Kiki Musampa wrote:Najveći sportista koga ce ova zemlja ikada imati.
Skafi wrote:Zanimljivo bi bilo naći podatak da li je neko na istom slemu u čak tri meča imao preokrete, a u dva od ta tri meča preokrenuo 0:2 u setovima, na stranu što mu je Museti predao pre samog kraja.
NEDJA wrote:Da, Robredo je uspeo, samo sto ima 10 i vise godina od tad. Na Vimbldonu je jako bitan zreb za Novaka. Setimo se kako je 2016. izgubio od Kverija u 3. kolu a prethodno osvojio AO i RG. Znaci, u prvim kolima kad je teren najbrzi dobiti za rivale neke sljakere a nikako servere tipa Opelka, Izner, Struf... Ako dodje do 1/4 ima velike sanse za titulu
Buzz wrote:Nadal navodno vuce neku povredu, mada ja mislim da ce se pojaviti. Federer posle operacije kolena nema sta da trazi na travi ma koliko on voleo da se dokaze kako jos uvek nije za penziju. Ono sto mene brine je to da je raspored krajnje nategnut zbog OI i da iste uz W i UO staju u dva meseca....
Buzz wrote:Nadal navodno vuce neku povredu, mada ja mislim da ce se pojaviti. Federer posle operacije kolena nema sta da trazi na travi ma koliko on voleo da se dokaze kako jos uvek nije za penziju. Ono sto mene brine je to da je raspored krajnje nategnut zbog OI i da iste uz W i UO staju u dva meseca....
Pit Bull wrote:Buzz wrote:Nadal navodno vuce neku povredu, mada ja mislim da ce se pojaviti. Federer posle operacije kolena nema sta da trazi na travi ma koliko on voleo da se dokaze kako jos uvek nije za penziju. Ono sto mene brine je to da je raspored krajnje nategnut zbog OI i da iste uz W i UO staju u dva meseca....
Mislim da ovo nece biti narociti problem, pogotovo ne fizicki.
Kapiram da na travi nece igrati niti jedan pripremni turnir sto znaci da ima dvije sedmice da se relaksira, plus Vimbldon i trava su podloga koji dovode do najmanje potrosnje.
Nakon toga ista prica za OI, dvije sedmice da odmori i onda fakticki cijeli avgust slobodan do USO. Poprilicno sam siguran da nece igrati ni Montreal, ni Sinsinati.
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 0 guests