Board index Arhiva Fudbal

FK Partizan 2012/13 - ujedinjenje!

Igrac sezone je ...

Lazar Markovic
4
4%
Ivan Ivanov
17
18%
Vladimir Stojkovic
31
32%
Sasa Ilic
21
22%
Aleksandar Mitrovic
22
23%
Milos Jojic
1
1%
Neko drugi
0
No votes

Total votes : 96

Re: FK Parizan 2012/13 - ujedinjenje!

Postby kocic » 09 Jun 2012, 20:25

jos se niste oporavili od proslave pete titule a vec ocekujete sestu :laugh:
vratite kezu!!!
kocic

Postby nemanja » 09 Jun 2012, 20:31

Pomozi bože za šesstu u nizu i LE
nemanja

Postby Stefanino » 09 Jun 2012, 20:39

kocic wrote:jos se niste oporavili od proslave pete titule a vec ocekujete sestu :laugh:

Ja ni petu nisam nesto slavio,pored ovolikog ulaganja i kad pogledam konkurenciju, titula se podrazumeva u ovoj smesnoj ligi!

Meni je samo evropa merilo zadnje dve godine i tako ce biti dok god ulazemo mnogo vise u tim od ostalih(komsija)......Kad Zvezda bude ulagala isto ili vise onda cu traziti na prvom mestu osvajanje lige a u Evropi sta bude, bude!
Stefanino

Postby Sony » 09 Jun 2012, 20:41

Taj ''poslusnik'' je od Tomica napravio iole normalnog igraca. Scepovica je prevaspitao.

Zajedno sa jos nekim ljudima je stao vise puta u odbranu Partizana!

Edit: E vidis Stefanino..meni je titula prioritet. Kakva god da nam je liga...znas koliko komsije namjestaju i kako pokusavaju doci do titule. Ta titula jedina obezbjedjuje kvalifikacije za LS.

A meni pricas da mi neko servira razne price.

Radije cu biti ''pucista'' kako vi kazete - nego da mi neko servira lazne price.
Last edited by Sony on 09 Jun 2012, 20:43, edited 1 time in total.
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby Cvele » 09 Jun 2012, 20:43

Mastro :blue: :blue:

Grobari,da nam pozelim puno uspeha i srece u novoj sezoni!
Cvele

Postby gogo23 » 09 Jun 2012, 20:43

Neka nam naredna sezona bude kvalitetna kao uvodni post.

Da nas bob ponovo pogleda i dobijemo lagane protivnike u kvalifikacijama za LS.

Za domacicu i osvajanje titule se ne sekiram. To je postao 1 standard ispod koga se ne ide.

Napred Partizan!
gogo23

Postby Otac Makarije » 09 Jun 2012, 20:54

Samo na trenutak sam pomislio da se prijavim kod moderatora da napisem uvodni post, ali se srecom brzo okanuh te pretenciozne ideje. Forum koji j ima jednog maestra ili VM juniora nema potrebu za skribomanom kao sto sam ja :D . Maestro, svaka cast, majstorski :clap: :clap:
Neka nam je sa srecom u novoj sezoni. Ja nisam megaloman, od Partizana bih samo pozeleo da pocne da se transformise u normalan klub, klub kakav svi zelimo, a kakav smo tako malo imali prilike da gledamo. Normalan Partizan ne mora da znaci Partizan koji uzima sve trofeje, nijedan Grobar uz klub nije zbog pehara i slave. Normalan Partizan je moralan Partizan, Partizan sirom otvorenih vrata za svoje navijace i ljude koji su mu dali najbolje godine zivota. Klub u kome se znaju svacije obaveze i prava. Klub koji postuje svoje legende, rivale i soptstvenu tradiciju. Klub koji vode ljudi koji to zasluzuju svojim ugledom i u kome rade oni kojima je istinski stalo do njega. Ma koliko nas prethodne godine razocarale u iscekivanju takvog Partizana, mi nikada necemo prestati da mu se nadamo.
U novoj sezoni cilj je titula, koja nikako nije zagarantovana i sto bolji rezultat u Evropi. LS je zelja, ali kao sto rece mudri maestro, LE u kojoj osvajamo bodove i imamo neke sanse da idemo dalje je daleko realnija i mozda bolja opcija u cilju postepenog vracanja na pozicije od pre 8,9 godina.
Za kraj posluzio bih se jednom sjajnom recenicom, bolje reci molbom koju sam negde procitao, a upucena je igracima i Upravi:
VOLITE PARTIZAN JEDAN DAN KAO STO GA MI VOLIMO CEO ZIVOT !
A kad ode Tole , publika će da se vrati, oživeće srpski fudbal, Grobari su svi Hrvati !
Otac Makarije

Postby Stefanino » 09 Jun 2012, 20:57

Sony wrote:Taj ''poslusnik'' je od Tomica napravio iole normalnog igraca. Scepovica je prevaspitao.

Zajedno sa jos nekim ljudima je stao vise puta u odbranu Partizana!

Edit: E vidis Stefanino..meni je titula prioritet. Kakva god da nam je liga...znas koliko komsije namjestaju i kako pokusavaju doci do titule. Ta titula jedina obezbjedjuje kvalifikacije za LS.

A meni pricas da mi neko servira razne price.

Radije cu biti ''pucista'' kako vi kazete - nego da mi neko servira lazne price.

Tomic je daleko od normalnog igraca....taj Tomic nije mogao da trci posle 60minuta protiv Genka i Samroka....povracao na poluvremenu i slc....i takvog je igraca trpeo u timu i gurao i gurao.......zanima me samo kakve je on to pripreme obavljao kad mi nismo mogli da trcimo vise od 60 minuta u Evropi i 70 u nasoj ligi!

Tebi je liga prioritet zato sto se lozis na pretenje komsija,podbadanja drugara,citanja junackih izjava Lukica i Vesica,lozenja oko mobilizacije i slc......prvo nisi ni svestan u kakvim su oni problemima....prvo 6 meseci neprimaju njihovi igraci platu a ko zna i kad ce a vec stizu novi meseci za naplatu...jure ih klubovi....jure ih bivsi igraci....jure ih banke...svi traze pare a para nema.....rade sve na foru dodjem ti i cekaju da se nesto desi...da se proda neki igrac da se uzne nekako titula i da pocnu da prodaju igrace.....Mi smo sampioni i ne mozemo lako da prodamo igraca zato sto smo izduvali evropu a oni su imali -12 u ligi i jos teze im je da prodaju igraca......para nemaju, ulaganja su im smesna i njih ako ne mozemo da dobijemo onda sa nama nesto nije uredu....onda menjas nesto i ocekujes da sledeci trener i igraci nece dozvoliti poraz od njih i prosetace se protiv smesnih ekipa u JSL........ Nas budzet proslog leta je bio kao svih klubova u JSL zajedno i to je dovoljan pokazatelj da se kroz ligu treba prosteti kao od sale.....

A ovaj deo o laznim pricama koje si spomenuo ne kapiram? :unsure:
Stefanino

Postby Cleo » 09 Jun 2012, 20:59

Odličan uvod!
Grobari sa tobom sve do titule,ale! :copa1:
Cleo

Postby Sony » 09 Jun 2012, 21:02

Mi od te lige zivimo. Mi nju MORAMO svake sezone osvojiti...bas zbog sanse za LS i nabijanje cijene igracima za prodaju.

Mozda Zvezda lose stoji finansijski, ali i dalje se svim mogucim sredstvima bore za tu titulu koja bi ih koliko toliko povukla naprijed. I sam vidis da opstaju i opstaju..i pored svih tih dugova. Mada, i mi idemo njihovim putem. Samo polako...drzite oci zatvorene a posle ce biti kasno.

Tomic je pri dolasku bio u ekspanziji...na proljece 2009 je bio odlican. Posle je skoro godinu i po/ 2 godine bio rupa. Pamtimo svi srednjak ka Grobarima i kurcobolju na terenu. Koliko god da je kratko bio u Teleoptiku - proveo je jedno vrijeme ( makar i tih 20 dana). On je tada poceo da se dokazuje i kidao je na treninzima dok je Marko Scepovic ( kojeg je Stanoje takodje u poslednjoj svojoj trenerskoj polusezoni preporodio) tada i dallje kulirao i nije htio da daje izjave.

Malo brzo zaboravljamo neke stvari. Elem..taj isti Nemanja Tomic treba otici iz kluba jer je dao svoj maksimum i ovu polusezonu je grozno odigrao. Medjutim, i on se u poslednjoj sezoni ( jesenjem dijelu) ''vratio'' i zajedno sa Zvonetom fakticki donio onih +10.

On je fakticki bio nas Kleo proslog ljeta ( u poredjenju sa ljetom 2010).
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby Garda » 09 Jun 2012, 21:11

Cestitke za uvod! :blue:
Od ove sezone ocekujem pravo ujedinjenje, titulu, LS, lepe utakmice, dosta publike, dosta mladih igraca u timu...
:cheers: pa da nam ova sezona bude uspesna!
Prepreke nema da bodrimo voljeni tim...
Zvonimir Vukic i Sasa Ilic su bogovi fudbala!
25 mars iz Partizana!
Uprava napolje, lopovi odjebite iz kluba!
Nekad sam uzivao u igrama Moce, Mancea, Mijata...a sad gledam broj 25, jebote koja kazna!
Garda

Postby Stefanino » 09 Jun 2012, 21:11

Sony wrote:Mi od te lige zivimo. Mi nju MORAMO svake sezone osvojiti...bas zbog sanse za LS i nabijanje cijene igracima za prodaju.

Tomic je pri dolasku bio u ekspanziji...na proljece 2009 je bio odlican. Posle je skoro godinu i po/ 2 godine bio rupa. Pamtimo svi srednjak ka Grobarima i kurcobolju na terenu. Koliko god da je kratko bio u Teleoptiku - proveo je jedno vrijeme ( makar i tih 20 dana). On je tada poceo da se dokazuje i kidao je na treninzima dok je Marko Scepovic ( kojeg je Stanoje takodje u poslednjoj svojoj trenerskoj polusezoni preporodio) tada i dallje kulirao i nije htio da daje izjave.

Malo brzo zaboravljamo neke stvari. Elem..taj isti Nemanja Tomic treba otici iz kluba jer je dao svoj maksimum i ovu polusezonu je grozno odigrao. Medjutim, i on u poslednjoj sezoni ( jesenjem dijelu) ''vratio'' i zajedno sa Zvonetom fakticki donio onih +10.

On je fakticki bio nas Kleo proslog ljeta ( u poredjenju sa ljetom 2010).

Pa kakav je on Cleo bio tako smo i prosli :angel2: ......

Ja ti vec napisah za ligu...mnogo smo kvalitetniji od drugih....liga se podrazumeva i nema sta tu da se cimamo....onaj ko ne moze sa ovakvim timom da osvoji titulu u JSL netreba ni da se bavi trenerskim poslom!Odmah moze da spali diplomu....

Ja ova pojacanja koja dovodimo gledam kao na pojacanja za Evropu a ne za nasu ligu ali kad je vec igramo onda da se prosetamo kroz nju lepim igrama i ubedljivim pobedama....one treba da nam dodju kao jaci trening :biggrin:
Stefanino

Postby Boske » 09 Jun 2012, 21:15

Pu spas za sve nas
Boske

Postby petaras » 09 Jun 2012, 21:49

Samo da pozelim nasem Partizanu uspesnu sezonu, a kako je krenula struka, mislim da imamo sve predispozicije... Puna podrska Vermezu, Tumbi i Moci, da prvog protivnika u kvalifikacijama za Ligu Sampiona izgazimo sa nekih 8:0 u dve utakmice, posle ce se vec lakse disati... :D
petaras

Postby Cuburac » 09 Jun 2012, 22:30

Humska1 wrote:Samo na trenutak sam pomislio da se prijavim kod moderatora da napisem uvodni post, ali se srecom brzo okanuh te pretenciozne ideje. Forum koji j ima jednog maestra ili VM juniora nema potrebu za skribomanom kao sto sam ja :D . Maestro, svaka cast, majstorski :clap: :clap:
Neka nam je sa srecom u novoj sezoni. Ja nisam megaloman, od Partizana bih samo pozeleo da pocne da se transformise u normalan klub, klub kakav svi zelimo, a kakav smo tako malo imali prilike da gledamo. Normalan Partizan ne mora da znaci Partizan koji uzima sve trofeje, nijedan Grobar uz klub nije zbog pehara i slave. Normalan Partizan je moralan Partizan, Partizan sirom otvorenih vrata za svoje navijace i ljude koji su mu dali najbolje godine zivota. Klub u kome se znaju svacije obaveze i prava. Klub koji postuje svoje legende, rivale i soptstvenu tradiciju. Klub koji vode ljudi koji to zasluzuju svojim ugledom i u kome rade oni kojima je istinski stalo do njega. Ma koliko nas prethodne godine razocarale u iscekivanju takvog Partizana, mi nikada necemo prestati da mu se nadamo.
U novoj sezoni cilj je titula, koja nikako nije zagarantovana i sto bolji rezultat u Evropi. LS je zelja, ali kao sto rece mudri maestro, LE u kojoj osvajamo bodove i imamo neke sanse da idemo dalje je daleko realnija i mozda bolja opcija u cilju postepenog vracanja na pozicije od pre 8,9 godina.
Za kraj posluzio bih se jednom sjajnom recenicom, bolje reci molbom koju sam negde procitao, a upucena je igracima i Upravi:
VOLITE PARTIZAN JEDAN DAN KAO STO GA MI VOLIMO CEO ZIVOT !

Da li moze iko imati bilo kakvu primedbu na ovo? I ovo zasluzuje da se nadje u uvodnom postu. Meni je isto u ovoj godini primarna titua, iz mnogo razloga. Da imamo pametniju upravu, ti razlozi bi jos pre dve godine izgubili na vaznosti. Za Evropu smo jos tanki, da bi igrali iole ravnopravnije sa ozbiljnim klubovima, a ovi koji proturaju tezu da smo u domacici dominantni i sve ostalo (itd.itd.) da ih pitam da li su bili npr. na zadnje tri utakmice protiv komsinice i da li znaju kako su se utakmice zavrsile?.
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

PreviousNext

Return to Fudbal