikacije biti mučne.
Borjan - Stojković, Degenek, Savić, Rodić - Jovančić, Krstičić - Srnić, Ben, Marin - Pavkov
06.11.2018. Crvena Zvezda 2 - 0 Liverpul

SINIŠA MIHAJLOVIĆ 20.02.1969.-16.12.2022. Večna ti slava ljudino!
Monogamija

Postby DelijaMomak » 24 May 2019, 10:08

Kada se sagleda sve u globalu, mi smo imali odličnu sezonu i kriminalan njen završetak. Umesto da zapneš malo pri kraju da bude savršeno, ti posustaneš i nekako pljuneš na sve što si gradio. Ali ajde, valjda ćemo sledeće godine ganjati tu duplu krunu.

Od igračkog kadra, pod hitno su potrebne neke promene, ali ne da Tezrić dovodi novih 12 igrača. Recimo, ne shvatam koji to kvalitet Stojković ili tek Gobeljić imaju ispred Gajića na desnom beku? Nemamo krštenog levog beka, Rodić igra na nivou Anđelkovića i nadam se da će otići pod ruku sa Hajdinom, Žuletom.. Milunović i u poslednje vreme Savić- jeza. Milunovića ostaviti kao 4. štopera sledeće sezone, Gišku zavaljati za milionče sa sve mašnom. Treba nam štoper kao što su le Talek, Degenek,što bi englezi rekli Ball Playing Defender. Što se tiče 2 virtuoza, Čaušića i Simića, prodati pod hitno i dovesti srednjaka koji zna sa loptom, da se ne boji da je prenese. Ivanić nije i ne može igrati krilo jeboga bog, to Miloju najviše zameram. Čovek je klasični veznjak sa pristojnom brzinom. Dovesti krštenog levog beka, štopera, sredinu i jednog brzonogog napadača, pa da se nadamo nečemu..
DelijaMomak

Postby Tileoleo » 24 May 2019, 10:12

Брука и срамота. Нема оправдања за оно синоћ. Да не створиш крштену прилику на свом терену... невероватно, али истинито.

Од почетка меча бунаримо из одбране, уместо да пробамо нешто по земљи и кроз средину. Јуче везне играче као да нисмо ни имали.

Немам појма како сад да оценим ову сезону, први део за 10, други за нулу, нарочито због дербија јер су они и били једине утакмице које су битне.
Tileoleo

Postby NEDJA » 24 May 2019, 10:16

Naša liga je sprdnja, ni kvaliteta, neizvesnosti, tenzije, kad se zavrsi evropska sezona, svede se na obično otaljavanje u ovom slučaju mislim na vas jer se Partizan odavno raspao i titulu ste osvojili već negde u oktobru. Druga stvar, imate preko 20 igrača, ne mogu svi da igraju, ima nezadovoljnih, sve je to uticalo na vašu kilavu polusezonu. Mislim da su vam glavni problemi defanzivni vezni koji slabo učestvuju u kreiranju akcija, cudi me da Vulic nije dobio vise prilike, pogotovo kad je otišao Krsticic. Ko su gardisti i zbog cega ih tako zovete? Koliko su nekad derbiji bili praznik fudbala, recimo početkom 21. veka sa jedne strane Pjanovic, Drulic, Bošković, sa druge Kežman, Saša kapiten, Ivic.. Ovo danas živ ocaj
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby Baxter Stockman » 24 May 2019, 10:24

Gardisti su samoproklamovana grupa nefudbalera koja svoje fudbalske nedostatke pokušava da kompenzuje dodvoravanjem ovima sa šipke. Tu su naravno Savić, Žule, Gobelja, Čaušić i Bakula valjda. Pisali neke parole da se pozovu navijači, snimili pesmu o svojoj grupi :truce: (eno je na prethodnoj stranici, ili 2, kačio sam već).

Najveća sramota je to što je klub sve to podržao i time pokazao da neke svoje igrače više ceni od drugih, bez obzira što su svojim kvalitetom iza tih istih.
Baxter Stockman

Postby DelijaMomak » 24 May 2019, 10:29

@Nedja, slažem se sa svim tim što si rekao i samo bih na to još dodao imbecile iz fss koji uvedi ovakav sistem takmičenja sa plej-ofom.. Kakav debilizam i neuspeli pokušaj da se kopira belgijski šampionat koji je 19 nivoa iznad našeg..
DelijaMomak

Postby jaRule » 24 May 2019, 10:50

Zvezda ima jedan ozbiljan problem , simbiozu prezasicenosti,nezadovoljstva i umora . Ovakav epilog derbija mi apsolutno nije cudan . Prva postava Partizana jeste slabija od Zvezdine, ali razlika nije velika, i ako slabiji tim udje takticki i psihicki spremniji ta razlika se lako neutralise . Zvezda je imala duzu klupu i to apsolutno pravi prevagu u prvenstvu .
Medjutim jedna utakmica, pogotovo na kraju sezone apsolutno ne moze da iznivelise trenutni odnos snaga .
Sto se tice sledece sezone, Zvezda takodje mora dobro da razmisli o delimicnoj rekonstrukciji tima . Ovaj tim trenutno nema igraca kvaliteta Le Taleka, Donalda, Degeneka ,Krsticica ,Radonjica na njihovim pozicijama. Ne znam kako navijaci Zvezde iz svog ugla gledaju na to, ali mi se cini da ovaj tim onu igru u naletu samopouzdanja posle prolaska Salzburga vise nikada nece ponoviti , cak mislim da moze da ima ozbiljnih problema . Isto tako, imidz koji klub salje ne davajuci sansu svojim izdancima ne moze da prodje dugorocno , i opet ce talentovani igraci krenuti da zaobilaze Ljutice Bogdana . Partizan je jucerasnji derbi zavrsio sa 3 omladinca u postavi, a ubedjen sam da dobro izbalansiran tim u nasem prvenstvu uvek moze tako da igra a da ne trpi rezultat .
jaRule

Postby Admiral » 24 May 2019, 13:06

Logcki, druga polusezona je trebala da bude temelj da se pravi ekipa za narednu sezonu.

Ali kako da pravis temelj, kada su igraci koji su u prvom delu izneli najveci teret za kvalifikacije i grupe LS, koji su kostur ovog tima u drugom izgledali kao rekreativci?

Nama se desilo da grupa igraca od temelja dodje do grupe gradjana...Pogledajte Borjana? Ili Savica?
Pogledajte koliko smo bili disciplinovaniji i fizicki spremniji I deo sezone.

Nasa sezona se zavrsila onog momenta kada se LS zavrsila, sve ostalo je sviranje kurcu.

I to igranje svako trece kolo je tek smehotres :lollol: U ovoj ligi ako ne mozes da igras sreda-subota nisi igrac za Evropu.
Admiral

Postby Гроф Тинторето » 29 May 2019, 07:57

Ima li kandidata za otvaranje teme?
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

PreviousNext

Return to Fudbal