by Monogamija » 25 Apr 2025, 11:09
Mi moramo ozbiljnu rekonstrukciju da napravimo. Golman podhitno, Glazer je trenutno na nivou golmana koji može da brani u nekom FAP - u ili Slovanu, znači na granici PLS i Srpskih liga. Njega je povreda unazadila, a plus je i psihički u kurcu. Odbrana nam od odlaska Dragovića liči na sramotu, prodefilovalo je 5-6 igrača na dve pozicije štopera i došli smo u situaciju da imamo, na svu sreću, napad koji može da daa više nego što ovi nazad prime. Rodić je pokazao da mu je ovo oproštajna sezona, da je pametan da ode u penziju i posveti se privatnom biznisu, jer on dečko diše na škrge. Od odbrane, trenutno može samo Seol da nešto uradi, ovo ostalo žali bože. Anan je još zelen, ne možemo sa njim u borbu za Evropu. Vezni red, samo nadogradnja kvalitetom na postojeće i uzeti neke pare za Maksimovića jer njemu glava trenutno nije na zemlji i otuda ne tako dobre igre, a Kataia polako ispratiti u penziju, šteta što ga problemi sa zdravljem nisu zaobišli jer bi imali ozbiljnu mašinu u vezi. Napad, kako stoje stvari izvesno je da ćemo Šerifa prodati jer je i njemu dosta ove lige, a i trebalo bi da i mi uzmemo neke pare. Duarte, mislim da bi trebalo da ga ostavimo, jer tu ima kvaliteta i može dosta toga da da, nekako ga doživljavam kao unapređenog Falčinelija. Silas, Milson pa pa.
Ukratko, potrebna nam je dobra i pre svega PAMETNA rekonstrukcija ekipe.
Borjan - Stojković, Degenek, Savić, Rodić - Jovančić, Krstičić - Srnić, Ben, Marin - Pavkov
06.11.2018. Crvena Zvezda 2 - 0 Liverpul
SINIŠA MIHAJLOVIĆ 20.02.1969.-16.12.2022. Večna ti slava ljudino!