Board index Arhiva Tenis

VIMBLDON 2011

Re: VIMBLDON 2011

Postby M.S. » 03 Jul 2011, 19:00

Samo kratko da kažem za sada: bravo i hvala Nole. Ovo je moja lična (mala i izvrnuta) verzija kosmičke ravnoteže (by delgado).
Najbolji je režim za sve ljude. Najgori su ljudi za sve režime.
M.S.

Postby Niko123 » 03 Jul 2011, 19:03

Teniski svet je dobio novo rivalstvo...Svaka cast Nadalu na izjavi...
Niko123

Postby ciao » 03 Jul 2011, 19:05

M Tata cestitke i tebi za otvaranje teme :jupi: :hathello:
a da pocnes uskoro da razmisljas o USO :jupi: :jupi: :jupi:
ciao

Postby Sony » 03 Jul 2011, 19:31

Evo i mene. Ne znam odakle da pocne, sta da napisem...a da ne zvuci otrcano, nesto vec standardno..a opet sta god da napisem, osjecacu da nisam sve napisao.

Novace, ponosu nas!!!!! Hvala na ovoj tituli, na svemu do sada, na svim titulama, uzornom ponasanju, na tome sto nas cinis ponosnim Srbima u ovim teskim vremenima.

Hvala na mogucnosti da na svim ovim velikim turnirima gledamo i navijamo za naseg covjeka. Naseg, a tako mocnog, fizicki i mentalno impresivnog tenisera. Ti si nasa legenda, zauvijek si ispisan u istoriji svjetskog tenisa. U srpskom tenisu si odavno mit i legenda, neko o kome ce se pricati vijekovima.

Nole, sampionu, care, osvajacu Vimbldona, i svih ostalih velikih i malih turnira....H.V.A.L.A Z.A.S.V.E
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby vicharhcp » 03 Jul 2011, 19:36

vicharhcp wrote:ps Ja sam sigurna da Nole osvaja W. On je jedini teniser koji je u ovom trenutku bolji od Rafe i jedini koji moze da ga pobedi na ovako vaznom turniru. Uh, sto volim to sto volim bas njih dvojicu :)

Morala sam da samokvotujem deo mog posta od petka.
BRAVO NOLE!!!!!!!!!!
Bila sam 100% sigurna da Nole osvaja W - cak i posle 6-1 u trecem setu, cak i posle vracenog brejka u cetvrtom. Jednostavno, Nole je u ovom trenutku bolji od Rafe i ja ni jedne sekunde, od kako smo saznali finaliste, nisam pomislila da Nole nece osvojiti turnir. Poredak na ATP listi to i pokazuje! Nole je najbolji na svetu, a Rafa je odmah iza njega.
Nole, osim sto je najbolji teniser na svetu, je i lud ko struja! Crkla sam od smeha kada je pojeo travu na kraju meca! :lollol: Kakav car!

I na kraju, Rafina konferencija :thumbup: ! Svaka cast! Videlo se da mu je poraz tesko pao, ali je konferenciju odradio sjajno (cak je uspeo i da se nasmeje). Ono sto za mene pravi mnogo veliku razliku izmedju Nadala i Federera su i izjave posle poraza. Na pitanje zasto je danas pobedio Nole, Rafa je odgovorio "Zato sto je bolji" :thumbup: ! Federer bi odgovorio "Zato sto ja nisam dobro igrao"! Treba biti velik i posle poraza i priznati da je neko jednostavno bolji od vas!
"Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan!" Duško Radović
SVE PROLAZI - PARTIZAN OSTAJE
Image :inlove:
They can take my last ticket at Hala Pionir.
vicharhcp

Postby Gama » 03 Jul 2011, 19:40

Kako mi je drago zbog ovog decaka, neopisivo.
:blue: :blue: :bliss: :bliss: :mj: :mj:
Posle RG je stavljen na veliko iskusenje i izborio se. Izgleda da mu je bilo sudjeno da na najvoljenijem turniru ostvari dva sna. Jezivo dobro. Da se nista ne prepusti slucaju - 4 plavuse u polufinalu. Za svaki slucaj :biggrin:.
Ali kako ovo dete, sto kaze Visko, brzo uci na svojim greskama, neverovatno. Mislim da mu je i stav Kvitove i njena hladnokrvnost dosta pomogla. Nije smeo da bude preplavljen emocijama kao u polufinalu.
Ma pametno nam ovo dete, nema sta.

BRAVO JUNACINO!!! Uzivaj, zasluzio si sve ovo kao niko.
Image
Gama

Postby alcesta » 03 Jul 2011, 19:53

Sve pohvale koje mogu da smislim ne bi bile dovoljne. Onaj tenis u drugom setu je bio takav da sam gledala u ekran otvorenih usta, nisam u životu tako nešto videla niti sam mislila da iko to može da odigra :blue:
Rafa je uradio sve što je mogao. Nisam imala dileme od 2. seta da će Novak dobiti ako ne padne psihički. Najviše sam se bojala zato što je prvo finale W i da mu taj pritisak ne bude pretežak. Ali on je po ko zna koji put dokazao kakav je šampion i koliko zaslužuje i to prvo mesto i ispunjenje sna i sve što mu se dešava.
Rafa je neviđeni car i konferencija za štampu me podsetila još jednom zašto ga volim :inlove:

I na kraju i milion :blue: za Jelenu Genčić. Ne znam kome se od njih dvoje više divim trenutno.
Ostvario si sve snove, mali. Sad igraj za svoju dušu ili nemoj više da uzmeš reket u ruke. Od ovoga ne može bolje, što rekoše na reklami za finale.

Edit: e da, da vidimo sutra snimke kupanja u fontani, moliću :triprsta:
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby Starsica » 03 Jul 2011, 20:07

Nemam ja sta tu da sublimiram, sve ste rekli.
Bravo dechache, nebo je granica.
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

Postby vanjabarsa » 03 Jul 2011, 20:10

dokopala sam se racunara posle transa, BRAVO NOVACE, VERUJEM DA JE OVO POCETAK NJEGOVE DOMINACIJE .

NEKA GA ZDRAVLJE SLUZI I NEKA HARA JOS DUGO U TENISKOM SVETU.

HVALA MU ZA NEOPISIVU RADOST I SRECU .
vanjabarsa

Postby jedaj » 03 Jul 2011, 20:19

vicharhcp wrote:
vicharhcp wrote:ps Ja sam sigurna da Nole osvaja W. On je jedini teniser koji je u ovom trenutku bolji od Rafe i jedini koji moze da ga pobedi na ovako vaznom turniru. Uh, sto volim to sto volim bas njih dvojicu :)

Morala sam da samokvotujem deo mog posta od petka.
BRAVO NOLE!!!!!!!!!!
Bila sam 100% sigurna da Nole osvaja W - cak i posle 6-1 u trecem setu, cak i posle vracenog brejka u cetvrtom. Jednostavno, Nole je u ovom trenutku bolji od Rafe i ja ni jedne sekunde, od kako smo saznali finaliste, nisam pomislila da Nole nece osvojiti turnir. Poredak na ATP listi to i pokazuje! Nole je najbolji na svetu, a Rafa je odmah iza njega.
Nole, osim sto je najbolji teniser na svetu, je i lud ko struja! Crkla sam od smeha kada je pojeo travu na kraju meca! :lollol: Kakav car!

I na kraju, Rafina konferencija :thumbup: ! Svaka cast! Videlo se da mu je poraz tesko pao, ali je konferenciju odradio sjajno (cak je uspeo i da se nasmeje). Ono sto za mene pravi mnogo veliku razliku izmedju Nadala i Federera su i izjave posle poraza. Na pitanje zasto je danas pobedio Nole, Rafa je odgovorio "Zato sto je bolji" :thumbup: ! Federer bi odgovorio "Zato sto ja nisam dobro igrao"! Treba biti velik i posle poraza i priznati da je neko jednostavno bolji od vas!

U ovom tako nevjerovatnom i velicanstvenom trenutku za Noleta i sve nas izuzetno je neprimjereno po meni uvlacenje u
pricu i spominjanje u negativnom kontekstu jednog takvog velikana i teniskog maestra kakav je veliki Roger,igraca
kakvog ova planeta zemlja vjerovatno nikada nece vise vidjeti.Veliki Fed ima pravo da kaze da kada izgubi,da je izgubio
zbog toga sto mozda nije odigrao trenutno svoj najbolji tenis,a imali smo prilike da vidimo i to je na svojoj kozi osjetio
najbolje nas Novak na RG-u.Veliki naklon za jedinog i nikad ponovljivog Rogera :blue: . 16 GS-ova
jedaj

Postby Liv » 03 Jul 2011, 20:24

Novak na ovim slikama toliko lichi na neko malo dete :inlove: Nisam josh odgledala intervjue, valjda ce ih biti na sajtu Wimblija.

Mnogo sam happy :)
Liv

Postby irriducibili » 03 Jul 2011, 20:34

jedaj wrote:Veliki Fed ima pravo da kaze da kada izgubi,da je izgubio
zbog toga sto mozda nije odigrao trenutno svoj najbolji tenis

Veliki teniser, ali mali covek... :nene:

Nikada, ali nikada do sada se nije desilo, da je od Novaka izgubio zato sto je ovaj igrao dobro, bio bolji. Nadobudni egocentrik, koji je umislio da se svet vrti oko njega. Slucajno, Nadal nije takav, cestita boljem na prikazanoj igri, a ne trazi opravdanja u svom losem danu. Isto tako slucajno, taj isti Nadal ga dere gde stigne, da ne kazem da mu je povremeno i suze brisao. Te mi nije jasno, zasto bi Federer imao pravo na odsustvo stila i vaspitanja? :unsure:
irriducibili

Postby Liv » 03 Jul 2011, 20:41

irriducibili wrote:Veliki teniser, ali mali covek... :nene:

Nikada, ali nikada do sada se nije desilo, da je od Novaka izgubio zato sto je ovaj igrao dobro, bio bolji. Nadobudni egocentrik, koji je umislio da se svet vrti oko njega. Slucajno, Nadal nije takav, cestita boljem na prikazanoj igri, a ne trazi opravdanja u svom losem danu. Isto tako slucajno, taj isti Nadal ga dere gde stigne, da ne kazem da mu je povremeno i suze brisao. Te mi nije jasno, zasto bi Federer imao pravo na odsustvo stila i vaspitanja? :unsure:

Nije bash tako, desi se i njemu da omane pa pohvali nekog - Edija kad igra s Novakom za AO titulu, ili TomiKa recimo :lollol:
Izjavio je posle mecha sa Tsongom da je igrao dobro i da je zadovoljan, da je ovaj jednostavno bio bolji tog dana. Mislim da je slichno bilo i na AO kad ga je dobio Novak, samo je morao da ubaci ono "vidimo se za 6 meseci"... E pa gledaj sad :laugh:
Liv

Postby Liv » 03 Jul 2011, 20:43

Eh, da... Kad se sad razgoropadi dechache, jeste videli ono 'jedva chekam New York" kad je prichao s Mekom :lollol:
Liv

Postby alcesta » 03 Jul 2011, 20:45

Ja nisam videla šta je pričao s Mekom :(

I pustite sad Federera, kome je do njega u ovakvom trenutku :)

Btw, preterujete s publikom, ali stvarno. Sad pogledah kraj reprize, Novak je imao više nego pristojnu podršku i aplauz i za poene i na kraju.
Last edited by alcesta on 03 Jul 2011, 20:46, edited 1 time in total.
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

PreviousNext

Return to Tenis