Board index Arhiva Tenis

Vimbldon 2019

Koji ce biti ishod finalnog meca:

Poll ended at 14 Jul 2019, 14:18

Djokovic u 3 seta
3
21%
Djokovic u 4 seta
7
50%
Djokovic u 5 setova
1
7%
Federer u 3 seta
0
No votes
Federer u 4 seta
3
21%
Federer u 5 setova
0
No votes

Total votes : 14

Re: Vimbldon 2019

Postby Jon_Bones » 14 Jul 2019, 20:53

Raoul Duke wrote:

:blue:
Jon_Bones

Postby Statista » 14 Jul 2019, 20:55

Gde su statističari dežurni da nam potvrde kada Nolo uzima GOAT titulu :biggrin:

Ako dobro sabiram
- Nolo će biti prvi na listi sve do sledećeg Londona, pod uslovom da ne pogubi baš sve a Nadal baš sve uzme, odnosno ako Nolo uzme USA zacementirao se na mestu broj 1 do sledećeg Londona. To će ga dovesti na večitoj rang listi ispred Federera po broju nedelja.

- Ostaju još "samo" titule na GS. Teorijski, da uzme sve, tačno za godinu dana postaje GOAT po svim parametrima. Ako i nešto omaši, recimo RG, onda može u USA do 20-te.

Skromnost mi je bila oduvek vrlina, ali budimo realni, sve je u njegovim rukama, USA i Australija su njegovi tereni a na RG i W uvek može bar jedan da padne.
OSVOJILI SMO SVEEEEEEEEEE
Statista

Postby Lakerit » 14 Jul 2019, 20:55

Baxter Stockman wrote:
Evo gema gde je spasao 2 meč lopte.
Muk ove gospode koja je konstantno upadala u kadar kameri :dance3:

Иначе на тих 40-15 је Новак одиграо онако како може најбоље.
30-40 одлично враћање сервиса
40-40 сјајан пролаз на мрежи, мада лош излазак на мрежу Федерера јер је послао лопту по средини.
Предност сјајан форхенд.
Last edited by Lakerit on 14 Jul 2019, 20:55, edited 1 time in total.
Lakerit

Postby Raoul Duke » 14 Jul 2019, 20:55

Ништа :srce: за господу.
Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу.
Raoul Duke

Postby Raoul Duke » 14 Jul 2019, 20:57

Statista wrote:Gde su statističari dežurni da nam potvrde kada Nolo uzima GOAT titulu :biggrin:

Ako dobro sabiram
- Nolo će biti prvi na listi sve do sledećeg Londona, pod uslovom da ne pogubi baš sve a Nadal baš sve uzme, odnosno ako Nolo uzme USA zacementirao se na mestu broj 1 do sledećeg Londona. To će ga dovesti na večitoj rang listi ispred Federera po broju nedelja.

- Ostaju još "samo" titule na GS. Teorijski, da uzme sve, tačno za godinu dana postaje GOAT po svim parametrima. Ako i nešto omaši, recimo RG, onda može u USA do 20-te.

Skromnost mi je bila oduvek vrlina, ali budimo realni, sve je u njegovim rukama, USA i Australija su njegovi tereni a na RG i W uvek može bar jedan da padne.

У овој констелацији снага не треба заборавити на Рафин један гарантовани РГ годишње.
Raoul Duke

Postby fabricio » 14 Jul 2019, 21:02

Mislim da je samo pitanje koliki je rok trajanja Djokovicu, ako uz ovu, izgura jos dve sezone na nivou spremnosti kao proteklih godinu dana, budimo realni, iskukace jos 4-5 slema zasigurno.

Inace, gledam po tviteru neko kukanje kako je Rodzer i dalje GOAT :lollol: ok, jeste, ja prvi kazem, ali sto se vise koprcaju da to ponavljaju, to je znak da je Rodja ugrozeniji. Smeh.
A sta ti radis kada ne poklanjas jogurte?
fabricio

Postby Statista » 14 Jul 2019, 21:03

Raoul Duke wrote:
Statista wrote:Gde su statističari dežurni da nam potvrde kada Nolo uzima GOAT titulu :biggrin:

Ako dobro sabiram

У овој констелацији снага не треба заборавити на Рафин један гарантовани РГ годишње.

Potpuno se slažem, čovek ima 18 GS ali ga kolje broj nedelja na prvom mestu a to je mnogo ozbiljan parametar i bojim se da više nema ni teoriju da ga stigne (osim u nekom ludilu da sad krene da osvaje sve živo i ne stane 2 godine u šta iskreno ne verujem)

Nolo da ne uzme ni jedan GS pa vrlo verovatno stiže Federera sa brojem nedelja iduće godine u ovo vreme.

Gledam
https://www.ultimatetennisstatistics.com/goatList

Ne znam koliko je zvanično ovo sa poenima ali mi je vrlo realistično i objektivno.

I da, moraće Nolo i zlato na OI da pokupi, čisto da ne bude da to nema :laugh:
Statista

Postby Raoul Duke » 14 Jul 2019, 21:03

fabricio wrote:Mislim da je samo pitanje koliki je rok trajanja Djokovicu, ako uz ovu, izgura jos dve sezone na nivou spremnosti kao proteklih godinu dana, budimo realni, iskukace jos 4-5 slema zasigurno.

Inace, gledam po tviteru neko kukanje kako je Rodzer i dalje GOAT :lollol: ok, jeste, ja prvi kazem, ali sto se vise koprcaju da to ponavljaju, to je znak da je Rodja ugrozeniji. Smeh.

Мислим да Новак може да има једино психолошке, односно проблеме са мотивацијом. Што се тела тиче, без проблема ће гурати докле хоће.
Raoul Duke

Postby Statista » 14 Jul 2019, 21:05

fabricio wrote:Mislim da je samo pitanje koliki je rok trajanja Djokovicu, ako uz ovu, izgura jos dve sezone na nivou spremnosti kao proteklih godinu dana, budimo realni, iskukace jos 4-5 slema zasigurno.

Sasvim realno je da jeste RF GOAT u ovom trenutku ali dva ključna parametra, broj nedelja kao No.1 i broj GS mogu da padnu već za godinu dana iako deluje da ima veliku prednost. Upravo sabiram kako broj nedelja gotovo izvesno pada u leto 2020-te
Statista

Postby Statista » 14 Jul 2019, 21:08

Raoul Duke wrote:

Мислим да Новак може да има једино психолошке, односно проблеме са мотивацијом. Што се тела тиче, без проблема ће гурати докле хоће.

Da je ovo izgubio verujem da bi mu se poljuljala vera da može da stigne RF, uostalom razlika bi se dodatno povećala.

Ovako, vidim ga da je žedan krvi i da će da ih gazi kao Rus Nemca 1944.- 45. Taman do Berlina, nema stajanja
Statista

Postby fabricio » 14 Jul 2019, 21:08

Pa treba da bude prvi do vimbldona sledece godine da stigne Rodzera.

Ma najveci je, ali to nije bio predmet komentarisanja do nedavno, od kako se ovaj nas povampirio, samo se to trpa u usta sto vise...

U psihologiji coveka je da se tako ponasa kad oseti da je pravo koje brani ugrozeno.
fabricio

Postby fabricio » 14 Jul 2019, 21:09

Raoul Duke wrote:

Pred finale je rekao nesto sto nikad nije.

Nesto u fazonu "zelim da budem historical n.1 i jako sam blizu toga"

Nece mu manjakati dok ne makne Rodzera. Nadam se.
fabricio

Postby Sir Oliver » 14 Jul 2019, 21:12

Najvece iznenadjenje za mene u ovom mecu je broj Federerovih poena osvojen kick-servom na drugi servis na Novakov backhand. Novak je imao mnogo problema sa tom rotacijom. To mu je dalo samopouzdanje i za prvi servis, a Novaku dodatan pritisak. Bez serve, bez reterna, protiv Federera, koji je citav mec odigrao na najvisem nivou i protiv krvozedne publike - Nole je verovatno sebi sve vreme ponavljao: "samo da se dogegam do tie-brake-a", a kada je stigao tamo, rekao je sebi: "E, sad cu ti ga zavuci do balcaka..."

Sta bi tek bilo da je Novak odigrao kako moze...
"SPORT POSTOJI DA BI PRAVDA POBEDJIVALA"
Sir Oliver

Postby Lakerit » 14 Jul 2019, 21:15

Sir Oliver wrote:Najvece iznenadjenje za mene u ovom mecu je broj Federerovih poena osvojen kick-servom na drugi servis na Novakov backhand. Novak je imao mnogo problema sa tom rotacijom. To mu je dalo samopouzdanje i za prvi servis, a Novaku dodatan pritisak. Bez serve, bez reterna, protiv Federera, koji je citav mec odigrao na najvisem nivou i protiv krvozedne publike - Nole je verovatno sebi sve vreme ponavljao: "samo da se dogegam do tie-brake-a", a kada je stigao tamo, rekao je sebi: "E, sad cu ti ga zavuci do balcaka..."

Тачно тако. Баш доста прокоцканих других сервиса што није карактеристика Ђоковића.
Уопште гледано није много нападао из бх иако је доста пласирао у Федеререов бх који је добро враћао слајсом.
Такође је било добро Федерерове враћање сервиса блоком који успори лопту и оде дубоко код Новака.
Lakerit

Postby Raoul Duke » 14 Jul 2019, 21:17

Sir Oliver wrote:Najvece iznenadjenje za mene u ovom mecu je broj Federerovih poena osvojen kick-servom na drugi servis na Novakov backhand. Novak je imao mnogo problema sa tom rotacijom. To mu je dalo samopouzdanje i za prvi servis, a Novaku dodatan pritisak. Bez serve, bez reterna, protiv Federera, koji je citav mec odigrao na najvisem nivou i protiv krvozedne publike - Nole je verovatno sebi sve vreme ponavljao: "samo da se dogegam do tie-brake-a", a kada je stigao tamo, rekao je sebi: "E, sad cu ti ga zavuci do balcaka..."

Чак је негде у првој половини петог сета и питао судију у столици када се оно игра тај-брејк по новим правилима :laugh:
Raoul Duke

PreviousNext

Return to Tenis