kocic wrote:jos se niste oporavili od proslave pete titule a vec ocekujete sestu
Sony wrote:Taj ''poslusnik'' je od Tomica napravio iole normalnog igraca. Scepovica je prevaspitao.
Zajedno sa jos nekim ljudima je stao vise puta u odbranu Partizana!
Edit: E vidis Stefanino..meni je titula prioritet. Kakva god da nam je liga...znas koliko komsije namjestaju i kako pokusavaju doci do titule. Ta titula jedina obezbjedjuje kvalifikacije za LS.
A meni pricas da mi neko servira razne price.
Radije cu biti ''pucista'' kako vi kazete - nego da mi neko servira lazne price.
Sony wrote:Mi od te lige zivimo. Mi nju MORAMO svake sezone osvojiti...bas zbog sanse za LS i nabijanje cijene igracima za prodaju.
Tomic je pri dolasku bio u ekspanziji...na proljece 2009 je bio odlican. Posle je skoro godinu i po/ 2 godine bio rupa. Pamtimo svi srednjak ka Grobarima i kurcobolju na terenu. Koliko god da je kratko bio u Teleoptiku - proveo je jedno vrijeme ( makar i tih 20 dana). On je tada poceo da se dokazuje i kidao je na treninzima dok je Marko Scepovic ( kojeg je Stanoje takodje u poslednjoj svojoj trenerskoj polusezoni preporodio) tada i dallje kulirao i nije htio da daje izjave.
Malo brzo zaboravljamo neke stvari. Elem..taj isti Nemanja Tomic treba otici iz kluba jer je dao svoj maksimum i ovu polusezonu je grozno odigrao. Medjutim, i on u poslednjoj sezoni ( jesenjem dijelu) ''vratio'' i zajedno sa Zvonetom fakticki donio onih +10.
On je fakticki bio nas Kleo proslog ljeta ( u poredjenju sa ljetom 2010).
Humska1 wrote:Samo na trenutak sam pomislio da se prijavim kod moderatora da napisem uvodni post, ali se srecom brzo okanuh te pretenciozne ideje. Forum koji j ima jednog maestra ili VM juniora nema potrebu za skribomanom kao sto sam ja. Maestro, svaka cast, majstorski
![]()
![]()
Neka nam je sa srecom u novoj sezoni. Ja nisam megaloman, od Partizana bih samo pozeleo da pocne da se transformise u normalan klub, klub kakav svi zelimo, a kakav smo tako malo imali prilike da gledamo. Normalan Partizan ne mora da znaci Partizan koji uzima sve trofeje, nijedan Grobar uz klub nije zbog pehara i slave. Normalan Partizan je moralan Partizan, Partizan sirom otvorenih vrata za svoje navijace i ljude koji su mu dali najbolje godine zivota. Klub u kome se znaju svacije obaveze i prava. Klub koji postuje svoje legende, rivale i soptstvenu tradiciju. Klub koji vode ljudi koji to zasluzuju svojim ugledom i u kome rade oni kojima je istinski stalo do njega. Ma koliko nas prethodne godine razocarale u iscekivanju takvog Partizana, mi nikada necemo prestati da mu se nadamo.
U novoj sezoni cilj je titula, koja nikako nije zagarantovana i sto bolji rezultat u Evropi. LS je zelja, ali kao sto rece mudri maestro, LE u kojoj osvajamo bodove i imamo neke sanse da idemo dalje je daleko realnija i mozda bolja opcija u cilju postepenog vracanja na pozicije od pre 8,9 godina.
Za kraj posluzio bih se jednom sjajnom recenicom, bolje reci molbom koju sam negde procitao, a upucena je igracima i Upravi:
VOLITE PARTIZAN JEDAN DAN KAO STO GA MI VOLIMO CEO ZIVOT !
Users browsing this forum: Claude [Bot], Semrush [Bot] and 0 guests