Board index Arhiva Tenis

Australian Open 2014

Pobednici turnira ce biti:

Rafael Nadal
5
6%
Novak Djokovic
36
42%
Endi Mari
1
1%
Rodzer Federer
3
4%
Huan Martin Del Potro
2
2%
Desice se senzacija, niko od navedenih
4
5%
Serena Vilijams
18
21%
Viktorija Azarenka
3
4%
Marija Sarapova
6
7%
Neka od nasih teniserki
7
8%

Total votes : 85

Re: Australian Open 2014

Postby novi jevrem » 26 Jan 2014, 12:15

Delester wrote:ma jasno je bilo da rafa ovo ne moze dobiti, kakav fol ljudi
dobio je on neki blokator, ali sten igra ne celom turniru odlicno, nije to dovoljno dobro za njega bilo
da je novak nastavio da igra na ao kao u pripremnom periodu, prosetao bi se do titule, sad neka se za dupe ujede

Srce hoce, a dupe klokoce ............. :roll: e moj Nole ............
novi jevrem

Postby Delester » 26 Jan 2014, 12:15

pa neka cisti
samo se ja plasim da njega vec neko vreme nesto zabole za manicne rezultate kao davne 2011
nekako se pretvorio u cistog dobrotvora
mislim, divim mu se do imbecilnosti, ali za tenis je nekako malo materijala ostalo u smislu raspolozivih kapaciteta
.......................................................................................
http://www.pic4ever.com/images/snapoutofit.gif
Delester

Postby M.S. » 26 Jan 2014, 12:17

baš mi je drago za Vavrinku, moj guilty pleasure igrač. nisam očekivala da dobije ni povređenog ni nepovređenog (ako takav postoji) Nadala. a te gluposti da on ne bi mogao dobiti zdravog RN-a, mislim...reč je o igraču koji je po kvalitetu igre takav da može dobiti sve iz trojca, ne na redovnoj bazi, ali sasvim legitimno, da mu se mozak nije razvijao brzinom kornjačinog hoda.

samo je žalosno da ovaj sa druge strane ne može da ne baci senku ni na čiji trijumf, mislim da se na prste mogu nabrojati finala koja je dobio ili izgubio zdrav. ako ne može Novak da spasi Roodžera, može Vava. vamos.
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.
M.S.

Postby Remy Bonjasky » 26 Jan 2014, 12:19

Mnogo toga bih dao da sam gledao finale Wawrinka i na primer Del Potro,moj povredjeni Rafa je unistio finale :colera:
O Partizane, grmi pesma sad sa južne strane, oo... Ne daj da stane, jebi, gazi, kurvu, dok ne svane, oo...

KUMANOVO JE SRBIJA!
Remy Bonjasky

Postby Statista » 26 Jan 2014, 12:20

O čemu pričate kako vas nije sramota da glorifikujete Nadala i ovo smrdljivo, kokošarsko ponašanje.

Ok, povredio se to svakom može da se desi, ali šefe ili igraš ili ne igraš. Vuče se po terenu ko prebijena mačka, prebacuje balone, servira ko moja baba, pravi grimase da svi vide koliko pati i kakve bolove trpi.

Najnormalnija reakcija svakog protivnika je da malo povuče ručnu, da spusti tempo i ne iživljava se nad ranjenim protivnikom. Da je nastavio da ga delje punom snagom svi bi rekli vidi ga kakav smrad, na ranjenog lava i zec diže onu stvar i sl. Pitam vas ko bi od vas igrao punom snagom protiv povređenog protivnika.

I šta se dešava, Nadal to perfidno koristi da se na kvarno vraća u meč, znači kao ne mogu da igram a ovamo gledam da mi se protivnik ohladi da poremeti ritam i da ga uhvatim na kvarno. Vrlo sportski, nema šta.

Naravoučenije, kad ga sledeći put neko zatekne povređenog (bilo koga ne samo RN, već i Novaka) bez pardona zapni još jače i dotuci ga odmah sa nulom, pa nek posle razmišlja zašto nije predao. Ovako pustiš ga da izgubi dostojanstveno a on te hvata na kvarno,

Švajcarce ne podnosim, obojicu, ali čovek je dobio prvog i drugog i dobio GS.
OSVOJILI SMO SVEEEEEEEEEE
Statista

Postby Delester » 26 Jan 2014, 12:20

ma jasta, rafa bar ima alibi da je poklekao povredjen, a sta novak ima, osim saznanja da je opet ucestvovao u nekom rekordu
posle 20 godina je neko dobio prva 2 nosioca na slemu, i naravno da je jedan morao biti novak
.......................................................................................
Delester

Postby novi jevrem » 26 Jan 2014, 12:21

Bravo Stan, uspeo si da pobedis svoje demone i da koliko-toliko sredis psihu, to je bilo neophodno za ovako veliku pobedu. Na pocetku meca herojska borba, onda ono potpuno nekorektno razbijanje ritma sa napustanjem terena od strane protivnika, pa si u jednom trenutku zalicio na metnalnog patuljka, ali si na kraju ipak smogao snage da trijumfujes.

Poruka za Noleta " postupaj tako da maksima tvoje volje bude univerzalna "
novi jevrem

Postby Remy Bonjasky » 26 Jan 2014, 12:29

@Statista

Nadal nije hteo da preda ovaj mec i da upropasti prvi GS Wawrinki.Nadal nije dobio 3 set,vec je Wawrinka izgubio,a ti o teoriju zavere nemoj da nam pricas.
Vavrinka bas nahvalio Rafu,sto je za svaki respect :blue:
O Partizane, grmi pesma sad sa južne strane, oo... Ne daj da stane, jebi, gazi, kurvu, dok ne svane, oo...

KUMANOVO JE SRBIJA!
Remy Bonjasky

Postby Delester » 26 Jan 2014, 12:30

cinjenicno malo licemerno, kad je vec onoliko penio za medical
inace se slazem, rafael danas nije imao sanse
Delester

Postby novi jevrem » 26 Jan 2014, 12:33

Volfram Vavrinka svetli od ponosa, a Janko se opasno priblizio Viktoru na listi ............... :roll:
novi jevrem

Postby House » 26 Jan 2014, 12:35

@statistia

Pa normalno to je profesionalni sport....i iako mozes da ga pobedis 6-0 6-0..ti ides da ga pobedis....mislis da bi ga Nadal stedeo. ...da je obrnuta situacija..ili npr Novak...ne bi ..nego bi isao da ga razvali(bez obzira sto su oni prijatelji).....tako se uteruje strah sledeci pta kad izadjes na teren imas u podsvesti da te neko razvalio....

Ali naravno da mu cestitam.....svaka cast...
Da je rekao ‘kroz zid!’, išli bi kroz zid, zajedno sa svom braćom na terenu!!- LOVERNJ <3
House

Postby Delester » 26 Jan 2014, 12:37

a ne, novak ne bi razvalio, novak bi bio blag
Delester

Postby VMJunior » 26 Jan 2014, 12:40

Cestitke Vavrinki, potpuno zasluzena titula, prva u karijeri. Svaka cast.
VMJunior

Postby cecans » 26 Jan 2014, 12:44

Delester wrote:a ne, novak ne bi razvalio, novak bi bio blag

i dopustio mu da se vrati u dva seta, pa bi se klali u petom :D
cecans

Postby Nowitzki.ct » 26 Jan 2014, 12:53

Veliki Stanislas Vavrinka !

Neću reći da sam vjerovao, kad nisam, ali ću reći da mi je drago kao da je Rodžer osvojio. Apsolutno zasluženo, i iznad svega dominantno. Ako meč nakon "povrede" nije bio relevantan u ocjeni igre, onda je ono prije bila teniska simfonija, i nefer je i nesportski ponašati se kako se Nadal ponašao, ili kako se Marej ponašao u 1/4 finalu. Ništa viteško nema u tome da se prenemaganjem i grimasama šalje poruka protivniku "eto dobijaš me samo zato što sam povrijeđen", a 2 seta ga je Sten izuvao iz patika. Ako igraš - igraj, ako ne možeš - predaj, nije sramota, ali mani se predstave.

Vavrinka je osvojio turnir izbačivši 2 prva nosioca, igrao je fantastičan tenis, servirao sjajno, bekend udarao maestralno i po meni je pravo osvježenje na teniskoj sceni, premda je on tu već dugo. Podići ovako nivo igre u 28. godini je za svaki respekt i samo pokoazatelj, da neki sportisti jednostavno kasnije sazrijevaju. Demantovao je i harpera s kojim sam imao debatu tokom prošle Australije i Vavrinkinih mogućnosti :D

Samprasu treba da bude drago zbog ishoda, stvarno kad se sjetim njegovih igara, pa sad da ovaj treba da ga sustigne po broju GS titula, a realno nije mu dostojan ni patike čistiti. Tako da čestitke i Pistol Pitu :D

Svim Novosađanima koji su kukali zbog Đokovića, evo valjane satisfakcije. Ipak će imati priliku da vide GS šampiona, nadam se da će tribine SPENSA biti pune.
Black and white till the end of days, Gravediggers for all your prayers, Partizan reign to last for aeons.
Nowitzki.ct

PreviousNext

Return to Tenis