Board index Arhiva Fudbal

FK Partizan 2010/2011

Re: FK Partizan 2010/2011

Postby Felipao » 29 May 2011, 19:36

kezman wrote:Kod Nikole Damjanaca .
On moze da bira sa 18 gde ce tako da ga necemo ni prodati

Jebo im pas mater,nije valjda?Kakva je to sleparija lopovska majku im jebem,gledaju da unovce sve sto mogu pre nego sto pokupe prnje.
Felipao

Postby Panta » 29 May 2011, 19:41

prijatelju stanojevic se primirio vise mu ne trebaju spoljni igraci brzi igraci ,javna je tajna da je on bio proti babovica i vikuca kad su dolazili o adiji da ne pricam i sad mu dovode igrace koje nije ni gledao ni aminovao

Znas sta, ko ga jebe onda.

Trebalo je da im zapreti otkazom, a pogotovo to moze sada, jer su mu pozicije kod navijaca izuzetno jake.

A ako pristane da mu drugi sastavljaju tim, ne zasluzuje podrsku.
Fedor is back.
Panta

Postby kezman » 29 May 2011, 19:44

Grande Alessandro wrote:
kezman wrote:Komsijama cetitam titulu u sezoni 2011/2012 i da ce opravdaju sav novac i uticaj koji je pokrenut .

A Draganu Djuricu da sedne u Taksi i odveze se iz naseg kluba ODMAH !
Toliko .

E da ga 'ebem sad...
Ako ove godine nismo popustili usled onakvog pritiska pred derbi, i to sa svih strana, ne verujem da će ovi naši tek tako da prepuste narednu sezonu...još manje verujem da će ljudi poput Krstajića i Stanojevića biti deo toga...ma odakle da stizali pritisci i ma koliko veliki oni bili...

Ako si mislio na Đurino jajarenje i najave podmlađivanja tima (mada mislim da na to ciljaš kao na posledicu nečeg većeg) onda mislim da svi treba malo da se opustimo...a naročito da ne verujemo Đurinim izjavama...

Ove godine smo titulu uzeli na INAT i Partizanovu decu pa to je i Stanoje priznao --
Izjava Djurina danas je jasna kao dan ako je citate .. da ne sirim mogu i detaljno .... nego cujem Vosa stala u drugom poluvremeno sto li pitam se ? da nije preko Mojsova pao gol ... jel se secate kako je igrao protiv nas ? :pop:
kada su političko-udbaško-mafijaška šićarska goveda bez grama mozga, fudbalskog znanja i grobarskog gena rastera(va)li Partizanovce... sve ovo što se dešava je logičan i očekivan sled, i kao takvog ga treba tretirati -
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

Postby veljos » 29 May 2011, 19:44

ova dva prelazna roka su mu oni dovodili igrace izuzev mede a najociglednije je bilo zimus kad je otisao u tursku na pipreme i nije ni znao da ce adija doci sa tejgom i vukicem
veljos

Postby DON » 29 May 2011, 19:46

Браво и свака част црно-бели.

Ау. Каква сезона је иза нас.

Четврта титула за редом, Куп, Лига Шампиона.

Било је свега, доста турбуленција, ми не би били најбољи навијачи на свету да и поред ових, великих успеха за наше просторе, не тежимо вишем, пре свега у Европи. Мора боље. Али полако, не може ништа преко ноћи.

Лига шампиона – Мало ко је очекивао да ће се мушема поново затрести на ЈНА.Послебно после првог дуела са Андерлехтом у Храму. Али као и против Њукасла, Давид је срушио Голијата, Гробари су поново били на седмом небу после тријумфа у Бриселу. Опет се са креча Парни ваљак пласирао међу најбоље европске клубове.

Одмах потом БОМБА – Владимир Стојковић у Партизану. Какав је то шок био за све. Посебно за Цигане, који не могу да му опросте. Ми смо момку дали шансу и он ју је искористио на најбољи могући начин, поставши велики део породице.

Клео Србин, момак који је за кратко време постао легнда, баш као и Мореира. На жалост нису више у црно-белом дресу али у нашим срицима ће бити док она куцају. Хвала мајстори за све!

Да се вратим Лиги шампиона, жреб – Арсенал, Брага, Шахтјор. Прва мисао „О не, нису атрактивни али одличне екипе“.
О Арсналу је глупо причати, а они који прате озбиљно фудбал су знали да Брага и Шахтјор нису „звучна“ имена али да су феноменални тимови. Са ове дистанце то се и потврдило.
Могли смо боље али фалило је мало више знања. Ја сам задовољан сезоном у Европи јер сам мање очекивао, а то што ми је мој клуб дао шансу да са 3 метра посматрама Венгера, Аршавина, Насрија, одличну екипу Шахтјора, финалисту Лиге Европе морам да поштујем. Иако смо били само неми посматрачи нисам због тога тужан јер знам шта нам и где фали. У игри са великима видели смо шта нам фали за ову сезону. Компактан тим – фудбал се игра са 11 играча, одбрана, напад, не можеш ући у озбиљну трку ако немаш на свакој позицији конкретног играча.

О мечевима понаособ не бих, много емоција су донели, онај погодак Срне из слободног ударца је био крај мојих нада. То је све у архиви, прошлост је за историчаре, идемо у будућност. Следе нам квалификације. Морамо да уђемо у четврто коло, па шта нам Бог да. За мене је најбитније да уђемо у групну фазу, ЛШ или ЛЕ, није ми важно, само да континуитет играња у Европи постоји, Морају се довоести појачанња и направити компактан тим, како би у тој Европи почели да бивамо озбиљан фактор. Морамо тежити великим источно-европским тимовима.

Првенство - Титула је освојена теже него претходних сезона, противници су се добро потрудили да прекину нашу доминацију, борили су се , трудили и свака им част на томе али шта да вам кажем другари, ЈОШ ДУГО ЋЕ ПАРТИЗАН БИТИ ШАМПИОН.

Нисмо дозволили сценарио од пре седам година, држали смо корак са конкуренцијом, искористили њихове киксеве и на полусезони смо били на врху са плус пет.

Тада следе одласци, великих шрафова у машинерији, Клеа и Мореире. Појачања ни на видику, нервоза Гробара расте и онда бомба – ТЕЈГО и Адија у Партизану, као и Вукић.

Први, ТеејгоЛ постаде после првог меча, дао је огрома допринус освајању Титуле и Купа. Велики ас, иако има мана, момак који зна да да гол. Штета што немасмо компактнији тим (бекове, крила, завршни пас, центаршут, повратну лопту) сигуран сам да би било још више његових бравура.

Адија, велики таленат али ментол. Звоне је дао колико је могао, због повреда више није онај стари али ако га заобиђу, велики је то мајстор, може да помогне.

Победили смо у првенству Звезду два пута, било је пар киксева али они су разумљиви, могли смо у неким мечевима убедљивије али плус шест на крају и четврта титула за редом, 23 у историји. Браво мајстори. Поред свих удараца испод појаса, што на, што ван терена нису успели да нас сломе, већ су нам само дали мотив да их оставимо далеко иза себе.

Куп – Такмичење са најмањом вредношћу али и оно носи своје чари. Колико некима значи видели смо у полуфиналу и финалу, само штета што налетеше на бољег, и тај освоји Куп и дуплу круну. Специфично такмичење у коме поправног нема, зато и имам разумевање за одређене потезе, на крају резултат је потврда да је то био прави избор.

Ја не волим о појединцима да причам, али овај пут морам да похвалим све момке, иако су ме неки много нервирали дали су свој допринос великом успеху, време је да се и са некима растанемо.

Стојке, Радиша, Живко – Зна се ко коси, ко воду носи. Стојке следеће сезоне први голман, остали нека се распореде како им одговоара.

Миљко и Роби – Други је требао да буде први али колико је био лош говори чињеница да га је Миљко избацио из тима! Миљковићу свака част за труд, борбу, али мора много да ради. Надам се да ће бити други бек следеће сезоне.

Лазевски и Кизито. – Као и горе. Лази свака част за борбу, мора много да ради, Кизо видимо се. Волков је дошао, може и лово крило, преговара се и са Младеновићем из Чачка.

Крле, Савић, Јовановић, Станковић – Крле и Савке свака част мајстори, стубови јакок Партизана. Крле ће у директорску фотељу, Стефан је један од највећих светских бисера, окосница за следећу сезону. Маре се борио, трудио али поред ова два мајстора изгубио је место у тиму. Војо хвала за све, желим ти све најбоље у даљој каријери. Марко ако може да узме паре нека иде, ако не, било би ми драго да остане, да будеш трећи штопер, можеш и на бековима конкретно да одрадиш посао. Морамо да доведемо замену Крстајићу и у случају одлазака адекватне замене. Паметно бирати!

Раћа. Лола, Медо, Фејса – Имали смо одличне задње везне ове сезоне, свако је имао неку своју улогу, Раћа је ту био број један, репрезентативац и велика класа за нашу лигу. Напушта нас и хвала му за све. Медо и Фејса су добри играчи, то су и показали, први пред крај сезоне је заиграо онако како желимо, борбено, срчано. Љуба се опоравио и полако се враћа на терен. Лола дао велики допринсос, стесао је гузице и волео их да остане. Дао је доста и у одређеним тактичким комбинацијама може доста да да.

Мореира, Илић, Вукић, Брашанац. – Мо је доктор, то смо сви знамо, много је допринео успесима у пертходих пар сезона. Сале је и поред оспоравања успео да запуши свима уста, у ЛШ је највише претрчао, играо лево иако то није његово природно место, често дисао кроз шкрге али увек војник Партизана. Вукић мора да се спреми како би показао сво своје огромно знање које је показао у појединим мечевима. Брашанац – БУДУЋНОСТ ПАРТИЗАН, мора више на терен.

Бабовић, Томић, Давидов, Богун – Бабовић је из дана у дан све више и више радио и то се видело на терену, статистички најкориснијии, голови, асистенције. Томић је као Адија, ментол али је схватио на време где иде са таквим понашањем и пред крај сезоне је подсетио на оне партије из дана када је ушао у први тим и када смо му сви предвиђали велику будућност. Давидов и Богуновић, свака част на борби, жељи, појма немате, пуно среће, ћао. Дошао је Волков, треба нам још играча ан спољним позицијама, надам се да ће се наћи права решења.

Клео, Тејго, Ивица Адија, Шћеповић – О првој двојци не бих много, свака вам дала, исто тако и Ивици, срећно у Висли. Ова два ментола нека поправе понашање ако желе да буду играчи, потенцијал имају. Ко ће бити следеће сезоне у нападу Партизана – то је стварно тешко погодити, надам се само да ће наследници бити барем као прва три момка. Много је имена у оптицају, видећемо.

Хвала вам момци за све још једном!

Станоје – Дупла круна, Лига шампиона, капа доле мајсторе, резултати су мерило и увек ће бити, сад се надам да ћеш на основу њих моћи да поставиш неке ултиматуме Ђури и екипи у фотељама.

Ђуро – Дај паре !

И за крај, моја браћа Гробари, највећи на свету, радујте се, славите али не дајте да вам испирају мозак, мислите својом главом, тежите бољем, критикујте конструктивно, будите реални, савршенство је тешко досећи али треба се потрудити доћи до истог.

Идемо бре на пету титулу! Памет у главу, довести добра појачања, направити компактан тим и надоградити се на овогодишњи успех.
DON

Postby Hamilkar » 29 May 2011, 19:53

Evo par slicica iz Lucana...
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by Hamilkar on 29 May 2011, 19:57, edited 1 time in total.
Smej se i obrazovaćeš mnogo ljudi...
Hamilkar

Postby kezman » 29 May 2011, 19:55

Kljuc svega obrni okreni drzi Sale Stanojevic i njegov stav oko svega ...
kada su političko-udbaško-mafijaška šićarska goveda bez grama mozga, fudbalskog znanja i grobarskog gena rastera(va)li Partizanovce... sve ovo što se dešava je logičan i očekivan sled, i kao takvog ga treba tretirati -
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

Postby veljos » 29 May 2011, 19:56

kezman wrote:Kljuc svega obrni okreni drzi Sale Stanojevic i njegov stav oko svega ...
a on je odavno prestao da prica o buducnosti partizana o viziji koju ima
veljos

Postby Grande Alessandro » 29 May 2011, 19:58

kezman wrote:
Grande Alessandro wrote:
kezman wrote:Komsijama cetitam titulu u sezoni 2011/2012 i da ce opravdaju sav novac i uticaj koji je pokrenut .

A Draganu Djuricu da sedne u Taksi i odveze se iz naseg kluba ODMAH !
Toliko .

E da ga 'ebem sad...
Ako ove godine nismo popustili usled onakvog pritiska pred derbi, i to sa svih strana, ne verujem da će ovi naši tek tako da prepuste narednu sezonu...još manje verujem da će ljudi poput Krstajića i Stanojevića biti deo toga...ma odakle da stizali pritisci i ma koliko veliki oni bili...

Ako si mislio na Đurino jajarenje i najave podmlađivanja tima (mada mislim da na to ciljaš kao na posledicu nečeg većeg) onda mislim da svi treba malo da se opustimo...a naročito da ne verujemo Đurinim izjavama...

Ove godine smo titulu uzeli na INAT i Partizanovu decu pa to je i Stanoje priznao --
Izjava Djurina danas je jasna kao dan ako je citate .. da ne sirim mogu i detaljno .... nego cujem Vosa stala u drugom poluvremeno sto li pitam se ? da nije preko Mojsova pao gol ... jel se secate kako je igrao protiv nas ? :pop:

Pazi, ja ti verujem da si nešto čuo i da si došao do nekih zaključaka, ali...
Ne želim da upadam u neke teorije zavere...prvo je bilo da se igra dve za dve, pa kad smo osvojili treću u nizu onda smo pokazali da to više ili uopše ne važi...onda se oko ovogodišnjeg derbija napravila takva hajka, čak je i bilo nekih naznaka da ćemo da popustimo tj. da moramo, pa smo uzeli četvrtu! Ako smo ovo sve do sada radili u INAT...onako GROBARSKI, a sledeću titulu im već sad prepoustimo na to mogu samo da kažem onda "DŽABA SMO KREČILI"!!!
Kažem, neću da verujem u te teorije zavere, mada neću ni da budem naivan pa da mislim kako je sve fer i pošteno i kako nema pritisaka sa svih strana! Naprotiv, znam da ih ima...ali ako mi popustimo sad, čak i pred državom, onda ti jebem i fudbal i sve u p.m....
Grande Alessandro

Postby Hamilkar » 29 May 2011, 20:15

Glavni utisak sa danasnje utakmice, jeste ponasanje i igra 3 igraca.
Prvi od njih, se trudi, ali zato ne zna skoro nista o fudbalu- Aleksandar Miljkovic.
Drugi, ponesto i zna ali ga izgleda bas zabole za sve- Marko Scepovic.
Dakle, nadam se da ih vise nikad necu gledati u dresu Partizana, jer to definitivno ne zasluzuju. Stanoje je izgleda veliki inovator u svetu fudbala, uspeo je celu sezonu da odigra bez desnog beka :bleh: zato je njegov uspeh veci.
Da ne bude bas sve tako crno, potrudio se jedan sedamnaestogodisnjak. Dva poteza su bila dovoljna da me dovedu do stanja da jedva cekam kad cu sledeci put na terenu videti Lazara Markovica. Nadam se da ce ostati kod nas jos koju sezonu, isplatice nam se visestruko...
Smej se i obrazovaćeš mnogo ljudi...
Hamilkar

Postby Otac Makarije » 29 May 2011, 20:16

Cak i da Stanoje iz moralnih razloga digne ruke,nista to ne bi pomoglo da se rasciste neke stvari,oni bi lagano to opravdali i nasli drugu marionetu,nikakav problem to nije.Jedina nada nam je da zajedno sa Krletom pokusa da promeni stvari iznutra.Ako ima volju naravno.
A kad ode Tole , publika će da se vrati, oživeće srpski fudbal, Grobari su svi Hrvati !
Otac Makarije

Postby Sasa_Beli » 29 May 2011, 20:19

VUČKO_88 wrote:Станоје – Дупла круна, Лига шампиона, капа доле мајсторе, резултати су мерило и увек ће бити, сад се надам да ћеш на основу њих моћи да поставиш неке ултиматуме Ђури и екипи у фотељама.

Ђуро – Дај паре !

И за крај, моја браћа Гробари, највећи на свету, радујте се, славите али не дајте да вам испирају мозак, мислите својом главом, тежите бољем, критикујте конструктивно, будите реални, савршенство је тешко досећи али треба се потрудити доћи до истог.

Идемо бре на пету титулу! Памет у главу, довести добра појачања, направити компактан тим и надоградити се на овогодишњи успех.

:+1:

Bravo majstore. :cheers:
Sasa_Beli

Postby KKP » 29 May 2011, 20:44

Solidno je danas odigrao ovaj šareni sastav i drago mi je da smo pobedom završili sezonu. Tejgo gol i za kraj (verovatno i oproštaj) i Miljko, kakav gol! :) :clap: Brašanac odigrao solidno, Marković dobar, dobar... :D

Završena je uspešna sezona, oba domaća trofeja su naša, idemo dalje, novi napad na Evopu i duplu krunu! :jumpall:
KKP

Postby Nemanja 91 » 29 May 2011, 21:50

Titulu smo iscestitali jos u sredu,pa cu zato odmah na narednu sezonu.
Ja ne mogu da verujem kakvih ljudi ima? Jasno je da ce pritisak biti ogroman, muke velike...narocito ako budemo ponovo igrali Evropu do decembra,a cigani ne....ali da li je moguce da pojedinci vec dizu ruke od titule u sezoni 2011/2012!?
Kakvi god da su nam ljudi u upravi, kako god odrade prelazni rok, ubedjen sam da nisu toliko retardirani da prepuste tron bez borbe i ubedjen sam da ce odgovarati na pritiske kao i ove sezone!
Procitajte postove Alessandra,Vucka i Juniora, iz njih moze dosta toga da se nauci...
Nemanja 91

Postby Moebius » 29 May 2011, 23:08

kezman wrote:Kljuc svega obrni okreni drzi Sale Stanojevic i njegov stav oko svega ...

Kako to misliš?
Moebius

PreviousNext

Return to Fudbal