Ne secam se toga sa AO-a, ali bih to mogao pripisati samo gubitku koncentracije i usredsredjenosti na svoju velicinu

alcesta wrote:Ja nisam videla šta je pričao s Mekom
alcesta wrote:Btw, preterujete s publikom, ali stvarno. Sad pogledah kraj reprize, Novak je imao više nego pristojnu podršku i aplauz i za poene i na kraju.
Unexpected wrote:alcesta wrote:Btw, preterujete s publikom, ali stvarno. Sad pogledah kraj reprize, Novak je imao više nego pristojnu podršku i aplauz i za poene i na kraju.
Danas publika prilično korektna.
Unexpected wrote:alcesta wrote:Ja nisam videla šta je pričao s Mekom
Imaš na Novakovoj temi.
irriducibili wrote:Vimbldonska publika poznaje tenis, bilo im je jasno da jedan igrac dominira, te su konstantno pozdravljali fenomenalne poteze novog sampiona
Unexpected wrote:Jbt, analiziram publiku.
Liv wrote:Ja dobila SMS-ove od kolega, svi navijali za NoletaJel se sprema dochek?
![]()
Air, kakav bre izlazak.. na kupanje! Nema sad izvachenja
DOČEK ISPRED SKUPŠTINE U 20.00
PRVI reket sveta Novak Đoković doputovaće u ponedeljak iz Londona u Beograd, a svečani doček biće organizovan od 20 časova na platou ispred gradske skupštine.
- Dolazim u Beograd kako bih sa svojim zemljacima proslavio titulu i mesto broj jedan - izjavio je Đoković, od ponedeljka novi broj jedan.
Liv wrote:Air, kakav bre izlazak.. na kupanje! Nema sad izvachenja
alcesta wrote:Da, Air i ostali, hoćemo slike iz fontane sutra
delgado wrote:Sutra ako pobedi djokovic - dan pobede,dan nezavisnosti, drzavni praznik, ko ne pusti 'mars na drinu' smrtna kazna
alcesta wrote:Ja nisam videla šta je pričao s Mekom
“Seriously, I lost because I was playing against the best player of the moment, the best player of the world tomorrow,” said the Spaniard, who will lose his No. 1 ranking to Djokovic on Monday. “And when you play against these players and they are playing unbelievable, the normal thing is to lose. That's what happened the last few times.
“My experience says this level is not forever. Even for me, when I won three Grand Slams last year, my level of last year is not forever. Probably the level of Novak today is not forever. I am going to be here fighting all the time, waiting for my moment, waiting for my moment to beat him another time.
“The past five times wasn't my time. I am going to wait and I am going to try at the sixth [opportunity]. And if the sixth doesn't happen, then the seventh. It's going to be like this. That's the spirit of the sport.”
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot], Claude [Bot] and 0 guests