by Burke » 28 May 2014, 18:21
Kukala nam majka kakvi pajseri su nama popunjavali broj igrača u ovoj sezoni. Vukan ima znanje u nogama, ali mi se čini da nema glavu koja pravi razliku između talenta i ozbiljnog fudbalera. Drago mi je zbog malog Jovića što je debitovao golom, verujem da će mu to dati dodatni motiv da radi još bolje na pripremama. Krneta je mentalni patuljak kakav odavno nije igrao u našem klubu. Ne mislim da on toliko ne zna, koliko se plaši svojih loših reakcija. Onjilo katastrofalan većim delom meča, ali me oduševio asistencijom kod drugog gola, jer bi 90% drugih napadača u takvoj situaciji šutiralo na gol. Ljuba Nenadić je tek poseban lik. Jedino što ume je da uputi solidan centaršut, ali mislim da ne postoji na svetu lakši igrač za čuvanje. Protivniku je dovoljno da postavi čunj na strani gde on igra, i taj čunj će ga uspešno sačuvati. Čovek nema apsolutno niti jedan dribling u nogama. Rajković solidan,par dobrih odbrana, ali ne trba ga odmah veličati. Za golmane je kontinuitet igara najbitniji i trebamo ga sačekati neko vreme, pa tek onda hvaliti.
Sve u svemu, s obzirom na izvedeni sastav, dobar rezultat i lepo završena sezona.