Old school wrote:Ala mi idu na k..... ovi domaći igrači na steroidima i histerična publika kao da je na rodeu a ne tenisu.
Bolkonski wrote:Old school wrote:Ala mi idu na k..... ovi domaći igrači na steroidima i histerična publika kao da je na rodeu a ne tenisu.
Sve je do perspektive gledanja na stvari.
Vrlo je zanimljivo kako bi stavovi istih ljudi prema istim pojavama bili potpuno različiti kad bi se promenili perspektiva, kontekst i okolnosti.
Na primer, da se Novak Djoković zove Luis Džejms, a da je potpuno identičnog izgleda, načina ponašanja, gestova, stila i kvaliteta igre, dok Srbija ima tenisera u top 10 koji baš sa njim vodi česte dvoboje, taj isti čovek bi u očima istih ljudi koji ga sakralizuju kao Novaka Djokovića, kao Luis Džejms bio najomraženija sportska ličnost, i sve ono čemu se danas dive, isti ljudi bi omalovažavali, vredjali i mrzeli.
Sa druge strane, da se Rodžer Federer zove Rodoslav Folić i da je iz Požarevca, a ne iz Bazela, on bi sa istim ovakvim osobinama, načinom ponašanja i gestovima, u očima istih ljudi koji ga ne podnose i koji ga vredjaju sa aspekta ponašanja, bio omiljena i slavljena ličnost iz istih razloga zbog kojih ga u ovim okolnostima vredjaju i poništavaju.
Slično je i u ovom postu.
Da je Srbija Open Masters, vladalo bi podsticanje, fascinacija i isticanje istog onog što se iz trenutne perspektive Rima i Sonega osporava i izaziva rezignaciju.
Milutinov Tata wrote:Pade Cicipas treci put na sljaci, svaki put je sve teze, ali ovo danas je velika pobeda koja mu sigurno podize samopouzdanje. Sta dalje, nisam pametan. Steta sto ne igra protiv Rubljova, da ga “ispipa” u mecu koji moze izgubiti. Ovako ne ide da opet gubi od Sonega, i to na sljaci sada, ali mi se ne svidja ni da igra sa Nadalom sutra, 1-9 u poslednja 4 meca na sljaci i razbijanje u poslednja dva ne daju puno optimizma. Jos i klasika, dva meca u subotu ili dva vecernja u zavrsnici, a Nadal odmoran i naostren.
dacolik wrote:Sad ide potrebni boost samopouzdanja za Nadala pred RG.
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot], Claude [Bot] and 0 guests