Board index Arhiva Tenis

Zavrsnica mastersa u Indijan Velsu 2011

Re: Zavrsnica mastersa u Indijan Velsu

Postby irriducibili » 22 Mar 2011, 00:05

@ jedaj

Dragi druze, zadovoljstvo je citati tvoje analize tehnike i pravilnih udaraca, ali mislim da to ovde nije tema. Ne govorimo ko najlepse, ili tehnicki najsavrsenije, udara lopticu, vec ko to radi najbolje. A za to je ATP lista jedini merodavan kriterijum, a na njoj je vise nego jasno ko je najbolji

Isto vazi i za to, ko je teniski umetnik, a ko siledzija. Kad i ako jednoga dana, Marej bude bolji od pomenutih siledzija, to cu i uvaziti. Do tada mi je u istoj ravni sa njima

Sacekacemo nasu dragu koleginicu vicharhcp da otvori temu o Nadalu, pa cemo do mile volje analizirati njegovu igru..
irriducibili

Postby jedaj » 22 Mar 2011, 00:10

irriducibili wrote:@ jedaj

Dragi druze, zadovoljstvo je citati tvoje analize tehnike i pravilnih udaraca, ali mislim da to ovde nije tema. Ne govorimo ko najlepse, ili tehnicki najsavrsenije, udara lopticu, vec ko to radi najbolje. A za to je ATP lista jedini merodavan kriterijum, a na njoj je vise nego jasno ko je najbolji

Isto vazi i za to, ko je teniski umetnik, a ko siledzija. Kad i ako jednoga dana, Marej bude bolji od pomenutih siledzija, to cu i uvaziti. Do tada mi je u istoj ravni sa njima

Sacekacemo nasu dragu koleginicu vicharhcp da otvori temu o Nadalu, pa cemo do mile volje analizirati njegovu igru

Postujem i slazem se druze da Rafa to radi najbolje,ali ja cesto kada vidim Rafu na terenu odmah prebacim na neku relaksirajucu
Hrvatsku seriju i odmorim mozak :lol: .
jedaj

Postby Monsieur Poirot » 22 Mar 2011, 02:24

jedaj wrote:
Postujem i slazem se druze da Rafa to radi najbolje,ali ja cesto kada vidim Rafu na terenu odmah prebacim na neku relaksirajucu
Hrvatsku seriju i odmorim mozak :lol: .

Kako onda imas strpljenja da pises ovolike elaborate o njemu? :D

Salim se malo, lepo si sve to izlozio, vidi se da je iz strucnog ugla, a opet dovoljno jasno nama obicnim ljubiteljima tenisa. Ja se u globalu slazem sa tvojim gledistima, ali kao sto cemo se svi sloziti, rezultati su jedino merilo.. Ni mom oku njegova igra nije bas prijemciva, zato sam ranije dok je jos bio ranjiv na betonu najvise uzivao u Novakovim ubedljivim pobedama u Sinsinatiju npr. ili kada ga je Nalbandijan pobedjivao krajem 2007.
"If anyone could've drunk the poison cocktail, it could've been me..

H.P. "And there is a possibility even more terrible, mademoiselle.. IT COULD'VE BEEN ME...
Monsieur Poirot

Previous

Return to Tenis