vicharhcp wrote:ps Ja sam sigurna da Nole osvaja W. On je jedini teniser koji je u ovom trenutku bolji od Rafe i jedini koji moze da ga pobedi na ovako vaznom turniru. Uh, sto volim to sto volim bas njih dvojicu
vicharhcp wrote:vicharhcp wrote:ps Ja sam sigurna da Nole osvaja W. On je jedini teniser koji je u ovom trenutku bolji od Rafe i jedini koji moze da ga pobedi na ovako vaznom turniru. Uh, sto volim to sto volim bas njih dvojicu
Morala sam da samokvotujem deo mog posta od petka.
BRAVO NOLE!!!!!!!!!!
Bila sam 100% sigurna da Nole osvaja W - cak i posle 6-1 u trecem setu, cak i posle vracenog brejka u cetvrtom. Jednostavno, Nole je u ovom trenutku bolji od Rafe i ja ni jedne sekunde, od kako smo saznali finaliste, nisam pomislila da Nole nece osvojiti turnir. Poredak na ATP listi to i pokazuje! Nole je najbolji na svetu, a Rafa je odmah iza njega.
Nole, osim sto je najbolji teniser na svetu, je i lud ko struja! Crkla sam od smeha kada je pojeo travu na kraju meca!Kakav car!
I na kraju, Rafina konferencija! Svaka cast! Videlo se da mu je poraz tesko pao, ali je konferenciju odradio sjajno (cak je uspeo i da se nasmeje). Ono sto za mene pravi mnogo veliku razliku izmedju Nadala i Federera su i izjave posle poraza. Na pitanje zasto je danas pobedio Nole, Rafa je odgovorio "Zato sto je bolji"
! Federer bi odgovorio "Zato sto ja nisam dobro igrao"! Treba biti velik i posle poraza i priznati da je neko jednostavno bolji od vas!
jedaj wrote:Veliki Fed ima pravo da kaze da kada izgubi,da je izgubio
zbog toga sto mozda nije odigrao trenutno svoj najbolji tenis
irriducibili wrote:Veliki teniser, ali mali covek...![]()
Nikada, ali nikada do sada se nije desilo, da je od Novaka izgubio zato sto je ovaj igrao dobro, bio bolji. Nadobudni egocentrik, koji je umislio da se svet vrti oko njega. Slucajno, Nadal nije takav, cestita boljem na prikazanoj igri, a ne trazi opravdanja u svom losem danu. Isto tako slucajno, taj isti Nadal ga dere gde stigne, da ne kazem da mu je povremeno i suze brisao. Te mi nije jasno, zasto bi Federer imao pravo na odsustvo stila i vaspitanja?
Users browsing this forum: Amazon [Bot], Claude [Bot], Compatible [Bot] and 0 guests