dosad su bez iste ostali besiktas, bursa, rendzers, aek...
ako se nastavi ovim tempom, jos cemo biti nosioci u cetvrtom kolu

"Lasta" digla ruke od Zvezde!
Samo dan nakon predsedničkih izbora u klubu, na kojima je pobedio jedini kandidat Vladan Lukić, najmlađi fudbaleri crveno-belih su poniženi od strane klupskog rukovodstva, koje ni nakon nekoliko sati uzaludnog čekanja “Lastinog” autobusa nije uspelo da im obezbedi put u Italiju na plaćeni turnir u Savonu.
Kako saznajemo, Zvezdinoj deci, rođenoj 1997. i 1998. godine, morali su roditelji da finansiraju odlazak u Italiju. I to kako - na dan utakmice, posle neprespavane noći i uzaludnog višečasovnog čekanja “Lastinog” autobusa da se pojavi pred stadionom. Prema rečima jednog od roditelja koji je želeo da ostane anoniman, deca su se okupila na mestu polaska u zakazano vreme, u utorak u 20.30, a pred stadionom su bila do jedan sat iza ponoći. Međutim, klub nije uspeo da im obezbedi novi autobus ni nakon što je “Lasta” odbila da pošalje svoje prevozno sredstvo.
- Tačno je da zbog duga prema „Lasti“ nismo dobili njihov autobus, ali nije istina da su roditelji finansirali put. Pa oni ne plaćaju ni članarinu za svoju decu. Klub je sutradan obezbedio autobus jednog drugog preduzeća - rečeno nam je na „Marakani“.
Generalni direktor “Laste” i jedan od potpredsednika Sportskog društva Crvena zvezda Velibor Sovrović objasnio je za “Alo!” zašto nije bilo prevoza za Zvezdine klince.
- Pre svega, želim da istaknem da iako sam član uprave SD Crvena zvezda, nemam pravo da to mešam sa funkcijom generalnog direktora “Laste”, koju obavljam. Dakle, čuo sam da autobus sa mladim igračima nije otišao u Italiju, ali to je posledica nemarnosti rukovodstva FK Crvene zvezde. Nisu izmirena stara dugovanja prema našoj kompaniji, koja su poprilična. U Zvezdi su uredno dobili i profakturu i račun, a pošto avansna uplata nije legla na naš račun, logično je da nema prevoza - objasnio je Sovrović.
Posle šest meseci medijske izolacije koju je sam izabrao, predsednik Crvene zvezde za MONDO govori o razlozima "ćutanja", svađi sa Adžićem, odnosu s Vesićem, a imao je i poruku za "one" koji ga osporavaju: "Sada sam tu zbog vas..."
Zlaja wrote:Jel istina da je broj 12 povucen iz upotrebe zbog navijaca?
Burke wrote:Ценим да би и Делије биле против тога...
Nebojsa wrote:http://www.crvenazvezdafk.com/delijama- ... -video.htm
Nisu oni protiv toga, stavise...
Vladan Lukić srpski vitez!
06. jun 2012. 13:55 > 14:04
Organizacija SVEBOR izabrala čelnika FK Crvena zvezda za svog počasnog predsednika!? "Zadužio je Srbiju i srpski narod", kažu predstavnici SVEBOR-a.
Vodeći ljudi Srpske veštine borenja (SVEBOR) došli su u Ljutice Bogdana da predsedniku FK Crvena zvezda uruče specijalno priznanje i da mu saopšte da je izabran za počasnog predsednika te organizacije.
Priznanje - takozvana gramata - uručena mu je "za zasluge u borbi za slavu srpskog sporta", obrazložili su predstavnici SVEBOR-a, a preneto na sajtu Zvezde.
"Veoma sam počastvovan, pre svega kao veliki tradicionalista. Svestan sam da idemo u korak sa Evropom i svetom, ali smatram da bismo izgubili težinu ako bismo zaboravili kako smo nastali kao klub, šta je to činilo Crvenu zvezdu kao veliki klub, što je svakako čini i danas. Ovo što vi radite ima dosta sličnosti sa nama, tako da imamo dosta toga zajedničkog", izjavio je Lukić.
Vitez SVEBOR-a Zoran Anđić je istakao da je Lukić veliki sportista, a pre svega veliki čovek.
"Došli smo da predamo naše najviše priznanje Vladanu Lukiću, velikom sportisti i pre svega čoveku, koji se jedini od naših sportista vratio u domovinu da je brani za vreme NATO bombardovanja. Zato smo ga i izabrali za nešeg počasnog predsednika, zbog svih njegovih velikih zasluga za naš narod, Srbiju i naravno Crvenu zvezdu, jedan od stubova srpstva", rekao je Anđić
Pored gramate, predstavnici SVEBOR-a su Lukiću uručili i "Bukvicu", svojevrsnu naslednu člansku kartu sa jasnim porukama o poštovanju svoje zemlje i moralnih načela, kao i knjigu o misiji i aktivnostima SVEBOR-a.
(MONDO)
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 0 guests