by Cuburac » 06 Jan 2022, 08:03
Ja sam za vakcinu i za to da svako donese svoja pravila koja se moraju postovati.
Prve 2 doze vakcine primio kao nesumnjivo bolestan ( uvecanje limfnih zlezda). Operisan pre 4 meseca, PH rezultat negativan ( hvala Bogu), ali me po protokolu lece od TBC limfnih zlezdi koje se ne moze dokazati. Terapija antibioticima traje 6-8 meseci.
IZ razloga sto sam pod antibioticima, ne daju mi da primim trecu dozu, kao sto mi u ovim uslovima ne bi dali ni prvu, iako operisan i verovatno vec do sada izlecen od moguceg TBCa.
I sta sad sa mnom , jer se ja tretiram ako nevakcinisan za svako mesto za koje je uslov vakcinacija ( posto je od druge doze proslo vec 9 meseci).
Mislim da jednostavno silje patku na DJokovicu, jer su ostala igraci dobili dozvolu. Razlozi su raznorazni, splet vise interesa, jedan je da jednostavno ne mogu da se pomire sa cinjenicom da bi eventualni uspeh Djokovica izbrisao svaku dilemu, iako je vec sada jasno da je on najuspesniji teniser svih vremena.
Hriscanski se ne usudjujem da nekome zelim zlo ( suzdrzavam se), ali ne znam (kao) kako bih reagovao ako im turnir propadne.
Inace pitanje je kako se tretiraju diplomate u ovakvoj situaciji ?
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.