Board index Arhiva Tenis

VIMBLDON 2011

Re: VIMBLDON 2011

Postby irriducibili » 03 Jul 2011, 20:46

Mislio sam iskljucivo na Novaka, ostale je znao da pomene, cak i da pohvali... :roll:

Ne secam se toga sa AO-a, ali bih to mogao pripisati samo gubitku koncentracije i usredsredjenosti na svoju velicinu :biggrin:
irriducibili

Postby Unexpected » 03 Jul 2011, 20:49

alcesta wrote:Ja nisam videla šta je pričao s Mekom :(

Imaš na Novakovoj temi.

alcesta wrote:Btw, preterujete s publikom, ali stvarno. Sad pogledah kraj reprize, Novak je imao više nego pristojnu podršku i aplauz i za poene i na kraju.

Danas publika prilično korektna.
The End.
Unexpected

Postby irriducibili » 03 Jul 2011, 20:57

Unexpected wrote:
alcesta wrote:Btw, preterujete s publikom, ali stvarno. Sad pogledah kraj reprize, Novak je imao više nego pristojnu podršku i aplauz i za poene i na kraju.

Danas publika prilično korektna.

Rekao bih izuzetno, posebno ako imamo u vidu sta se desavalo na RG-u

Vimbldonska publika poznaje tenis, bilo im je jasno da jedan igrac dominira, te su konstantno pozdravljali fenomenalne poteze novog sampiona :thumbup:
irriducibili

Postby Liv » 03 Jul 2011, 20:58

Ja dobila SMS-ove od kolega, svi navijali za Noleta :jupi: Jel se sprema dochek? :biggrin:

Air, kakav bre izlazak.. na kupanje! Nema sad izvachenja :lollol:
Liv

Postby alcesta » 03 Jul 2011, 20:59

Unexpected wrote:

Imaš na Novakovoj temi.

Hvala, sad sam pogledala. Well done, my friend - Mek se iskupljuje za sve što me je nervirao na terenu svojevremeno. :biggrin:

Da, Air i ostali, hoćemo slike iz fontane sutra :nargile:
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby Unexpected » 03 Jul 2011, 21:01

irriducibili wrote:Vimbldonska publika poznaje tenis, bilo im je jasno da jedan igrac dominira, te su konstantno pozdravljali fenomenalne poteze novog sampiona :thumbup:

Zato i rekoh prilično. Krenuli su na Nadalovoj strani, a posle prešli na Novakovu. Čak mislim da je onaj deo meča kada je Nadal pgađao linije i vrhove mreže prelomio odnos publike.

Jbt, analiziram publiku. :biggrin:
The End.
Unexpected

Postby irriducibili » 03 Jul 2011, 21:09

Unexpected wrote:Jbt, analiziram publiku. :biggrin:

Nista cudno, ono u Parizu je bila kulminacija jedne, rekao bih kampanje, koju je publika u najvaznijim centrima vodila protiv Novaka. Zato smo valjda i prijatno iznenadjeni danasnjim korektnim odnosom prema mladicu, koji nikada nijednim svojim gestom, nije izazivao toliku negativnost prema sebi
irriducibili

Postby Altair » 03 Jul 2011, 21:22

Beker, Henman, Lojd i Rusedski analiziraju finale
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/tennis/9529608.stm
svi se slazu da je drugi set bio nesto najfascinantnije sto su gledali u muskom tenisu
malopre je bio i intervju Noletov na bbc-u. jasno, lepo i stalozeno je sve rekao. bez ikakve euforije.

a za ono "jedva cekam da dodjem u NY" :hatman:
I don't give a damn how it's supposed to be
That might work for you, it don't work for me
You write your truth and I'll write mine
One man's ceiling's another man's sky high
Altair

Postby ima 1 tim » 03 Jul 2011, 21:31

Liv wrote:Ja dobila SMS-ove od kolega, svi navijali za Noleta :jupi: Jel se sprema dochek? :biggrin:

Air, kakav bre izlazak.. na kupanje! Nema sad izvachenja :lollol:

DOČEK ISPRED SKUPŠTINE U 20.00

PRVI reket sveta Novak Đoković doputovaće u ponedeljak iz Londona u Beograd, a svečani doček biće organizovan od 20 časova na platou ispred gradske skupštine.
- Dolazim u Beograd kako bih sa svojim zemljacima proslavio titulu i mesto broj jedan - izjavio je Đoković, od ponedeljka novi broj jedan.

http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.ht ... tnom-tronu
samo se lepo moze ruziti,zavist valja i zasluziti

air:Hvala druze, nije nista licno protiv tebe, ali moramo neke standarde da postavimo...

Nemoj da se ljutis molim te...
ima 1 tim

Postby AirBall » 03 Jul 2011, 21:35

Liv wrote:Air, kakav bre izlazak.. na kupanje! Nema sad izvachenja :lollol:

alcesta wrote:Da, Air i ostali, hoćemo slike iz fontane sutra :nargile:

Kakav fail od proslave majko moja mila... Sem automobila koji su sa zastavama kruzili po gradu nije bilo pravih punktova za proslavu... Trg Republike su zauzeli neki neuspesni dzez muzicari koji su svirali neke serenade, dok su ljudi koji slave bili uglavnom kod palate Albanije...

Prvo sam se zaputio kod Terazijske cesme, ali tamo zive duse nije bilo pa me blam bio da ulazim, uz to prolazili su neki stranci blam me bio da pomisle da smo mi Srbi ludi... :lollol:

Otisao posle do trga Nikole Pasica tamo takodje zive duse nije bilo... Tek kad sam se vracao preko Brankovog mosta velika grupa motorista i 10-ak vozila je krenulo ka gradu...

Posle svratih u Usce da kupim starke, pa kad je proslava i ja da slavim... :tenis:
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Liv » 03 Jul 2011, 21:43

Nema veze, sutra (uveche) je novi dan :lollol:
Liv

Postby Milutinov Tata » 03 Jul 2011, 21:44

delgado wrote:Sutra ako pobedi djokovic - dan pobede,dan nezavisnosti, drzavni praznik, ko ne pusti 'mars na drinu' smrtna kazna

#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby georgina » 03 Jul 2011, 21:57

uh ljudi, tek sad dodjoh do kompa.

dakle, nemam reci.
ne znam kako sam prezivela ona poslednja dva gema. juce mi bila maserka za ledja (koja su mi u jadnom stanju) i taman me malo relaksirala, al' danas se gledajuci mec sve vratilo na stari grc. ali nije mi zao, platicu zbog ovog finala jos jednu masazu :roll: .

nemam prave reci za ovo sto je nole uradio. ostvarilo dechache svoj decacki san. ima li ista lepse. sve cestitke sveta je zasluzio, sve je postigao krvavim radom i odricanjem.

jako mi je bilo drago sto cujem da nema nameru da se zaustavi na ovome. samo napred dechache, sanjaj i dalje i ostvaruj svoje snove.

a glede nadala. ne znam koji intervju je ko gledao, u ovome sto sam ja gledala je rekao da danasnji mec nije odigrao dobro kao prethodne, pohvalio je i novaka, to stoji, ali je nekoliko puta podvukao da on nije odigrao dobro.
georgina

Postby Kido » 03 Jul 2011, 22:12

Mek ga je cekao negde u hodniku iza vrata. Nigde nikoga, a MC je izgledao kao kljucar tajnih odaja. Rece:
'My friend, that was amazing effort.'

ovo mu nekako dodje kao kraj video igre. tenzija je rasla od pocetka godine, a nivoi postali neizdrzivi.
Koja sad igra pocinje.
+
Procitah u Bekerovom nekom intervjuu parafraziram:
I knew my time at the top is gone when player with more firepower came around...
10 chars
Kido

Postby vicharhcp » 03 Jul 2011, 22:21

Rafaelove reci posle poraza (preuzeto sa sajta ATP).
“Seriously, I lost because I was playing against the best player of the moment, the best player of the world tomorrow,” said the Spaniard, who will lose his No. 1 ranking to Djokovic on Monday. “And when you play against these players and they are playing unbelievable, the normal thing is to lose. That's what happened the last few times.

“My experience says this level is not forever. Even for me, when I won three Grand Slams last year, my level of last year is not forever. Probably the level of Novak today is not forever. I am going to be here fighting all the time, waiting for my moment, waiting for my moment to beat him another time.

“The past five times wasn't my time. I am going to wait and I am going to try at the sixth [opportunity]. And if the sixth doesn't happen, then the seventh. It's going to be like this. That's the spirit of the sport.”

Pa neka ih svako tumaci kako hoce.
"Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan!" Duško Radović
SVE PROLAZI - PARTIZAN OSTAJE
Image :inlove:
They can take my last ticket at Hala Pionir.
vicharhcp

PreviousNext

Return to Tenis