Board index Arhiva Tenis

Internazionali BNL d'Italia 2014

Re: Internazionali BNL d'Italia 2014

Postby bolesni od ljubavi » 18 May 2014, 17:50

Najbitnija pobeda u karijeri
bolesni od ljubavi

Postby Hezonja » 18 May 2014, 17:51

Raoul Duke wrote:Како ја волим овог човека! Као да ми га је мајка родила! Заплакао сам.
Hezonja

Postby cecans » 18 May 2014, 17:51

Bravo Nole :blue: :blue: :blue: :jupi: :jupi: :jupi:
cecans

Postby harper lee » 18 May 2014, 18:16

Novak je cudo. Poceo sam sto recenica i svih sto sam izbrisao, vise ga nema smisla ni hvaliti.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby zoxx » 18 May 2014, 18:21

jeste. nemam vise reci kojima mogu da adekvatno opisem moje divljenje.

hvala mu. za sve.
diretktno sa dna kace
zoxx

Postby novi jevrem » 18 May 2014, 18:30

Cestike Noletu na velikoj taktickoj pobedi, pokazao je da i kada ne blista, moze da bije Nadala na njegovoj glavnoj podlozi ........ ipak, kao sto neko rece, za Roland Garros ce morati mnogo vise i bolje, i bez vecih oscilacija u igri ............. cinjenica je da i Nadal polako dize formu, mada i dalje ima oscilacija u igri ........... sanse su sada 55 : 45 u korist Nadala, treba stvarno izgurati bez problema prvu nedelju turnira, a posle ce sve da ide lakse.
Rezultati na RG i na Vimbldonu ce nam dati konacan odgovor na pitanje, da li ce debeli Nemac i dalje nakon toga sedeti u njegovoj lozi .......
novi jevrem

Postby Starsica » 18 May 2014, 19:18

harper lee wrote:Novak je cudo. Poceo sam sto recenica i svih sto sam izbrisao, vise ga nema smisla ni hvaliti.

:okk:
Viško je bio extra naporan sa potenciranjem onoga što se nalazi u Novakovoj glavi oko poplava. Ok, razumem, verovatno i jeste, ali brate, o'ladi.
Bravo Novače.
Novi pristup učenju engleskog jezika, bez učenja gramatike i dosadnih časova, učenje jezika kroz konverzaciju. Potrebno je minimalno znanje jezika, sve ostalo prepustite meni :D
Stars drži časove engleskog, poruka u inboks za dogovor. Cimanje stop :D
Starsica

Postby cecans » 18 May 2014, 19:49

harper lee wrote:Novak je cudo. Poceo sam sto recenica i svih sto sam izbrisao, vise ga nema smisla ni hvaliti.

Bas tako :okk: , milion stvari mi je proslo kroz glavu pred kraj meca ali jednostavno postaju suvisne da se napisu, samo jos jednom veliko BRAVO NOVACE za sve :blue: .
cecans

Postby DIFovac » 18 May 2014, 20:27

bolesni od ljubavi wrote:Najbitnija pobeda u karijeri

Ne bih bas rekao, bilo je tu dosta jos pobjeda koje bi mogle da se tako okarakterisu.
"Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da im ga damo? Ako je njihovo, zasto ga otimaju? A ako vec mogu da ga otmu, ne znam zasto se toliko ustrucavaju?" "
DIFovac

Postby alcesta » 18 May 2014, 20:41

DIFovac wrote:
bolesni od ljubavi wrote:Najbitnija pobeda u karijeri

Ne bih bas rekao, bilo je tu dosta jos pobjeda koje bi mogle da se tako okarakterisu.

Nije pitanje koliko je bitna za karijeru ova pobeda, ali verovatno je i njemu i nama jedna od najdražih titula.
Makar nešto lepo da vidimo kad uključimo TV pored svih ovih užasa. Sportisti su danas zaduženi za dobre vesti: dupla kruna u Rimu, singl i dubl; Ivana Španović opet oborila državni rekord u Šangaju; Zvezdini juniori osvojili Euroligu. Bravo za sve njih! Deluje da su sportski rezultati sada nebitni, ali nekako baš u ovim okolnostima predstavljaju još veći kontrast i možda ljudima više i znače nego inače.
I will not walk your dusty path and flat,
denoting this and that by this and that,
your world immutable wherein no part
the little maker has with Maker's art.
I bow not yet before the Iron Crown,
nor cast my own small golden sceptre down.
alcesta

Postby Gama » 18 May 2014, 20:45

Bravo Noleeee, ma svi te vole :biggrin:
:copa1: :hatman: svake trece godine Rim je njegov
Odlicna igra, servis je bio sve bolji kako je odmicao mec. Mirnocu u igri, posle izgubljenog seta, mu je verovatno dala pomisao da je imao priliku u skoro svakom Rafinom servis gemu.
Jos uvek stoji problem sto Nadal svoje brejk sanse dobro koristi 4/6 a Nole 6/14 i to moze da ga kosta.
Raduje sto je Nadal u sva tri seta ubacivao prvi servis preko 70% a da mu to nije mnogo pomoglo, osvajao je poene ispod 60%. Nadal je osvojio prvi set samo zahvaljujuci poenima na drugi servis 6/8 a u sledeca dva 4/15.
Zato :blue: za ritern!

Pravo da vam kazem, mnogo dobro ovo Novakovo drugo mesto :biggrin: . Procveta covek od kako je drugi.

Image

Serena ocekivano do odbrane titule
ImageImage
Gama

Postby alcesta » 18 May 2014, 21:10

Djokovic carved a heart on the clay with his racket to celebrate his title.

"This heart on the court is for you," he told the fans in Italian during the victory celebration. "It's also a special dedication to my country, which is suffering a lot right now. My heart is with them."

Authorities say 25 people have died in the Balkans because of the worst flooding in a century after three months' worth of rain fell on the region in three days this week. Tens of thousands of homes were left without electricity or drinking water.

Ana Mitrić @ana_mitric
A huge win, for reasons that have nothing to do with Rafa, Roland Garros, or even tennis. Congrats, @DjokerNole.

http://tennis.si.com/2014/05/17/novak-d ... lian-open/

Ben Rothenberg ‏@BenRothenberg 1h
Same day Djokovic wins Italian Open he does an interview with BBC to promote awareness of floods in Serbia. He takes his activism seriously.
alcesta

Postby alcesta » 18 May 2014, 21:49

Image

Rimljani :srce: komentar tokom meča:
This crowd is so pro-Djokovic that you might want to tack a vowel onto his last name.
alcesta

Previous

Return to Tenis